Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
42.260
Cevap
654
Favori
2.152.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SSK USB C harici SSD 128 GB, 550 MB/s'ye kadar aşırı hızlı USB bellek, Dual-USB Tip C + USB A USB3.2 Gen2 bellek çubuğu, Android telefon, dizüstü bilgisayar, tablet, Mac için
    amazon
    SSK USB C harici SSD 128 GB, 550 MB/s'ye kadar aşırı hızlı USB bellek, Dual-USB Tip C + USB A USB3.2 Gen2 bellek çubuğu, Android telefon, dizüstü bilgisayar, tablet, Mac için
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C36C8WCX?ref=cm_sw_r_apan_dp_1SH54ZFNN3QK1G4A2Z4T&ref_=cm_sw_r_apan_dp_1SH54ZFNN3QK1G4A2Z4T&social_share=cm_sw_r_apan_dp_1SH54ZFNN3QK1G4A2Z4T&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• more61 M kullanıcısına yanıt

Hocam bunu ben tavsiye etmiştim. Bende de var. Emin ol çok memnun kalacaksın.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Premium bir görüntüsü var. Kullanışlı görünüyor. Merakla bekliyorum. Kargoda şuan. Teşekkür ederim hocam 😊

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Buds Fe, Buds 2 ve Buds 2 Pro sahibi olarak yazıyorum. 3'üde silikonlu.

3'ünde de kulaktan düşme gibi bir problem yok.

Buds FE'yi yanlış yere konumlandırmışsınız. Seninin en ucuz ve en alt modeli. Buds 2 ondan üstün her açıdan.

Ama, bütçe yetiyorsa ne yapın edin Buds 2 Pro alın. Çok çok fark diğer ikisiyle. Gerek ses şiddeti ve kalitesi. Gerek ek özellikleri. Ben burdayım diyor dinlerken. Bu ara indirime girip duruyor. Lakin güvenilir yerden alın, çok sahtesi var.

Buds 3 serisi ise bana hitap etmiyor. Permatik tasarımı hiç sevmiyorum. 2 Serisi tasarım olarak bana göre daha estetik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 1 Aralık 2024; 12:57:18 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Buds fe benim işimi görür diye düşünerek dün siparişini verdim. 1700 tlye geldi. Benim ekonomi planımda bir kulaklığa verebileceğim en yüksek para o kadar. Sürekli kulaklık kullanan biri değilim ve çok fazla kalite aramıyorum. Buds 2 pro benim bütçemi çok aşıyor. Benim kulaklıktan beklentilerim, kulaktan düşmemesi ve rahatsız etmemesi, oyun modu olması gecikme süresinin minimum olması, ses kalitesinin belli bir oranda iyi olması, iyi kötü anc özelliğinin olması ve dokunmatik tuşların uygulama üzerinden kapatılabilmesi. Araştırdığım kadarıyla bütün aradığım özellikler Buds Fe modelinde mevcut. Fiyatı da diğerlerine göre daha uygundu. Bir kulaklığa 300 tl üzeri para vermemiştim ilk kez 1700 tl veriyorum umarım pişman etmez :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • more61 M kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam flash bellek ben önermedim. Ben bimde satılan 59 tl lik 65w Typc-c to Typc-c kabloyu önerdim. Yine bimde bulabilirseniz 199 tl ye smart tag (1.nesil) aldım onu da önerdim.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Bütçe konusu ana etken elbette. Bu üründe işinizi görecektir.

Bu arada genel bir bilgi vereyim. Samsung One UI 7.0 ile birlikte PC için DeX'i kaldıracağını açıklamış ve karar çok tepki çekmiş.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]sammobile
    One UI 7.0 is getting rid of the Samsung DeX app for Windows
    https://www.sammobile.com/news/one-ui-7-0-is-getting-rid-of-the-samsung-dex-app-for-windows
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Dex özellikle kablosuz kullanıldığında çok faydalı oluyordu. Nasıl ve ne şekilde aldılar bu kararı bilemedim. Rakiplerinden artısı dex gibi birkaç özelliğiydi zaten. Kendi ayağına sıkar Samsung.

• Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Maşallahınızı alırım.

Tüm kullanım senaryoları (kimi zaman qhd çoğu zaman fhd, senk vs) gün içinde karışık kullanım özetle.

• DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Anker soundcore liberty 3 pro.

• Güvenlik güncellemesi geldi 524 mb.

• Son güncellemeyi yükledim bende. Bu arada ayarlarda en altta yazılım bilgisine bakarken google PlayStation sistem güncellemesini de kontrol ettiğimde Ekim güncellemesi olduğunu gördüm ve güncelledim onu da.

• norton772 kullanıcısına yanıt

Sorun varmı güncellemede

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bir anormallik görmedim.

• Eski yazılımı epeydir güncellememiştim. Eski yazılımda whatsapp ya da meet üzerinden Görüntülü arama yaparken arka fonu bir renge boyamak veya flulaştırmak gibi bir çok efekt vardı. Güncellemeden sonra hepsi kaybolmuş. Nasıl geri getirebilirim.

• 2 Aralık'ta "Kasım Güncellemesini" aldık :-)

• Kayıt için bugün buradaki bir gsm bayisi 100$ fiyat çekti. İnşallah daha da düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 ULTRA 12/512 ile aranıza katıldım. S22 ultra cihazdan geçtim. İlk izlenimlerime göre kamera bekletimin çok çok altında kaldı. S22 Ultra ile çektiğim fotoğrafların kalitesini yakalayamıyorum. Sebebi ne olabilir ? One UI 6.1 son sürüm kasım güncellemesi yüklü.

• KAIRA kullanıcısına yanıt
    Gcam indir biraz daha iyilesir

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt

hocam gcam i nerden indiriyrosunzu acaba linkini rica edebilir miyim varsa. çünkü ben bi iki yerden indridim ama kullanamdım adam akıllı değildi.

• 
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.