Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cberi , ilbilge_11 , ilbilge_11 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.092
Cevap
651
Favori
2.142.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20992100210121022103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı sıfırlıyorsa o zaman bu piktiğimin bakım modu niye var oglim . Bu bakım modu denen zımbırtıyı laf olsun diye koymuşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Evet bende zamanında verdim servise ama maalesef sıfırlamışlar bakım modu falan hiç dinlemiyor adamlar gene söylüyorum İstanbul Mecidiyeköy servisi böyle yaptı bana

• Arkadaşlar S23U 512gb Yurtdışı cihazımı verip üzerine bir miktar ekleyerek Vivo x100 ultra almış durumdayım ve dumurlardayım . Kamera için OHAA demek gerekiyor sanırım. Bunca senedir hem telefonlarda hemde 4:3 kameralarda genelde iyi cihazlar kullanırım . Lenslerimde fena değildir Panasonic 20mm f 1,7 yada ne bileyim Olympus 12-50mm gibi yarı profesyonel yada başlangıç için iyi lenslerim vardır. 150m lik bir lens de var hatta müthiş portreler çekerim kendisiyle amaaa.

Kullanmaya başladığımdan beri gece çekimleri yada ne bileyim zoom , makro , portre falan hata yapmadı cihaz .

Amanın diyorum eğer telefon böyle çekecekse benim olympus üzülerek de olsa satılığa gider direkt.

Tüm S23 ve hatta S24 ultra sahipleri bu Vivo x100 Ultra denilen kaçık aleti mutlaka denemeliler derim. Ben artık bunun ötesi çıkana kadar kullanırım. Dediğim gibi Olympus u da satarım gerçekten. İşin birşeyini çıkartmış bu Çinli herifler , inanın şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 6 Şubat 2025; 0:1:5 >

• Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Arkadaşlar merhaba, s23U cihazıma bu güncelleme geldi. Ne güncellemesidir bu. Birde ek olarak birşey belirtmek istiyorum. S23Ultraları bu güncellemelerle eskitiyorlar mı. Gğncelleme yapmaya korkar oldum valla. Cihazı daha alalı 6 ay oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil süresi nasıl iyi mi kötü mü bilemedim
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    güvenlik güncellemesi hocam eskitip eskitmediğini bilmiyorum bende cihazı alalı 2 ay oldu

• Merhabalar. Uzun zaman S9+ kullanıyordum ki hala taş gibi telefon hiç bir sorunu yoktu şarj haricinde sıkıldığım için S23 ultra aldım. Sormak istediğim bir şey var. Eski telefonumda Huawei Gt 5 pro saatimde bildirimlerde hiç bir problem yokken yeni telefonda bazı uygulamalarda bildirim gelmiyor. Bunun bir ayarı var mıdır?

• ALyCho kullanıcısına yanıt

Deniyorum hocam teşekkür ederim.

Edit: Denedim ama reklam engelleyicim var fakat altta kocaman banner var bilgisayar için de deneyin diye. Yukarıda da premium al falan yazıyor, bir rahat bırakmıyor çalışmak için :) Bi Word kullanmak için de 500₺ vermek istemiyorum. Başka öneri office uygulaması var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4X HD -- 6 Şubat 2025; 17:21:57 >
  • 4X HD kullanıcısına yanıt

Libreoffice

• quote:

Orijinalden alıntı: 4X HD

Deniyorum hocam teşekkür ederim.

Edit: Denedim ama reklam engelleyicim var fakat altta kocaman banner var bilgisayar için de deneyin diye. Yukarıda da premium al falan yazıyor, bir rahat bırakmıyor çalışmak için :) Bi Word kullanmak için de 500₺ vermek istemiyorum. Başka öneri office uygulaması var mıdır?

Polaris Office kullanıyorum, reklam izletip düzenlemeye izin veriyor ama evdeki modemde reklam engelleyici var. Reklam izle dediğimde izlemeden devam ediyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infraware.office.link

• gunem82 kullanıcısına yanıt

Hocam Huawei Health uygulamasından > Devices > Notifications girdikten sonra sonra içeride tiklenmemiş uygulama olabilir ondan bildirim almıyor olabilirsiniz. Bir bakmanızı öneririm

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
  • Shadeforty-5 kullanıcısına yanıt

Hocam cok tesekkur ederim. Dediginiz gibi bildirimler bu yuzden gelmiyormus. Sagolasın

• gunem82 kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam sorununuzu çözebildiysem ne ala

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• norton772 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim kardeş,evet kaba geldi çıkıntı. Makro kamerasına hayran kaldım vivonun muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 6 Şubat 2025; 22:36:19 >
  • arkadaşlar s23 ultrada son zamanlarda geri tuşu uygulamada geri gitmek yerine beni anasayfaya götürüyor bunu yaşayan oldu mu ? Yada ayarlardan nasıl yapılıyor ben bulamadım 🥺

• Arkadaşlar samsung shop için kamu maili olup hiç telefon almayacak varsa maili kendi hesabımda kullanmak istiyorum. Yardımcı olacak varsa PM atabilir mi?

• normal kullanım 2 gün alıyorum ben. Sıfır oyun. Mail , orta derece sosyal medya. :-)

• Merhaba arkadaşlar 2023 aralık ayında bir kaza geçirdim ve araca 97 bin lira hasar kaydı işledi.Yüzde yüz haklı olduğum için değer kaybı davası açtık.2024 şubat ayında başlatılan dava haziran gibi sonuçlanır dedi fakat o zamandan bu zamana sürekli sonuçlanmadı.Takip edebileceğim sorabileceğim bir numara hiçbir yerde bulamadım.Burada bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

• hhornek kullanıcısına yanıt
    Bende 1 ay icinde sonuclanip hesaba yatmişti bukadar uzun surmesi tuhaf

• 
Sayfa: önceki 20992100210121022103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.