Hocam benim s23U server kayıtlı. 6.1 kasım sürümünü yükledim. Dediğiniz gibi sıfırlasam imei gider mi ? |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2069. sayfa)
-
-
Ben çok sıfırladım hocam rahat olabilirsiniz.
-
Beta ne zaman gelicek bize one ui 7 -
Sıfırlamadan sonra sürümün oturması batarya vs. Ne kadar sürer tahmini
-
En az 10 gün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAYEn az 10 gün.
Teşekkürler.
-
hiçbir şey olmaz sıfırlama ile imei uçmaz server kaydında -
S23 Ultracı başganlar, hiç S25Ultra'ya falan heveslenmeyin çünkü fiyatı kol gibi olacak. Gören de telefonda karanlık maddeyi araştırıyorsunuz sanacak. S25 Ultra'da yapıp da S23 Ultra'da yapılamayacak bir şey olmayacak. Video render'ına da 15 saniye geç yapın ogillerim. -
Bu arada internette hiçbir yerde bulamadığım bir sorum var.
Knox 0x1 cihazlara server kayıt yapılmadığını biliyorum. Ancak 0x0 iken kayıt yaptırıp root veya rom atarak 0x1 olursa imei ler uçar mı? Merak ediyorum çünkü cihazın desteği biterse custom rom atarak yola devam etmek istiyorum. -
Bugün ekran koruyucu taktırmak için 13-14 telefoncu gezdim. Hiçbirinde hazır ekran koruyucu yoktu hepsi makine kesimi var dedi. Kimisi 400 lira kimisi 300, 200, 150 lira fiyat verdi. En son 150 lira diyene yap dedim, iki defa makineden hatalı kesimmçıktı üçüncüyü taktı ama onun da alt kısım hatalı çıkmıştı onu da atacaktı dedim ki kalsın ama 100 lira al yok dedi, yüze düşmem imkansız deyince oradan da çıktım başka yere 130 liraya yaptırdım. Ama ikinci yaptırdığım yerdeki makine de ilkini hatalı çıkardı bu da böyle bir anımdır 😄 -
S23u sahibi biri en az 26 veya 27ye gecmesi lazim , gerisi faydasiz olur -
Alin smartdevil rahat edin yapmasi basit ve kalite muazzam bence
-
-
Teşekkürler 😊
-
Ne demek -
S29 Ultra'ya kadar geçmeyi düşünmüyorum lo -
Teşekkürler hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 15 Aralık 2024; 0:24:20 > -
Bu arada 2 gün önce server kaydı yaptırıp ardından fabrika ayarlarına döndürdüm ve 6.1 en güncel sürüme yükselttim fakat nedendir bilmiyorum mobil veride şarjı su gibi içiyor, bt ve konum kapalı olmasına rağmen mobil veride ortalama 5 saat ekran süresi zor alıyorum.
Bir de hep söyledikleri gibi kamera sanki bir tık geri gitmiş yada plasebo etkisi bana öyle geldi net emin olamıyorum. Kamera ayarları için önerebileceğiniz bir rehber yada video varsa bekliyorum pek kurcalayamadım.
-
daha önce 5.1'de miydiniz?
-
Neden 100 TL almak yerine onu da çöpe atmayı tercih etti anlayamadım. Zaten 1 kerede yapması gerekeni 3.de bile hatalı çıkarmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X