Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: caca40 , caca40 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
41.422
Cevap
665
Favori
2.092.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kayıtla 25 bine geliyor. Eğer değişim kampanyasından falan faydalanarak daha uyguna gelmiyorsa tabi alınır. Tabi ki kayıt imkanınız varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Şubat 2023; 1:15:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Kardeşim sana da çok soru sormaya başladım ama kızılötesi varmiydi hakki Alkan Sdn dd incelerken kizilotesinden bahsetmişti ama başka biyerde görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de kılıfsız kullanmayı düşünüyorum bu sefer, S22 Ultra'da kullanmıştım ama. Kameraların çok çıkıntılı olması sorun yaratmıyor mu çizilme falan? Tek korkum o.

• @viranufuk kızılötesi ile ilgili bilgim yok maalesef.

@wholelottared s22 ultrada hiç sorun yaşamadım. Kamera etrafı vs hiç çizik yok şu an o cihazımda.

S23 ultra mı bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadiksoylu S kullanıcısına yanıt

Evet

Bugünler de baya bi s23 ultra alasım var kullanmış birisinin tavsiyesine ihtiyacım var

• deniz006 kullanıcısına yanıt

Bu cihazın tek rakibi iPhone 14 Pro Max 512...

Arada 13.000tl fark var.

Galaxy S23 Ultra'nın fiyatı 45-48 bandında olmalı. Şuanda iskontolu.

Bu devirde durum bu...

• Nerede bu fiyat ?

• Herkese hayırlı olsun bende s22 ultra 512gb ve s20 128gb vererek ilk akşam 6500 indirimiyle aldım site üzerinden randevu tarihini bekliyorum sormak istediğim Samsung shop web sitesi üzerinden ilk siparişte hediye olarak verilecek olan ikili kablosuz cihaz hakkında bir bilgisi olan varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 5 Şubat 2023; 2:34:8 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 512gb siyah ultra sparisi verdim, konum abd
    Amazon 100 dolar hediye ceki ve vergiler dahil toplamda 1.262 dolara denk geldi.
    M51'den gecis yapacagim.

• Dün akşam emaardaki samsunga gittim, ellerinde telefon yok, deneyim magazasi aciyorsun ama her yerde olan telefon sende yok saka gibi

Note 20 ultra kullanicisiyim ve hafiza kart girisi olmazsa olmazim, bu yuzden alacak telefon bulamiyorum ust serilerde, benim gibi kart girisine takintili olup da s21 ve sonrasi serilere gecmis olanlar vardir mutlaka, eksiklik duyuluyor mu cok? Olay hafiza yetersizligi degil, sadece sd kartin ozgurlugu, diledigince degisitirlmesi vs.

• tas7035 kullanıcısına yanıt

Kardesim bende de sd kart takıntısı var yaklaşık 4 yıldır note 9 kullanıyorum sırf bu yüzden geçmek istemiyordum artık telefonum bazi şeyleri kaldirmadigindan ve en az s 23 ultra yi 4 sene kaza bela vermesse kullanırım heralde

• Bir test daha geldi 13 pro max /14 pro ile s23 ultra , Özetle Samsung ,işlemci /batarya /verimlilik olayını TMSC ile net çözmüş, inşallah 1-2 güncelleme ile de zirveye oturduğunu görürüz 😂

B-NOTE 비노트 cause I amyoutube
    갤럭시S23 배터리 비교 | GOS 테스트 | 발열 테스트(feat. 아이폰14 프로 | 아이폰13 프로 | 갤럭시S22U)
    https://www.youtube.com/watch?v=TpBdXYEDEtg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 5 Şubat 2023; 9:46:17 >

• Aralık ayında çok büyük bir hata yaparak z fold4 den yurtdışı iphone 14 pm geçiş yapmıştım, çevremde herkes eşim dahil yapamazsın dedi ama işte yok değer kaybı vs derken geçtim. İos evet güzel harika bir işletim sistemi ama işlevsellik olarak asla ve asla özelliklede samsungun one ui arayüzünün yanına dahi yaklaşamaz. Neden mi?

1- Kendi kalvyesini özelleştiremiyorsınuz
    2- Zil sesi ve bildirim sesini ayrı ayrı kısamıyorsunuz, ha diyorsunuz ya bildirim sesi az gelsin yok öyle birşey.
    3- Çift sim kullanımı tam bir rezalet. Sim 1 ve sim 2 zil sesini ayrı yapamıyorsunuz
    4- Yine çift hat kullanımında sms geldi mi hangi hattan geldiğini ancak gönderen kişiye tıklayarak anlayabiliyorsunuz
    5- Çift sim kullanırken bir numarayı arayacağın zaman önce hangi hattan arayacağını seçip öyle arayabiliyorsun. Samsungda ki gibi hangi hattan arayacağını sormuyor
    6- Çok saçma sapan bir galeri uygulaması var, İnternetten olsun gerek facebook twitter bir çok uygulamadan resim indirdiğinde ayrı bir klasör oluşturmuyor. En son kaydedilenlerde oluyor ve burdan taşıyamıyorsun yani çektiğim resimler ile whatsapp vs uygulamardan gelenler hepsi bir arada karışık
    7- Kontrol panelini özelleştiremiyorsun
    8- Panoya kopyalama yok
    9- Apps Store da ki uygulamaların çoğu abonelik istiyor

Daha çok var ama şimdilik aklkma gelen bunlar, siz siz olun samsung da s ve note serisi kullanıyorsanız sakın iphone filan geçmeyin

• İlk şarjdan sonra harika ekran süresi. Hiç kısıtlama yok.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• can | aky C kullanıcısına yanıt

Ben de bestbuy dan sipariş verdim 512 GB New Yorktan vergiler dahil 1306 dolar.

100 dolar çeki sayarsak 1206 dolara gelmiş olacak.

S20FE den geçiş yapacağım bir aksilik olmazsa siparişte tabi.

Orijinal kılıf isteyen olursa TR den çok uyguna alıp getirebilirim birkaç tane.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.