< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2067. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
En iyi 5.1 sürümü zaten ama yapay zeka vb özellikler yok. Ama bunu şuan son sürümdeyseniz veya ondan önceki 3 4 sürümde bile olsanız gene geçemeyebilirsiniz.
Ayarlar telefon hakkında yazılım bilgileri kısmından ana bant sürümüne bakın. Şuan en güncel düşürebileceğiniz sürüm S918BXXU3 şeklinde olması lazım. Eğer U3 yerine u4-5-6-7 yazıyorsa malesef 5.1'e düşüremezsiniz.
-
-
Peki daha sonraki sürümlerle kamera açısından bariz farkları var mı ? Geçmeye değer mi? Benim için öncelik yenilik, yapay zeka vs. den ziyade kamera ve pil performansı.
-
Ben cihazı alalı yaklaşık 10 ay oldu, 5.1 sürümünde kullanıyorum. Kutusundan çıkardığımdan beri herhangi bir güncelleme de yapmadım. Şarj ve akıcılık konusunda da memnunum. Güncelleme konusunda tavsiyeniz ne olacaktır?
-
Apple müzikte şarkı dinlerken youtube da gezerken telefon ısınıyor bu normal mi ? Oyun hiç oynamıyorum. Güncelleme filan yüklerken de acayip çok ısınıyor. Herkeste böyle mi acaba ?
-
Arkadaşlar enteresan bir olayla karşılaştım. Cihazımı servise götürdüm. Pil değişimi için. Altı buçuk saat (6.30) ekran süresi olan pil için yüzde 99 sağlık değeri verdi . Kendilerine anlattım. 9.30 saat ekran süresi veren cihaz şuan yüzde 30 kayıp veriyor. Nasıl yüzde 99 değerini veriyor. Yüklediğim uygulamalar ve kullanım şeklini örnek verdiler. Bilinçli kullanıcı olduğumu ilk günkü kullanımım ile bugünkü kullanım arasında fark olmadığını detaylıca anlattım.
Normalde cihazı direkt vereceklerdi. Sonra cihaz kalsın bakalım dediler .bakalım ne diyecekler . Kesinlikle yanlış bilgi veriliyor serviste .bunu bilin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazı formatlayip götürmek lazım servise .çünkü kullanım bilgisine ulaşıp yanlış değerlendirme yapılıyor. Eğer ki yüzde 15in altına pil değeri gelmeden prize takmışsanız bakın yanlış kullanım var diyorlar. Böyle saçmalık görmedim.
Zaten yanlis olculuyor benimde 1 yillik cihaza 250 dolum dediler yuzde 99 cikti ama ben az 1500 kez sarj ettim
O hesap biraz farklı galiba...
-
@ali koç istifa
@morags
Bugün cihazı servisten aldım. İlgi alaka çok başkaydı.
Pil değişimi, şarj soketi değişimi
Hediye 25 w Samsung kablosu
Kalem ucu değişikliği
Yapmışlar. Çok mutlu oldum. Hizmet böyle olmalı işte 👏👏👏
Bu arada saatim Samsung watch 5 pro
Onun için de kasa pil değişimi istedim. Galiba onu da kabul etmişler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullanın...
Arkadaşlar güncellemeler ile kameranin durumu nasıl şu an? Hafta sonu teknoloji mağazasında s24u ve s23u yı inceleme fırsatım oldu. S23u bana kavisli ekrandan dolayı daha premium bir cihazı havası verdi. Kameralar şu an çok kötü tarzı yorumlar okudum. Tekrar sormak istedim sizlere.
Kayseride samsung beyaz eşya&elektronik servisi var. Batarya değişimine bakarlar mı
one ui 6.1de s23 ultranın kamerası kötüleştirildi, s24 ultra alıp s25ultra çıktıktan sonra daha güncelleme yapmamanızı öneririm.
Kamerası kötü diyen heralde dslr ile karşılaştırıyor. 2 ay daha bekle s25 ultra çıkacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S23 Ultra'yı lansman zamanında Samsung Türkiye'den aldım o günden beri cihazı hiç sıfırlamadan kutudan çıktığı şekliyle kullanıyor ve gözleme dayalı deneyimlerimi 2 yıla yakın süredir bu forumda paylaşıyorum. Bu süre içinde her zaman en güncel yazılımı kullanmış biri olarak telefonun hem sistem akıcılığının hemde kamera kalitesinin hep daha da iyi gittiğini gözlemledim. Ayrıca bu arada geçen sürede S23 Ultra daha yeni özelliklerde kazandı, bunların başında da Galaxy AI geliyor.
Cihazın kendi özelinde kamerasına tek eleştirim UHD video kaydı sırasında 10x lensi özgürce kullananamak kayıt sırasında 10x lense geçiş yapamıyorsunuz, bunun dışında kalitesi ve yenekleri S24 Ultra'ya oldukça yakın zaten iki cihazda benzer ana sensörü kullanıyor.
Tavsiyem S25 Ultra'yı beklemenizdir bekleme durumunuz yoksa da daha güncel cihaz olduğu S24 Ultra'ya yönelmenizdir fakat S23 Ultra alırsanız cihazın tüm özelliklerinden yararlanmak ve en son güvenlik ekine sahip olmak için en güncel halini kullanmanızı tavsiye ederim.
İyi Günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 10 Aralık 2024; 23:41:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam bende spigeni yeni aldım ve bariz derecede cızırtılı çalışıyor sizin cihazda da cızırtı var mı?
Kamera kötü değil, ilk çıktığı zamanlara göre kötüleşti. Eskiden çok daha iyiydi.
-
1 yilda 1500 kez ? 250 daha mantikli hocam siz 1500 kezi belki 20 de takip 50 de cekmissinizdir yoksa gunde 3 kere sarj etmeniz gerekiyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X