hocam merhaba size msj atamıyorum ama kaplama duruyorsa alabilirim. |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2103. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
An itibariyle 14T Pro cihazımı satıp server kayıtlı s23ultra siparişi verdim, 10 sene sonra tekrar samsung kullanmak nasip olacak . Şuan OneUI 6 ile arayüz optimizasyonu nasıl ? OneUI 7 ile çok smooth pürüzsüz arayüz gelecek diyorlar. Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dava dosyalar falan mı yok ? yoksa içerik mi gözükmüyor ?
-
Aynı hareketi yapmak üzereyim 23u eski cihazim genel olarak arada atla deve var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar, sıfır mı aldınız cihazı ? Kaydı falan yaptırıyor musunuz orada? Ben de hanıma almak istiyorum kapalı kutu server kayıtlı beyaz veya mor. Nereden bulabiliriz İstanbulda yaşıyorum.
-
Arkadaşlar S23 Ultralarımızın kıymetini bilelim. Adamlar performans ve kâr maksimizasyonu uğruna yeniliği bırakıp var olan özellikleri de tırtıklıyorlar.
Yataktayken video izlerken Bluetooth s pen ile videoyu durdurma sesi açıp kapatma gibi işlemleri hiç ekrana dokunmadan yapıyorum gerçekten büyük bir nimetmiş S25 ultradan sonra kıymetini daha da çok anladım.
Merhabalar,
Cihaz değişikliği yaptığım için S23 Ultra cihazımı satıyorum.
İlgilenen olursa bana ulaşabilir.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-garantili-s23-ultra-512-gb--160633275
-
beyaz veya lavanta renk şuanda piyasada yok zor bulunuyor ancak hususi olarak getiren olursa bulabilirsiniz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar,
s918b model telefonumun ekranı kırıldı görüntü gelmiyor, istanbulda verebileceğim güvenilir bir teknik servis var mıdır? yardım lütfen
-
Hocam Facebookdan İlhami Özsolak adlı kişiden aldım. 28850 TL Sıfır server kayıtlı şekilde. Tavsiye ederim güvenilir şahıs.
HyperOS benlik değilmiş hocam, daha çok ekmek yemesi lazım. Stabilitesi zaten sorunlu ve arayüzde çok bug var.
Tek özleyeceğim 120watt olacak.
Samsung Servis Merkezi - Destek Bilişim Proje Servis Hizmetleri Sanayi Ve Diş Tic.Ltd.Şti-Kadikoy Subesi
İstanbul, 4.32 Km
- Adres Osmanağa Mah. Rıhtım Cad. Bascavuş Sk. No: 3/301
- Çalışma Saatleri Hafta İçi: 09:00 - 18.30
- Cumartesi: 09:00 - 17:00
- *Pazar günleri kapalıdır.
Samsung Servis Merkezi - Destek Bilişim Proje Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ve Diş Ticaret Limited Şirketi Emaar Şubesi
İstanbul, 7.85 Km
- Adres Ünalan Mah. Libadiye Cad. Emaar Square Sitesi AVM Blok No: 82/1 Üsküdar
- Çalışma Saatleri Hafta içi: 12:00 - 20:00
- Cumartesi: 12:00 - 20:00
- Pazar: 12:00 - 20:00
samsung tr
Bir Samsung Destek Merkezi Bulun | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/Destek bilişim olanlar samsung'un kendi servisidir. Bunlara gidebilirsin, cihazının ekranınının kırıldığını söyle zaten garanti harici bir işlem ekran değişimini talep edersin değiştirirler.
samsung tr
EKRAN DEĞİŞİMİ TAVSİYE EDİLEN FİYAT BİLGİSİ | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/9400 lira da ödemesi var görünüyor sorun değil orjinal parça zaten. Dışarda yaptırtmana gerek yok samsung'un kendisi bakıyor cihazın yurtdışı dahi olsa sorun yok.
-
Giriş yaptıktan sonra altta sorgulama işlemleri var orada dosya sorgulama kısmı var.
Bunlardan da tek tek seçip sorgula kısmına tıkla varsa zaten çıkar. Eğer çıkmıyorsa hiçbirinde detaylı vs o zaman başka bir sıkıntı var.
-
Gerçek sıfır mı ? yoksa sıfırlanmış mı ? Kutunun üstündeki ve arka kapaktaki seri numarası ile imeiler cihaz ile tamamen birebir aynı mı ? server kayıt olduğu için imei değişmiştir seri numaradan da bakabilirsiniz. Ayarlar ekranında telefon hakkında kısmına girdiğinizde orada telefonununuz resmi mi var ? rengi neyse o renk çıkar.
Birde *#0*# yapıp sensor'e basın, orada barometre var, telefonun arka ve ön ekran kısmından biraz bastırın iç basınç artması lazım. Artıyorsa hava kaçağı da yok, ama sim kart slotunu tepsinin çıkartınca da hiç oynamıyorsa artmıyor sabit kalıyorsa bir yerden hava alıyor demektir.
Bunları neden yazıyorum söyliyeyim piyasada sıfır diye satılan ama aslında sıfır olmayan sıfırlanmış cihazlar dolanıyor. İşte anakartı kasası ne bileyim pili kamerası kapağı vs değişmiş tonla sıfırlanmış cihaz var. Bunu genelde iphone da belirtiyor satıcılar ama bir kısmı da hiç belirtmiyor.
-
Aynen öyle, adamlar özellik ekleyeceklerine özellik azaltıyorlar. Sadece işlemci değişti o da çok ısınıyor diyorlar. S23 ultra dan 2 saniye önce açıyor o da , bunun için 90 bin istiyorlar. Resmen dalga geçiyorlar milletle.
Bilgi için teşekkürler hocam cihaz gelince deneyeceğim. Sıfır kapalı kutu sadece server için kutuyu açıp cihazı kaydedip geri kutuya koyup kargolanıyor.
-
özelden yazıyorum hocam
Tamam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X