Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2068. sayfa)
-
-
-
Benim kız kardeşimde düz s23 bende de ultra vardı çok heveslendi benim ultra modeline bende gel değişelim dedim ve değiştik. S23 ultra Boyut olarak biraz büyük geliyordu bana cepte taşırken felan alışamamıştım.. Şimdilik bir şikayetim yok. S23 baya ergonomik geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 11 Aralık 2024; 1:8:46 > -
Hayır bendeki beyaz renkli olan ve hiçbir cızırtı yok. Facede bir grupta daha bugün gördüm cızırtı şikayeti. O da siz misiniz acaba. Fabrikasyon hatalı denk gelmiştir belki size çünkü başka kimseden duymadım cızırtı sorunu. -
Facebook kullanmadıyoum ama hepsiburada da cızırtılı çalışıyor yazanlar hep son ay verilen siparişler. Bu üretim serisinde sorun olabilir belki iade edeceğim o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukprensTR -- 11 Aralık 2024; 15:2:46 > -
Normalde servisleri ayrı olur. Benim bulunduğum şehirde servisleri ayrıdır. 5-6 sene önce ortaktı. Ayırdılar. Arayıp sormanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 11 Aralık 2024; 21:37:48 > -
-
Paleti simgeye uygula seçeneğini kapatın -
Türk telekom + Türkcell şeklinde çift hat kullanıyorum. Acaba sarj tüketimine etkisi olur mu ? Güç tasarrufu kapalı iken 7.5 saat ekran süresi alıyorum. Tek hat kullanırken 8.5 saati görüyordum. Özellikle mobil veri açık dışardayken çok tüketiyor sarjı.
-
Ayarlar -> Bildirimler -> Gelişmiş Ayarlar -> Uyg. simgesini bildirimde göstr
-
Çift hat kullanımı batarya ömrünü önemli ölçüde etkiler.
-
Çift hat aktif takılıyorsan normal. Ama lazım olunca birinden birine geçersen o daha mantıklı oluyor. Birde türktelekom ile vodafone'un çekişi bira zayıflıyor ama türkcell daha iyi çekiyordur. Az çekiyorsa bu da mesela şarjı olumsuz etkiler.
-
Böyle bir ayar yok hocam.
-
Bu şekilde seçili zaten hocam. Acaba Instagram ile alakalı bir durum mu?
-
Hocam size nasıl değişeceğini söylemeden önce aynı bende de sizin paylaştığınız şekildeydi, siz söyleyince aklıma geldi söylediğim yerden kendiminkini de değiştirdim. Şu şekilde gözüküyor.
Diğer arkadaşın renk paleti konusunda anlattığı kısıma şu şekilde ulaşıyorsunuz.
Ana ekrana basılı tutun, Duvar kağıdı ve stili kısmını seçiyorsunuz renk paleti adı altında Paleti uyg. simgelerine uygula isimli ayar açıksa ondan da yapıyor olabilir.
-
abi nerde yaşıyorsun bi telefonların kameralarını karşılaştıralım sen nasıl sabrettin telefonu güncellemeden sakın güncelleme yapay zeka falan filan hikaye kameralar bence çok bozuldu güncellemeler ile. istanbuldaysan telefonları test edelim kameralarını
-
Bende hala 5.1 deyim ve memnunum:) kamerayı bilmem de pil hala canavar gibi
-
kimine göre en kararlı sürüm -
Ben bu güncelleme işini hep mit olarak görmüştüm ama One UI 6 model fark etmeksizin tükürdüğümüzü yalattı bize cidden kutudan 5 ile çıkan tüm cihazlar mükemmeldi 6 ile her şey bozuldu gibi ve toparlayamadılar, üstüne de malum 7 ertelendi. Bu sürüm lanetli gibi bir an önce kurtulmamız ve tüm problemlerin giderilmesi dileğiyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aydoganBen bu güncelleme işini hep mit olarak görmüştüm ama One UI 6 model fark etmeksizin tükürdüğümüzü yalattı bize cidden kutudan 5 ile çıkan tüm cihazlar mükemmeldi 6 ile her şey bozuldu gibi ve toparlayamadılar, üstüne de malum 7 ertelendi. Bu sürüm lanetli gibi bir an önce kurtulmamız ve tüm problemlerin giderilmesi dileğiyle.
Aslında telefonu büyük güncelleme alınca bir kere fabrika ayarına sıfırlama yapmak lazım diye düşünüyorum. Birde bu telefonun bataryası öyle bir senede felan birsey olmaz yani psikolojik sanırım bazı arkadaşlarda. 3 yıldan sonra yavaşlar diye düşünüyorum ama bu kullanıma bağlı tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 14 Aralık 2024; 1:5:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X