Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2059. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.276
Cevap
653
Favori
2.153.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20572058205920602061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dokunmatiklerin kapanması ve kulağa iyi oturması güzel. Peki müzik dinlerken veya film izlerken ses kalitesi nasıl? Bir de oyunda ses gecikmeli geliyor mu? Bu ikisi de önemli benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam qcy ht05 al bana dua edersin. Anc nin kralı bunda. 6 mikrofonlu. Silikonlu olduğu için dışardan zerre ses de duymuyorsun. Ama satışta olmayabilir. Eğer bulamazsan ht08 modeline bak derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim özellikler mevcut mu onda? Ses kalitesi, dokunmatik tuşların iptal edilebilmesi, yatarken müzik dinlerken kendi kendine tuşlara dokunup müziğin değişmemesi, oyunda minimum ses gecikmesi, kulağa rahat oturup düşmemesi?

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bi tanıdık ta görüp denemiştim bu markayı. Ses kalitesi çok şaşırttı beni. Fiyatları yükselmiş yanlız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Soundcore liberty 3 pro ben kullanıyorum. Ses kalitesi mükemmel 👌 kontroller kapatılabilir. 30 civarı kendi ekolayzır modları mevcut. Hires audio var. LDAC destekli. İçerisinde bir çok kulak silikonları mevcut. Size uyan bir tane muhakkak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 27 Kasım 2024; 21:46:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadrazam26 S kullanıcısına yanıt

Virüs olabilir?

Kulaklik alacaksan enes özen youtube kanalina bak her türlü kulakligi test ediyor. Qcl markasi mikrofon konusunda baya iyi konusmak icin kullanacaksan ve anc onemliyse qcl f/p olarak en makulü.

Ses kalitesi güzel ama çok aşırı yüksek ses beklemeyin. Tuşlar iptal edilebiliyor. Oyun modu var ama oyunda inanın hiç denemedim. 3 farklı silikon ebatı ile geliyor. Kulaktan düşmez.

Şu videoyu izleyin mutlaka ama satışta olan ht08 modeli. Çok fark olacağını sanmam.

Edit: QCY T18 de güzel o da olabilir.

BU KADAR İYİ BEKLEMİYORDUM! QCY HT05 Melobuds İncelemesi - YouTube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 27 Kasım 2024; 23:0:48 >
  • Kulaklık önerileri için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada tekrar söyleyeyim, bim markette 59 tlye satılan bu Typc-c to Typc-c kablo 45w şarj desteği sunuyor. Orjinal kabloyla aynı değeri veriyor haberiniz olsun. Anker ve spigen adaptörlerle denedim. 59 tl bedava resmen. Ben iki adet aldım.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 28 Kasım 2024; 8:34:13 >
  • Arkadaşlar merhaba, s23 ultra cihazıma server yaptırdım ama ekran süresinde kayıt yaptırmadan öncesine göre düşüş hissettim. 6-6 buçuk saat ekran süresi alıyorum. Serverla alakalı bir durum mu veya yeni sürüm atıldı sürümün biraz oturmasını mı beklemek lazım pek bilemedim bilgisi olan var mı ?

• Merhabalar, ekran koruyucu olarak tavsiyeniz var mı?

• Elbi46 E kullanıcısına yanıt

Bence sahte. Şimdiden uçları yamulmuş Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• QCY kulaklıkların uygulamasını kullanmayacaksanız sıkıntı yok fakat uygulama gerçekten felaket.

Zamanında T7 aldım, T8S aldım en son 2 ay evvel Ailybuds Pro + modelini aldım.

Ses ve mikrofon kalitesine diyecek bir şey yok. ANC malesef silikonsuz olduğu için çok çok verimsiz, her markada öyle.

Uygulama menüleri yarım yamalak Türkçe, bu da problem değil.

Adguard ile günlük logu takip edin. QCY uygulaması 1 dakika içinde bile yüzlerce yere bağlanıp bilgi alışverişi yapıyor. Acayip raporcu bir program, bir süre sonra batarya kullanımı kısmında yer aldığını görebilirsiniz.

Bu yıllardır böyle, aynı şey olduğunu görünce diğer gün tekrar hediye fiyatına sattım. Bir daha asla almam. Huawei Freebuds serisinden silikonsuz bir model alacağım. Yazılım kaliteli, arka planda saçma sapan dakika başı bağlantı yapmıyor.

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt

Yeni sürüm yerine otursun, indexleme işleri bitsin, cihaz ne yapacağını anlasın optimize etsin, düzelecektir.

• T Square kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi düşünüyordum doğru söylüyorsunuz.

• Telefonumu sıfırlamayı düşünüyorum da, İçindekileri nasıl yedeklerim?

Galeri, Dosyalar ve WhatsApp yedeklenir yeter.

• stalker-190e kullanıcısına yanıt

Slm, PC ye baglayın SMARTSWICY ile yedekleyin,whatsapp ı temizleyip gerekliler kalsın wifi den whats ı yedekleyin,sıfırlayın.Geri pc den smartswitch ile yedekten donun(arama kaydına kadar gelecek),sonra wahts a girin yedek buldum diyecek indir deyin okSamsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• tilgaz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• T Square kullanıcısına yanıt
    Samsung cihazda Samsung kulaklık neden denemiyorsunuz açana acaba hocam? Ekosistem içinde yazılım problemi de olmaz. Ben de Samsung kulaklık arayışındayım şuan, buds fe için teknosa ya gittim 2300 tl idi almadım internette 1500 civarına satılıyor bazı yerlerde, buds fe fiyatı uygun hem anc vs mevcut. Hem de silikonlu olduğu için kulaktan düşme, rahatsız etme gibi sorunlar olmaz anc de düzgün çalışır. Siz silikonsuz niye istiyorsunuz onu da anlamadım. Silikonsuz birkaç model denedim ne kulağa oturuyor, kulaktan sürekli düşecekmiş gibi hissi var ayrıca dışarıdan çok ses alıyor kulak içine tam oturmadığı için anc de problemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 29 Kasım 2024; 11:33:26 >

Hocam sebepleri tamamen şu,

Çift cihaz desteği çok önemli. İşim gereği akşama kadar bir çok görüşme yapıyorum. Hem PC hem telefona aynı anda bağlı olmalı. Silikonlu kulaklık bu senaryoya uygun değil, 1-2 saat sonra çekilme hale geliyor kulak yoruyor. Silikonsuz çok konforlu kulakta yok gibi, ve çat diye düşmüyor. Ofiste birisi bir şey deyince duyup cevap verebiliyorum. Müzik dinleyeceğim zaman veya gürültülü yerlerde silikonluya geçiş yapıyorum.

Samsung kulaklıklarda çift cihaz desteği sadece iki aynı marka ve destekli cihazda mümkün diye biliyorum.

Bu çift cihaz desteği bir çok modelde yok malesef. Soundpeats denedim mikrofonu leş, QCY yazılımı materyal leş. Huaweilerde bu mümkün fakat freebuds 5 çok çirkin. Varsa model tavsiyesi alayım.

(Burası telefon konusu kulaklık muhabbeti yapma diyen olursa direk dalarım.)

• 
Sayfa: önceki 20572058205920602061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.