Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.171
Cevap
650
Favori
2.146.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme ile düşürüyorlar kamera kalitesini. S22 ultrada da böyleydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt
    s23ultranın kamerası one ui 5.1de iken şuanki halinden çok daha iyiydi, bariz farklar var. güncellemelerle telefonu downgrade ediyor karaktersiz şirketler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Bana da tar mısınız gcam linki?

• Kiwy7 K kullanıcısına yanıt

Bundan sakın almayın 2 adet uyguladık S23 Ultra'ya. Bir süre sonra kendi kendine kayıyor film.

• Cem095 kullanıcısına yanıt
    Kaptan düzinelerce ekran koruyucu kullandım.bu kadar memnun kaldığım bir ürün olmadı.spigen kılıf vb.gönlümce kullanıyorum her istediğim kılıfı.

Ben de aynı şekilde valla ama sadece bu üründe sıkıntı yaşadık nedense.

Siz ne kullanıyorsunuz hocam ?

S24 ultra var bende şu an orijinal ekran filmi kullanıyorum. Kardeşim de S23 ultra var.

• Ilgilenen düşünen varsa bilgisi olsun.
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

katılıyorum hocam sağa doğru kayma yapıyor hatta...

• One ui 7 beta yayınlanmış arkadaşlar bilginiz olsun. Videosunu izlemek isteyenler için aşağı bırakıyorum. Youtube göründüğü kadarıyla herkes beta geçiş yapmış.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]Beebomyoutube
    In this video, we’re taking a detailed look at the first beta of OneUI 7. This is the most awaited software update from Samsung, and a lot of Samsung users were eagerly looking forward to it. We have it installed on our S24 Ultra, and we have taken an in-depth look on all the visual changes, cool new features, the dynamic island like ‘now bar’, the lockscreen changes, new quick settings menu, the changes in system apps like camera, gallery, settings, and more. There are some cool new AI features as well such as call transcripts and better integration of Galaxy AI writing tool throughout the UI. There are also some new animations and icon changes. We talk about everything in detail so watch the entire video. 00:00 Intro 00:12 Visual Changes 00:58 New Widgets 01:29 New Quick Settings Menu 02:26 Lockscreen Changes 03:19 Animations 03:31 System App Changes 04:46 AI Features 05:25 Your Thoughts? One UI 7 Supported Devices: Will Your Galaxy Phone Get It?: https://beebom.com/one-ui-7-supported-devices-galaxy-phones/ Subscribe to @beebomco for more amazing tech videos like this one.
    https://www.youtube.com/watch?v=N1aCrgXG6BA
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Biraz önce teslim aldım. Malzeme kalitesi muazzam. Birkaç veri aktardım. 7.85 lık videoyu 52 saniyede aktardı. Çok beğendim gerçekten 😊 Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more61 -- 6 Aralık 2024; 11:8:35 >

• more61 M kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın hocam. Aslında o fiyatlara 256gb olsaydı tadından yenmezdi ama veri aktarma vs için 128gb da hayli yetiyor.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Kargo gümrük dahil 715 liraya geldi bana. Şuan 987 tl olmuş. 256 olsa daha güzel olurdu ama bu haliyle de çok iş görür evet.

• Geliştirici seçenekleri'nde animasyon ölçeklerini 0.5x, 1x yerine 0.6x, 0.7x yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker-190e -- 6 Aralık 2024; 12:20:56 >
  • stalker-190e kullanıcısına yanıt
    Galaxy MaxHZ uygulamasını kullanarak yapabilirsin, yalnız uygulama tek seferlik 135 TL olacak şekilde ücretli.

• konuda daha önce bahsedilmişti galiba ama bulamadım. Ankara'da ilgili ve hizmetinden memnun kaldığınız servis var mı? garanti dahilinde işlem yaptıracağım

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Kamera camına ek bir koruma filmi veya cam atmalarını hiç anlayamıyorum. Gerçekten çok saçma. Yıllardır kullanıyorum, gibi cihazımda kamera camına asla bir koruyucu yapıştırmadım. Kalite kesinlikle bozuluyor.

• inferior İ kullanıcısına yanıt

necatibeydeki serviste ekran değiştirdim a72nin. çok ilgilendiler ayrıca ikame telefon verdiler ve açık büfe çay kahvede var .

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    Simge var etlikte hocam note 10 kullanırken yd cihazı olmasına rağmen yardımcı olmuşlardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.