Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: omarcook , omarcook Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.302
Cevap
655
Favori
2.156.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20432044204520462047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, fotoğraf ve videolar one drive ile senkronize. 2 gün önce yaptım. Bu galeri arama kisminda yüzleri telefondakileri tarıyor ama buluttakiler henüz gelmedi. Bunu deneyimleyen var mı. Ama mesela görseldeki metin aramada buluttakileri indeksliyor ama yüzleri indekslemedi henüz. Birde şarj %100 olduğunda indekslemeye başlıyormuş dün gece bıraktım sabaha kadar bir kaç gün daha bırakacağım. Bu fotoğraf arama kısmı önemli benim için 12.000 küsür foto, 2000 küsür video var.

Kullanan veya memnun olan var mı arama kismini?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle valla geçen yok 55 dolara kadar düştü server kaydı ama yaptırmadık gittikçe düşüyordu çünkü. Sonra bir anda 120 dolar üzerine çıktı maliyet, cihazın kullanım süresi de dolmaya başladı panikledik haliyle. Sonra mecburen 120 dolar verip yaptırdık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazen iş gereği telefonu arkadaşa vermek zorunda kalabiliyorum anlık. O arada whatsap instagram gibi uygulamalara girmesini istemiyorum. Belirlenen uygulamaları uygulama listesinden gizleme veya şifreleme seçeneği var mı. Server kayıtlı cihaz o yüzden gizli klasör çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

Hocam WhatsApptan parmak izi ile giriş yapabilirsiniz, Instagram da oluyor mu bilmiyorum, veya misafir modu diye. Birşey vardı sanırım, komple arayüz vs değişiyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s23uda da serverlar kapanmış diyorlar.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Dün gitti zaten server. S24u şuan galiba açık gibi ama o da gidici. Ha açılır mı ? açılırsa fiyat ne olur bunlar meçhul.

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Bendeki bu şekilde. Cihaz Server kayıtlı.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Eset veya kaspersky gibi uygulamaları yükleyip, ücretli sürümünü satın alın. Sonra bütün yöneticilik izinlerini verip, uygulama kilidine istediğiniz uygulamaları ekleyin. Sizin istediğiniz uygulamalar dışında giriş işlemini yapamayacaktır. Şifre veya parmak izi ile girişi de ayarlayabilirsiniz.

Çeşitli şifreleme uygulamaları da var playstore'da fakat onlar da biraz fazla ücret istiyorlar.

• OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    Neden 14 ultra ya geçmediniz?

• Android 15 ve one ui 7. 0 da bazı kararlılık sorunları olacağı yazıyor ilgili platformlarda. Uygulamalarda da bazı sorunlar olacağı, bunların düzeltilmesi de ilgili güncellemeler ile giderileceği söylenmiş. Bu durumda hemen güncelleme yapmamak en mantıklısı.

Ancak, akıcılık anlamında çok daha iyi seviyeye taşındığı söyleniyor.

Dynamic island benzeri Dynamic pill ve media player vb bir özellik getirmişler.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 7 Kasım 2024; 22:48:14 >

• Sol tarafta, daha hızlı açılan, one ui 7.0

• oceandark O kullanıcısına yanıt

Aslında 4 nedeni vardı.

1. Hemen hemen parasal açıdan 13 ultra ile takas yapmak mantıklı geldi o an bütçe açısından ama 14 ultra bundan daha iyi olduğu kesin lakin arada 10.000 tl fark vardı tıpkı 23U ile 24U arasındaki fark gibi.
    2. Bootloader kilidi açık ve global rom ekliydi birde direnç işlemi uygulanmış çift sim kayıt edilmişti.
    3. Üstüne bir tıkta aldım diyebilirim. Aslında kafa kafaya telefonlar Samsung AI öndeyse buda diğer bütün kısımlarda diyebilirim ama işte karşıdaki kişi Samsung sevdalısı olunca bendekide temizdi ( daha server kaydıda yaptırmamıştım ve 8/256 modeliydi )
    4. Yarım saat boyunca herseyini test ettim ve ardından tanıdık telefoncuya da gösterdim herseyiyle orjinal olup tamir görmemiş ve sorunsuzdu.

Bu yukarıdaki nedenlerden dolayı gözü kapalı yaptım ve açıkçası pişman değilim çokta memnunum. Lakin şu samsungtaki zoomdan sonra da AI ile netleştirme hyperos 2.0 ile gelirse ozaman bana göre tamamdır. çünkü sırf geçtim diye demiyorum gerçekten pro camera kullanım hissiyatı veriyor elde ve kullanımda. Ve gerçekten çok doğal fotolar cekiyor video zoomda da 15x te kalite s23 ultra değil 24 ultra gibi oluyor. Ama video zoom dısında s23ultra akranı bir cihaz.

Not : Bu telefondan geçersemde ya Xiaomi 14 ultra ( bütçe meselesi 15 ultra olmaz ), s24 ultra ( server kayıt ucularsa belki ) yada vivo x100 pro gibi ( 200 ü daha pahalı olur diye yine bütçe meselesi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 7 Kasım 2024; 23:30:1 >

Peki kendi uygulamalarına reklam gömüyorlar mı? Böyle yapıyorlarsa durum tam bir rezalet. Klasörlerin içerisinde bile bir ara reklam vardı.

Elimdeki cihazda bir tane reklam gören olursa bedava vereceğim. O reklamları kapattınızmı gidiyor bir kere bütün reklamları kapatmanız yetiyor. Ben Redmi Note 13 pro plusta kapatmıştım komple sonra ondaki yedeği buna attım geri çevir diye xiaomi cloud taki ve aynı şekilde bunda da devam etti 0 reklam. Ama dediğim gibi aksini iddia eden olursa buyursun gelsin test etsin bir tane bir kere reklam olursa cihaz onundur.

Reklam kapatma mevzuları youtube de var onları yaptınızmı birdaha acılmıyor.

Not : Bu iddiayı yapıyorum diye Xiaomi lover yada fan değilim zaten öyle olsam Samsung s23 ultra kullanmazdım yada belki ilerde yine marka değiştirirm demezdim. Zaten dediğim gibi isteyen gelir görür inceler.

Bu arada belki reklam koymuyorlardır da bana ben reklamları kapattığımdan dolayı görünmediğini de sanıyor olabilirim. Lakin RDN 13 pro plusta ki reklamları kapatınca birdaha görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 8 Kasım 2024; 0:5:8 >
    Reklam kapatma seçeneği olması güzel. Fakat böyle bir olaya hiç girmemeliydi xiaomi. Gerçekten izahı yok.

Bu arada belki reklam koymuyorlardır da bana ben reklamları kapattığımdan dolayı ( RDN yedeğini geri çevirdim demiştim ya ) görünmediğini de sanıyor olabilirim. Lakin RDN 13 pro plusta ki reklamları kapatınca birdaha görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 8 Kasım 2024; 0:6:2 >
    Bu arada hayırlı olsun yeni cihazınız. Tecrübelerinizi olumlu olumsuz paylaşırsanız bizim açımızdan da çok iyi olur. Bir Samsung kullanıcısı olarak deneyimleriniz çok kıymetli olacaktır 👍

Teşekkür ederim aslında 2 haftadır herşeyi ile deneyimledim şimdi altta uzun uzun deneyimlerimi yazayım dediğiniz gibi.

Merakla bekliyorum 👍

• 
Sayfa: önceki 20432044204520462047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.