< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2066. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arkadaşlar merhaba. 3 hafta önce s23 ultra cihazıma server kayıt yaptırdım. Cihazın güncel sürümü 6.1 kasım sürümü.
Cihazın ekran süresi ve pil ömrü kayıttan önce daha iyiydi ama serverden sonra ekran süresinde bi anormallik başladı. Ne yapıcam bilemedim .sürüm mü düşürmem gerekiyor yoksa farklı bir rom mu kurmam gerekiyor. Bu işlemleri yaparsam imeilere herhangi bir sıkıntısı olur mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Server sonrası format atıldı mı?
-
Hayır sadece csc değiştirip güncelleme yaptım
Garanti kapsamında batarya değişimi için batarya sağlığının yüzde kaçın altına düşmesi gerekir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizlerin bahsettiğine göre 5.1 kamera konusunda daha iyiymiş. Benim 6.0 ve u3 sürümü. Odin ile önceki sürümü yüklersem knox sayacı artar mı ? (garanti açısından sorun olur mu yani)
-
Garanti dahilinde 1 adet batarya değişimi hakkı oluyormuş. cumartesi günü tesadüfen s20fe telefonun garantisi olduğunu gördüm ve kamerayla ilgili başka bir sebepten telefonu servise götürdüm. bu sorunu giderin bataryadan memnunum dedim fakat 400 küsür şarj döngüsü tespit edildi ve hakkınız var değişsin bişey olmaz dendi.
Aynı durumdayım, cevabı merak ediyorum.
Format mı atmalıyım hocam.
Bu güzel bir durum. 10 ay sonra garanti doluyor batarya biraz daha yıpransın ben de değişim isterim büyük ihtimal.
Hocam formata gerek yok şimdilik. Ben sandım ki kayıt sonrası format atıldı. Format attıktan sonra batarya süresi 15 gün felan kötü gidiyor. O durum normal yani.
-
Hocam 20 kasım ds yaptırmışım serveri. 15 günü geçti sayılır
Stock rom atmakla sayaç atmaz
sürüm düşürme olacağı için sormuştum. Birde Kimi romun yanında S var, kiminde U. Bendeki U3. S3 olanı yüklesek hata verir mi soft brick gibi?
-
Orjinal sürümlerde düşüm veya yükseltme vs farketmez knox sayacı artmaz. Knox'un artması için rootlayıp custom rom işine girmen lazım. Download moda alıp cihazı istediğin gibi düşürebilirsin. odin olur samfw olur farketmez. Knox sayacı bozulmayacağından garantine de birşey olmaz. Ama düşürdükten sonra tavsiyem güncellemeyi kapat samfw üstünden 2 tıklık işlem zaten. Ki cihaz güncel sürümü gecenin bir yarısı indirip sana abi ben sürümü indirdim bir yükleyiverem diye uyarı çıkartmasın durduk yere.
-
Birde şuna cevap alırsam tamamdır. Ana bant sürümünde U3 yazıyor. Geçmiş stock romlara bakıyorum S3 olanlarda var. Burada önemli olan rakamın aynı olmasıymış ama harf farklı olursa sıkıntı olur mu ?
Dediğiniz gibi güncellemeyi kapatmak için ADB app control ile com.wssyncmldm uygulamasını devredışı bırakıyorum.
-
O farketmez.
5.1 stabil sürüm bu, bunu atabilirsin.
-
Merhaba önerebileceğiniz sürüm var mı. Size göre 5.1 en iyi sürüm yoksa daha iyisi var mı ?
-
-
Burada onun için apk dosyası var 8.1 sürümlü. Onu yükleyip buradaki talimatlara göre yapmanız lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X