Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aslanuque Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.150
Cevap
649
Favori
2.144.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cidden öyle. Umarım ui7 de el atar samsung. 6.0 da ben memnundum ancak 6.1 ile kamera ve pil performansı ciddi düştü.

Normalde güncelleme yapmak pek tarzım değil lakin samsung güncellemeler ile güzel şeyler vermeye başladı.

One UI 7 nin kararlı bir sürümü son güncellemem olacak muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 3 hafta önce s23 ultra cihazıma server kayıt yaptırdım. Cihazın güncel sürümü 6.1 kasım sürümü.
    Cihazın ekran süresi ve pil ömrü kayıttan önce daha iyiydi ama serverden sonra ekran süresinde bi anormallik başladı. Ne yapıcam bilemedim .sürüm mü düşürmem gerekiyor yoksa farklı bir rom mu kurmam gerekiyor. Bu işlemleri yaparsam imeilere herhangi bir sıkıntısı olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaffenSoul W kullanıcısına yanıt

Server sonrası format atıldı mı?

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Hayır sadece csc değiştirip güncelleme yaptım

• Garanti kapsamında batarya değişimi için batarya sağlığının yüzde kaçın altına düşmesi gerekir

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Sizlerin bahsettiğine göre 5.1 kamera konusunda daha iyiymiş. Benim 6.0 ve u3 sürümü. Odin ile önceki sürümü yüklersem knox sayacı artar mı ? (garanti açısından sorun olur mu yani)

• mikarichi kullanıcısına yanıt

Garanti dahilinde 1 adet batarya değişimi hakkı oluyormuş. cumartesi günü tesadüfen s20fe telefonun garantisi olduğunu gördüm ve kamerayla ilgili başka bir sebepten telefonu servise götürdüm. bu sorunu giderin bataryadan memnunum dedim fakat 400 küsür şarj döngüsü tespit edildi ve hakkınız var değişsin bişey olmaz dendi.

• mehmet313 M kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım, cevabı merak ediyorum.

Format mı atmalıyım hocam.

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    Bu güzel bir durum. 10 ay sonra garanti doluyor batarya biraz daha yıpransın ben de değişim isterim büyük ihtimal.

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt

Hocam formata gerek yok şimdilik. Ben sandım ki kayıt sonrası format atıldı. Format attıktan sonra batarya süresi 15 gün felan kötü gidiyor. O durum normal yani.

Hocam 20 kasım ds yaptırmışım serveri. 15 günü geçti sayılır

Stock rom atmakla sayaç atmaz

• kaan1026 kullanıcısına yanıt

sürüm düşürme olacağı için sormuştum. Birde Kimi romun yanında S var, kiminde U. Bendeki U3. S3 olanı yüklesek hata verir mi soft brick gibi?

Orjinal sürümlerde düşüm veya yükseltme vs farketmez knox sayacı artmaz. Knox'un artması için rootlayıp custom rom işine girmen lazım. Download moda alıp cihazı istediğin gibi düşürebilirsin. odin olur samfw olur farketmez. Knox sayacı bozulmayacağından garantine de birşey olmaz. Ama düşürdükten sonra tavsiyem güncellemeyi kapat samfw üstünden 2 tıklık işlem zaten. Ki cihaz güncel sürümü gecenin bir yarısı indirip sana abi ben sürümü indirdim bir yükleyiverem diye uyarı çıkartmasın durduk yere. Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

Birde şuna cevap alırsam tamamdır. Ana bant sürümünde U3 yazıyor. Geçmiş stock romlara bakıyorum S3 olanlarda var. Burada önemli olan rakamın aynı olmasıymış ama harf farklı olursa sıkıntı olur mu ?

Dediğiniz gibi güncellemeyi kapatmak için ADB app control ile com.wssyncmldm uygulamasını devredışı bırakıyorum.

O farketmez.

5.1 stabil sürüm bu, bunu atabilirsin.

Merhaba önerebileceğiniz sürüm var mı. Size göre 5.1 en iyi sürüm yoksa daha iyisi var mı ?

• pervical P kullanıcısına yanıt
    Bu programı google play den indirdim hatta ücreti de ödedim fakat bir türlü kuramıyorum telefona. Nasıl olması gerektiği konusunda bilgilendirebilir misiniz? Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• bilgutay B kullanıcısına yanıt

Burada onun için apk dosyası var 8.1 sürümlü. Onu yükleyip buradaki talimatlara göre yapmanız lazım.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]github
    Releases · tribalfs/GalaxyMaxHzPub
    https://github.com/tribalfs/GalaxyMaxHzPub/releases
  • 
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.