Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozanil96 , ttrapper Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.287
Cevap
654
Favori
2.154.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kalın koruma yaptırırsanız parmak izi çalışmaz maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Eğer one ui 7.0 ı kast ediyorsanız, bence acelesi hiç yok. Çünkü cihaz şu an mükemmel 👌 düzeyde. One ui 7.0 için Samsung'da çalışan yazılımcılar, stabilite sorunları olacağını yazmışlardı bazı platformlarda. Gerçekten şu an cihazı kullanırken zevk alıyorum. Hemen yapmayı da düşünmüyorum, güncelleme çıktığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 24 Kasım 2024; 12:8:55 >
  • oceandark O kullanıcısına yanıt
    Kasım güncellemesinden bahsediyor.

• kuşburnu kullanıcısına yanıt

Ben 1,5 yıldır spigen kılıfla kullanıyorum ekranın kenarlarını geçtiği için düşse bile ekranı koruyor tabi sivri taşa vs gelirse ona yapacak birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Acaba hesabı filan mı hacklediler?

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

Ben herkese tavsiye ediyordum ama değişik şikayetler duymaya başladım. Bu sefer biz mahcup oluyoruz. O yüzden uzak durmakta fayda var gibi bir müddet. Haa isteyen istediği yerden yapsın tabi alışverişini.

Ben bir yanlışını görmedim ama ne gibi şikayetler var acaba hocam

• evet ben de merak ettim

Yazdıklarınız çözüm gibi görünsede,uğraşmak gerekiyor. Ayrıca kullanım anında, mesela video çekiyorsunuz hafıza yetmiyor o bellekleri takıp devam edebiliyormusunuz?

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    Uğraşmak derken tam anlamadım o kısmı? Burdaki asıl amaç pcden dizi, film vs telefona aktarmak ya da telefondan pcye aktarmak. Büyük boyutlu dosyaları çok hızlı sürelerde aktarmak için bunlar. Ya da cihazın hafızasını boşaltmak için.

• kuşburnu kullanıcısına yanıt

15 aydır bu videodaki ürünü kullanıyorum. İnce film şeklinde değil. Çok kalın olmayan plastik cam şeklinde bir koruyucu. Kullandığım kılıf dux ducis marka. Koruyucuda en ufak bir kalkma, hava alma vs olmadı. İlk günkü gibi kullanıyorum.

• Selam arkadaslar bu server kaydi icin her türlü 155 dolari bayilmak mi gerekiyor?

• gece_nemi01 kullanıcısına yanıt

Oha zamlandı mı ? en son 120 idi ne ara 155 oldu ? neyse ana konuya dönersek evet server kayıt harici başka türlü bir yöntem yok. Yok rootlarız işte dosyasını modlarız vay efendim öyle de olur diyenler yalan söylüyor sakın inanmayın o işe girdiğiniz anda da cihaza birdaha server kayıt yapılamaz çünkü knox sayacı 1 olmuştur geçmiş olsun artık elinizde bir tablet var.

115 dolara yaptırdım takır takır kullanıyorum

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt

Nasil yaptirabilirm

110-120 usd bandında bir ücreti ödemeden kayıtsız kullanmazsanız.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Samsung server kaydı 110-120 bandında halen arkadaşa çok tuzlu fiyat vermişler el insaf diyorum bu yazılımcı tayfasında zerre merhamet yok evvelsi gün bir kaç tanesi xiaomi cpid zam yemiştir diye post attı iki saat geçmeden diğer yazılımcılar indirim haberi geçti o postu atanlar hemen sildi kısaca kör tuttuğunu öpüyor bu camiada fırsat kollayan çok maalesef burada az çok paylaşmaya çalışıyoruz kullanıcılar takip ederse yararına olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 26 Kasım 2024; 14:3:37 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Valla işte insanları malesef bu yola itenlerin gram vicdani düşüncesi yok tamamen yolma olunca insanlarda işte böyle ne olduğu belli olmayan adamlara muhtaç kalıyor. Telefonlardan adam gibi insanca vergiler alınsa bugün bu konuyu konuşmuyorduk bile, ama 1 telefondan 3 telefon parası alıp bana 1 telefon veriyorsan burada bir sıkıntı var demektir. Yani her alanda böyle bu arada, mahallede köşebaşında heryerde tütüncü var bakkal gibi olmuşlar. Adam sarma sigara satıyor 20 lira mı neymiş paketi, rakı satıyor kendi damıtıyormuş güya litresi 200 lira diyor. Bir ihtiyaç var sonuçta tamam telefon bu kötü alışkanlıklar gibi değil haberleşme ihtiyacı anayasal hakkımız sonuçta e haberleşme aracına bu kadar da vergi olmaz.

Ondan sonra işte tütüncüsü gibi kaçak alkolcüsü gibi yancı yollara insanlar sapmak zorunda kalıyor. O piyasada ise güvenilir adam bulmak çok zor. Güvenilir adamda ben güvenilirim diyor vs fiyatı daha şişkin oluyor. Kaçak telefonda da sen bilirsin mesela piyasada birkaç satıcı türedi. Geçen senelerde falan vs. facebookta ben bilmemkimim diyor tamam satış yapıyor okey. Bir öğreniyoruz ki kulağımıza çalınıyor abi ben ....dan telefon aldım telefon gelmedi ne yapacağım diyor. Dedim niye gelmedi ? ya sorma buraya gelirken yolda kargo aracına el koymuşlar bizim telefonlar gitmiş. E satıcı da paramı geri vermedi ben dedi 5 dolar 10 dolar kar ile bu işi yapıyorum ne yaparsan yap demiş. Dekontta zaten isim yazamıyorsun, yazma diyorlar açıklamada isim vs olmayacak boş bırakacaksın. E o ibanlar garip garip adlara kayıtlı zaten, bu aracı olan adamın adına da değil. Gitsen savcıya ne diyeceksin ? ben kaçak telefon alıyordum devlet el koymuş kaçağı satan paramı vermiyor mu diyeceksin ?  

Bana özelden soranlar oluyor abi şu satıcı nasıl diye diyorum ki adama sor önce, atıyorum 900 dolar mı telefon de ki kardeşim telefon benim elime ulaşmadan ola ki kargo patlarsa işte el koyulursa yada ne olursa olsun herhangi bir sorunda paramı geri veriyor musun ? işte telefon eline ulaştı kutudan bozuk çıktı ücretsiz değiştiriyor musun ? bunlara böyle sana gelip '' YA BEN 7 SENEDİR BU İŞİ YAPIYORUM BAŞIMA GELMEDİ BU İŞLER '' diye kıvırıyorsa kaçın diyorum bulaşmayın. Sonra şey oluyor ama, ya abi bak adamdan birileri almış videolu kutu açılışı çekmiş vs. işte 500 tane yorumu var vs. ya diyorum onlar kolay 200 lira ver yorum satın alırsın zaten, o işleri geç o yorumları yazanlara bakacaksın arada tanıdığın var mı yok mu ? fake hesap mı ? bilemezsin. O yüzden bu tür işler çok büyük risk e ama kullanıcılar da mecbur kalıyor 60 70 binlik telefona kimse gidip o parayı vermek istemiyor gidiyor 30 bine kaçağını alıyor geçiyor.

Neyse konu çok uzuyor, yazılıma dönersek geri evet bu işten çooook ciddi paralar kaldıranlar var. Şöyle diyeyim evini arabasını alan var tanıyorum o derece.  

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

S24 ultra için çok yüksek fiyat çekiliyormuş piyasada; 250 dolar. S24 plus için fiyat bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.