Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enineboyuna06 , zopik , enineboyuna06 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
42.261
Cevap
654
Favori
2.152.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden sıfırlamak istiyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

Bu fiyata buds 2 var hocam öneririm. Bütçenizde yeterse size uygun bir kulaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4 aydır S23 Ultra kullanıyorum. Telefonu aldığımdan beri de içinden çıkan kablosuyla birlikte satın aldığım 25w orijinal Samsung şarj cihazıyla şarj ediyorum. Açıkçası şimdiye kadar da tam dolumda 10-15 dakikalık fark yaratacak diye 45w şarj cihazı almayı düşünmedim. Ama 25w orijinal Samsung şarj cihazıyla telefonu şarj ederken bile telefonun ve adaptörün bence(!) önemli derecede ısındığını farkettim. Acaba şu efsane cuma kampanyalarından kablosuyla birlikte 45w Spigen GaN şarj cihazı almalı mıyım, kullanan arkadaşlar önerir mi?..

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    Buds 2 silikonsuz ve kulağı ağrıtan model diye biliyorum ama? Buds fe, buds 2 pro ve buds 3 pro öneriliyor genelde. Düz modeller kulaktan düşüyor, anc yetersiz çalışıyor gibi yorumlar okuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dragon_10 kullanıcısına yanıt
    kullanan çoğu kişi memnun görünüyor fiyat uygun olduktan sonra değerlendirilir kablosu harici satılıyor diye hatırımda kalmış..

• Garantili temiz buds 2 pro kulaklığımı satmayı düşünüyorum. Memnunum ama buds 3 pro'yu denemek istiyorum. Almayı düşünen olursa mesaj atabilir. Yanında ekstra kılıf da vereceğim.

• Red Dragon_10 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 25w şarj aleti de var, 18w powerbank da var, 45w spigen de var (kablosu pakete dahil satılıyor) ben genelde 45w spigen ile şarj ediyorum ama hiç 45w akım verdiğini görmedim genelde 35w civarında şarj ediyor. Her türlü 25w den iyidir zaten 25w altındaki şarj aletini takınca sadece hızlı şarj yazar ve yeşil şarj animasyonu çıkar. 45w adaptör takınca mavi şarj animasyonu çıkar ve hızlı şarj 2.0 yazar. 10-15 dk fark ediyor doğrudur ama özellikle şarj yüzde 10 altına düşmüşse 45w farkı orda ortaya çıkıyor yüzde elliye kadar oldukça hızlı dolduruyor.

• ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Özelden yazıyorum hocam detayları konuşalım.

• norton772 kullanıcısına yanıt

Hocam bir buçuk senedir kullanıyorum bir sürü güncelleme ve uygulama yüklendi. Genel olarak temizlik iyi gelir diye düşünüyorum.

• stalker-190e kullanıcısına yanıt
    Gerek yok bence ama karar senin. Wipe cache partition yeterli olur. Ben genelde güncellemeler sonrası yada arada bir yaparım ve cihazdan çok memnunum.

• 584 mb olan 1 Kasım güvenlik güncellemesi geldi malumunuz. Ben yükledim ama kayıtsız cihazlar yüklemesin deniyor bilginize. U7 olacağı için henüz kayıt yokmuş yazılanlara göre.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 30 Kasım 2024; 6:49:6 >
  • CSC THL yapınca bende aldım Kasım güncellemesini 583mb baya büyük Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

Hayır silikonlu

Bizde yok güncelleme filan. Neden acaba.

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki csc değiştirip alanlar var gelir size de. Zaten bir yenilik gelmedi güvenlik güncellemesi galiba.

Anladım

Bedavaymış gerçekten. Bulursam alayım. Flash bellek ssdyi de siz mi önermiştiniz? Satın aldım yolda merak ediyorum onu da

• Kısmetse bir kaç güne Amerikaya gideceğim. Eski kulaklığım öldüğü için bir tws kulaklık almak istiyorum. Tam codec uyumu için galaxybuds 3 pro almak istiyordum. Ama Türkiyede daha ucuz. Tavsiye edebileceğiniz anc si iyi çalışan, Kulak uyumu iyi, seslerde kayıp yaşatmayan, konuşmalarda sesi karşıya iyi gönderen bir kulaklık var mıdır?

• more61 M kullanıcısına yanıt

Flaş belleğin linkini atar mısınız?

• 
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.