Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2055. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.292
Cevap
654
Favori
2.154.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20532054205520562057
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu ülke kodunda tr dil paketi olmaması garip, SamFw Tool programı ile ülke kodunu değiştirebilirsin yada başka bir ülkenin yazılımını yükleyebilirsin.

• Arkadaşlar soracağım soru biraz cahilce olabilir şimdiden hoşgörün lütfen
    Telefon görüşmesindeki anlık çeviri özelliğinden faydalanmak için karşı tarafın telefonunda da aynı özelliğin olması gerekmiyor değil mi?:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rakurtt R kullanıcısına yanıt

Hayır gerekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu stock kameranın 10x'teki rezil ötesi performansı neden hiç konuşulmuyor? Sadece bende böyle olamaz herhalde. 1 yıldır bir değişiklik yok.
    Dijital zoom 9.9x'te çektiğim fotoğraf ile optik 10x'te çektiğim fotoğrafın alakası yok. 10x lense geçince ölü gibi sapsarı saçma sapan bir renk alıyor fotoğraf.
    Gcam ile denedim onda sorun görünmüyor yani lensimde bir sıkıntı yok. Ben gcam falan kullanmak istemiyorum bu rezilliği neden düzeltmiyorlar hâlâ?

• S23 ultra için one ui 7 beta yayınlanmış...

• S23 ultra cihazım için server yaptıracağım edl kablosu gerekiyormuş. Nereden temin edebilirim veya kendimizde yapabiliyormuşuz. Bilgisi olan var mı ?

• 12/512 50 bin, alacak arkadaş M52'den geçecek. Değer mi, iyi fiyat mı dersiniz?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Artık mümkünse S25 Ultra beklenmeli veya en kötü S24 Ultra'ya yönelmelisiniz. Ayrıca 50 bin TL S23 Ultra yüksek, sıfır için en fazla 45 bin 2. el temiz çiziksiz cihazlar için de 38-40 bin TL ideal bence. Tabi ikinci el tercih edilecekse bu tutar Resmi Samsung Türkiye cihazı için geçerli, kaçak serverli cihazlardan bahsetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 20 Kasım 2024; 23:40:45 >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt

S24 Ultra bakıyorduk, ben de S24 Ultra kullanıcısı olarak beklenmeyecekse bu modeli tercih etmesini salık verdim ama 512 gb'lığını uyguna denk getiremedik.

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt

Slm, dışardan typc-c usb kablosu alıp asagidaki videodaki ufak kesme/birleştirme ile kendi edl kablonuzu yapabilirisniz :)

kadir can akıncıyoutube
    samsung galaxy s23 ultra edl mode
    https://www.youtube.com/watch?v=H5-TDhd7Aa0
  • Hocam yardımınız için teşekkür ederim bu yöntem cihaza herhangi bir zarar vermez dimi. Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın.

• Rakurtt R kullanıcısına yanıt

Selam iyi akşamlar siz hangi dilleri kullanıyorsunuz _? Türkçe yok hala sanırım

• Ağustos ayında 50 bin civarına almıştım ben de. Kullanılmış cihaz çıktı. Dikkat etmek gerek.

• @R0llingMan mahlaslı hocamın dediği gibi, S24 Ultra'ya dönmek daha mantıklı, artık 12/256 alır, bulut depolama ile arayı kapatır sanıyorum. 12/512 S23 Ultra ile 12/256 S24 Ultra arasında fiyat farkı az çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 21 Kasım 2024; 11:40:10 >
  • WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    herhangi type-c şarj kablosu ortadan dış kılıfını soyun çıkan demet arasında siyah ve yeşili soyup birbirine dolayın oldu size edl kablosu.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

S serisinde uzun zamandır hafıza kartı yok. Dolayısıyla almışken yüksek hafıza olarak almak daha mantıklı. Öyle hardisk vesaire çözümler de bedava değil ve cihazın içindeki sistem kadar da hızlı değil.

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt

Hafıza kartı demişim, şu bulut depolama sistemlerinden bahsediyorum. Harici diski de kastetmedim aslında.

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt

Bende aşağıdaki 2 cihaz da var ve aşırı memnunum. Birisi bildiğiniz ssd zaten. Diğeri de usb bellek görünümlü ssd Okuma yazma hızları muazzam en az 300 350 mb hızda yazıyorlar.

Hikvision T200N 512 GB Taşınabilir SSD Fiyatı - Taksit Seçenekleri

SSK USB C harici SSD 128 GB, 550 MB/s'ye kadar aşırı hızlı USB bellek, Dual-USB Tip C + USB A USB3.2 Gen2 bellek çubuğu, Android telefon, dizüstü bilgisayar, tablet, Mac için : Amazon.com.tr: Bilgisayar

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hallettim teşekkürler

• Arkadaşlar güvenilir server kayıt yapan bir arkadaşın iletişim bilgilerini verebilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 20532054205520562057
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.