Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2047. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: galirikPEH Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
42.302
Cevap
655
Favori
2.155.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20452046204720482049
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba her samsung store da var hatta online siparişte verebiliyorsunuz. Başlıkla beraber geliyor yani öyle almak zorundasınız ala sonuçta oda yedek kalır sizdeki başlıkta bozulursa diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el server kayıtlı 28 bin'e buldum ama kime sorsam 2. el telefon alma diyip duruyor , kafam çöp çorba oldu ya.

• volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    Benim de bozuldu. 2 sene olmadığı için garantiden değiştirmeyi deneyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak. Ben bir tane de baseus 65 watt çoklu şarj aleti almıştım. Kablosu daha ince ama onda aynı sorunu yaşamadım henüz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler WiFi de arada bu sorunu yaşıyorum nedeni ne olabilir? Evde samsung ve ipad tablet var aynı zamanda note 8 var bunlarda bu sorunu yaşamıyorum sadece s23 ultrada var bu sıkıntı.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• 12 aylik telefon

• morags kullanıcısına yanıt

Hocam bunu nasıl elde ettiniz?

Herhangi bir 5A (amper) kablo olabilir. Bilinen bir markadan alınız. Orjinal Samsung 5A kablo incecik. Bozulması normal.

Mcdodo'nun CA-1100 100W Type-C To Type-C kablosu var, üzerinde dijital ekranı da var, onu tavsiye ederim.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Mcdodo CA-1100 100W Type-C To Type-C Dijital Ekran Hızlı Fiyatı
    https://app.hb.biz/sjAWEoJHG8hT
  • Geçen sene ağustosta almıştım cihazı. Pil sağlığı 99 çıktı. Sıfır oyun.

Ugreen veya baseus da olabilir.

Benimde bozuldu.Garantiden degisiyorlar. Kablo ile birlikte şarj adaptörünü göndermeyi unutmayın.

• Arkadaşlar selamlar bugün ben de s23 ultra alarak aranıza katıldım. Daha önce xiaomi mi 9t kullanıyordum. Cihaza yeni yeni yeni alışıyorum. Samsung'un one ui arayüzünde bluetooth kulaklığın şarj seviyesini bildirim çubuğunda görebiliyor muyuz acaba? Ayarları kurcaladım ama böyle bir ayar göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 9 Kasım 2024; 18:52:36 >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Hayır gözükmüyor

• Arkadaşlar server kayıtlı cihazımı yurtdışında o ülkenin sim karti veya e sim ile kullanabiliyor muyum ?

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Samsung'un kendi ürettiği Buds kulaklıkları kullanırsanız Bluetooth ekranından, wearable uygulamasından veya ana ekrana witget ekleyerek görebilirisiniz. Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• pukiman kullanıcısına yanıt

Kesinlikle o fiyata alınmaz. Zaten kayıt dahil sıfırına 870 dolara sahip olmak varken ne diye ne kadar kullanıldığı belli olmayan ve başkasına ait IMEI numarasının kullanıldığı cihazı alasınız.

Kendini sıfır alırsanız En azından kendi IMEI numaralarınızı verirseniz içiniz rahat olur. Kaldı ki onda bile klon ihtimali söz konusudur. Dürüst olan Hiçbir satıcı kapanmama garantisi vermez, veremez.

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, bu widget işimi gördü. Bağlı kulaklığın şarjını gösteriyor bu yöntem ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 10 Kasım 2024; 11:30:58 >
  • Not olarak aslinda bence yanlis bu ben oyun oynarken aracta film izlerken hep sarjda kullaniyorum gunde iki kez ederim ama burda hata var smart tudor dan gosterdi musteri hizmetleri

• developer.84 kullanıcısına yanıt

Birçok marka adaptör ve kablo kullanıyorum, çeşitli koşullarda şarj testleri yapıyorum en hızlı ve verimli şarjı yapabilmek adına. Bana göre orjinale en yakın markalar sırasıyla, Anker, Baseus, Ugreen, Spigen. Mcdodo pek güven vermiyor. Spigenin de doğru adaptörünü almak lazım çoğu süper hızlı şarjı desteklemiyor.

• Beyler galeride yazı yazarak görüntü düzenleme var miydi?

• 
Sayfa: önceki 20452046204720482049
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.