Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MyDonez Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
41.396
Cevap
666
Favori
2.089.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 20662067206820692070
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Muhtemelen maliyeti 10 TL ve yenisini takıp 150 lira alırsa kârını koruyacaktı. Note 20 ultra kullanırken ben ekran koruyucu sıkıntısı çekmemiştim ama bu telefonda çok çektim.
  • S23 Ultramı biraz önce sattım ama bi yandan da üzüldüm. Samsungun en çok memnun kaldığım cihazıydı. S25 i bekleyelim bakalım. Şimdilik mi 14 ultra ile devam.
  • mehmet313 M kullanıcısına yanıt

5-6 aydır güncellemiyordum hocam sanırım 5.1 yada daha eskisinde olabilirim.

• Merhaba arkadaşlar,

S23 ultraya xiaomidsn geçiş yaptım çok güzel cihaz lakin bir noktada takıldım. Google fotoğraflar samsung galeride görünmüyor. Galeri uygulaması ayarlarında sadece onedrive eşitleme mevcut. Nasıl telefona yükleme yapabilirim acaba google fotoğraftaki tüm verileri.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

S23 serisi genel olarak efsane seri olarak kalacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 15 Aralık 2024; 1:24:11 >
  • En son güncel sürüm. Çift hat kullanıyorum. Güç tasarrufu açık, otomatik parlaktıkta aldığım pil değeri bu şekilde. Sizce normal mi ? Tek hat kullanırken 9 saati geçiyordum. Mobil veri açıkken çok yiyor dışarda.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
  • enineboyuna06 E kullanıcısına yanıt
    Custom rom dan uzak durmand fayda var. Cihaz resmen delik deşik olur. Ne kamera stabilitesi kalır, işletim sisteminin. Parmak izi yüz tanıma, vi daha başka sensörler de bozuluyor. Akıl karı değil custom rom.
  • KAIRA kullanıcısına yanıt
    Hangi operatörü kullanıyosun? Vodafone ise çok fazla pil tüketiyor mobil veride,ben de aynı durumdan müzdaribim.lakin bu süreler çokta kafaya takacak süreler değil
  • SineBlog S kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Samsung galeri uygulamasına Google fotoğraflar uygulamasındaki verilerin gelmesine gerek var mı. Google fotoğraflar uygulamasına girince zaten görünüyor fotoğraflar. Ben yıllardır o şekilde kullanırım. Telefonun galerisi ayrı orası ayrı.
    Hocam hangi cihaza geçtin acaba 23 ultra satıp merak ettim? Ben ilk kez bir Samsung cihazı bu kadar beğendim ve nerdeyse bir buçuk yıldır kullanıyorum. Samsung ilk kez bir cihazda hiçbir şeyden kısmamıs ve tam anlamıyla bir bütün olarak güzel bir iş çıkarmış. Heralde rahat iki yıl daha kullanırım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 15 Aralık 2024; 11:10:24 >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ilk kez samsung bir cihazı 1 seneden fazla kullandım valla. Aklım da kalmadı değil ama çok sıkıldım. Mi 14 ultra aldım yine server kayıtlı. Kamera ve şarj hızını görünce s23u yu unuttum :) ama samsungun en güzel yanı good lock özelliği. Valla kıymetini bilin. S25 gelsin bi bakalım durum ne gösterir.

Good luck tan en çok hangi özeliklerinden faydalanıyordunuz hocam ? Uzun yıllar LG G7 kullandığım için şu anlık samsung un avantajlı özelliklerine pek hakim değilim.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Valla hocam anlatmakla bitmez o özelleştirmeler. Ben size bir video bırakayım onu izleyin. Daha detaylı videolar da var tabi.

Samsung Good Lock 2023: Tamamen Ücretsiz Kişiselleştirme!

SAMSUNG TELEFONLARIN BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ ! | GOOD LOCK

Teşekkürler

Ben de aralıksız heralde on yıldır xiaomi kullanırdım, ara ara Samsung cihazlara baksam da parasının hakkını veren denk gelmezdi. Ta ki s23 ultrayi görene kadar. Tam bir komplike cihaz yapmış Samsung. Ben kameradan da şarj hızından da memnunum hocam. Kamera 14 ultranin çok altında değil bana göre, şarj hızı da benim için önemsiz çünkü en yoğun kullanımda bile günü çıkarıyor cihaz, akşam şarja takıp sabah aldığım için 200w şarj hızı da olsa bana fark etmiyor. Googlock hiç kullanmadım, aynı şekilde kalem de kullanmıyorum. İhtiyaç duymuyorum bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 15 Aralık 2024; 12:32:33 >
  • 
Sayfa: önceki 20662067206820692070
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.