< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2105. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bende 4 aydır bu kılıfı kullanıyorum. Magsafe kablosuz şarj aletini çok güzel tutuyor. Kablodan telefonu sallasam da düşmüyor. Ama tabi orjinal apple ürünleri gibi değil onlarda çok daha iyi. Spigen'in vardır böyle bir kılıfı s23 ultra için ona da iyi diyorlardı yurtdışı forumlarında ama fiyatı biraz yüksekti.
-
Teşekkür ediyorum bunu almıştım kalın geldi baya. Başka bi tane aldım o da soyuldu kenarlardan. Spigen bulamamıştım amazondan bi daha bakayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ara ara geliyor. En son beymen de gördüm bende satılıyordu ama bulması biraz zor. Dolap letgo sahibinden.comdan da bakabilirsin.
-
Dolap uygulamasını öneririm.özellikle şu an telefonlar değişiyor.25 ultraya geçiş fazla.spigen bulabilirsiniz uygun fiyatlara
Arkadaşlar konuşarak yazma işareti olan mikrofon işareti klavyemden gitti nasıl geri getirebilirim bir türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz
-
Kral ne panik yaptın aynı soruyu 40 tane S konusunda soruyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonum s23 ultra ama yanlışlıkla s25 ultra konusuna yazmışım oradan sildim ama silinmemiş.o yüzden 2 yerde olmuş merakın giderilmiştir umarım.
-
Mesaj silme özelliğinin de bulunduğu bildirir merakımı giderdiğiniz için de teşekkür ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 12 Şubat 2025; 20:23:41 >
Arkadaşlar pek bilgim olmadığı için soruyorum server kayıtlı almamı onerirmisiniz ilerde sorun yasarmiyim. Ne gibi avantaj ve dezavantajları var.
Satana kadar bu forumdan ayrilamassin dostum.
Güzeldi. sesli güldürdün hocam :)
Samsung pass ve güvenli klasör dışında her şey sorunsuz çalışıyor. Hiç bir sorun yaşamadım bir yıldan fazla süredir.
Peki aynı fiyata garantili honor 200 pro mu almak daha mantıklı olur bunu mu
S23 ultra al keyfine bak s25 ultra ile aynı kamera var güncell.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimden almıştınız hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X