Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2056. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.292
Cevap
654
Favori
2.154.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20542055205620572058
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    256 gb'lık versiyonu kullanıyorum. 100 gb onedrive 100 gb google drive'ım var ama gene de yetmiyor. Alacak kişiler kesinlikle depolamaya dikkat ederek almalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    Ben şu şekil yapmıştım ve oldu. YouTube'da nasıl yapıldığının videoları var. Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• KreWzzİN K kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar kullanımla alakalı ben de 256gb kullanıyorum, benim telefonumda sadece 90gb kadarına kadar dolu, ihtiyaca köre alınmalı derim.

• Youtube da video izlerken kamera arkasi isinmaya basladi , accubattery den bakiyorim hemem 34.8 derece diyor sicakliga ama oyle degil

• Ekran filmi değiştirmem gerekiyor ne önerirsiniz ucuz ama kaliteli

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt

bende var sıfır 400 TL ye bırakırım

• cem650 kullanıcısına yanıt

200 liraya da sıfırı var hocam. Kendim hallettim eyvallah :)

• Arkadaşlar geçen bim markette kasanın yanında kilitli cam dolap oluyor ya, orda 59 tlye 65w Typc-c to Typc-c kablo ve 199 tlye Samsung smart tag (1.nesil olan) buldum hemen aldım. 45w adaptörle birlikte süper hızlı 2.0 şarj desteği var kablonun hem de 59 tl gibi bedava fiyata, smart tag da internette çok daha pahalı o da uyguna geldi. Bilginiz olsun yakınlarda bim varsa cam dolaba bir bakın derim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalet ekran varmı bu tel için

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Kullandığım UV tabanlı Mowei tampered glass ekran koruyucunun hayalet versiyonu da var.

amazon
    Mowei [Galaxy S23 Ultra Gizlilik Ekran Koruyucu için 2+2 Paket [Destek Parmak İzi ve S Kalem] 2X 3D Kavisli Anti Casus Temperli Cam ve Samsung S23 Ultra 5G için 2X Kamera Lens Koruyucu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNGJV246?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_S6PV8BE5TB71W8SH2NN0&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_S6PV8BE5TB71W8SH2NN0&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_S6PV8BE5TB71W8SH2NN0&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• Ekranı aşağıdan yukarı çekince çıkan samsung wallet uygulamasının bu kısayolunu nasıl kapatıyoruz bilen varmı?

• Güncelleme nerde kaldı yawSamsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• S23 ultra 512gb aldım.
    Kavisli ekran konusunu bilmiyordum.
    Hayalet veya mat ekran sevmiyorum.
    Ona göre ekran koruyucu kılıf Şarj adaptörü gibi gereken ekipman için öneri alabilir miyim.
    Trendyol dan falan bakayım dedim milyon tane seçenek var. Telefon çarşamba gibi elimde olacak inş.

• Zore Aksesuaryoutube
    Kavisli Ekranlara Ekran Koruyucu Çekememe Derdine Son!
    https://www.youtube.com/watch?si=IsH3M3J1uLMd3trg&v=ZqqwYvaMuzY&feature=youtu.be

Buradaki ürün var. Şimdi ince jelatin gibi galiba ama aynı zamanda dayanıklı mı.
    Yani düşmelerde vs. Kırılmaz cam olması gerekmiyor mu. Bir de kenarlardan kalkma olmaması için nasıl bir ürün olacak kılıfla kullanacağım.

• kuşburnu kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucuyu telefonculardan makineden kestirin.

Kılıf tamamen size kalmış. Ben telefoncuları gezerek 4-5 tane kılıf aldım. Dönüşümlü kullanıyorum. Spigen vs çok para bayılmaya bence gerek yok.

Şarjı orjinal almayacaksanız spigen 45w veya lenovo 68w çok sağlam iş görüyor.

Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + İncelemeleri ve Yorumları

Lenovo 68W Usb-C Şarj Aleti ZG38C05739 Fiyatı - Taksit Seçenekleri

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Peki kesme ekran koruyucusu düşmelerde kırılmayı engelliyor mu ve kenarlardan kalkma olmuyor mu.

Kararsızlıktan değil ancak s24u da seçenekti s23u almakla ne kaybettim veya s24u alsam ne kazanırdım yorumunuz var mıdır.

• kuşburnu kullanıcısına yanıt

Kırılmayı önlemez tabi ki. Kırılma tamamen düşme açısıyla alakalıdır. Kalkma olmaz çünkü komple kaplamıyor ekranı.

2 cihaz arasında emin olun ne kaybınız ne kazancınız olur. s24unun en güzel iki yanı bir ekranın düz olması iki ekranın parlamaması. Başka bir fark var desem yalan olur.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Düşmelerde Koruma için kırılmaz cam uygulaması problem mi oluyor ekran kavisinden dolayı Telefonu satın alana kadar dikkatimi çekmemiş bu konu.Telefonunu arada bir düşürmeden kullanan babayiğit var mı bilmiyorum bu paralara alınan telefonlar için biraz fazla risk değil mi bu durum.

• 
Sayfa: önceki 20542055205620572058
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.