2-3 sayfa geride ekran görüntüsü atilmişti gönderdim kendisine umarim cözümlenir tşklr < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2100. sayfa)
-
-
Officesuite iyidir denemenizi tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En dikkatimi ceken s25u da fotolarda sariyi rengi s23 u gibi patlatmiyor gerci cihaz ilk ciktiginda bizdede patlatmiyordu yazilimla sonra maffederler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar
S23 ultra kamera lensleri çizilmiş durumda. Sadece kamera lensi değişimi işime sinmiyor. Arka kapağı komple değiştirmek istiyorum.
Orijinal şekilde arka kapak değişimimi serviste mi yaptırabilirim? Orijinal olarak başka nerede yapılır?
Serviste batarya değişirken arka kapak değişimi de dahil oluyor mu? Böyle bir durum varsa batarya değiştiririm, arka kapak da yenilenmiş olur.
Garantiden bataryam değişti ama arka kapağı değiştirmediler.
3800 TL çerçeve onarım diye bir hizmet var, belki bunun içindedir. Servisi arayıp sorayım en iyisi. Teşekkürler
S23 ultrada 10x foto cekme modu cokmu hizlanmis bana mi oyle geliyor ? Bayadir denemiyordum
Telefonu 720p çözünürlükte mi kullanıyorsun yoksa oglişim başgancan
Arkadaşım önceden de uyarıldın,bir arkadaş hoşlanmadığını ifade etti.Senden başka insanlara bu şekilde abuk subuk lakaplar,anlamsız kelimelerle hitab eden bi arkadaş var mı forumda. inan sempatik gözükmüyor. YAPMA
Hocam bu sululuklarını foruma taşımasan uygun olur. Gercekten forumun kalitesini düşürüyorsunuz.
Bloklama özelliğini varmış bilmiyordum.tamam sen böyle devam et keko
Forumun bi seviyesi var ve siz sululuklarinizla bu seviyeyi asagi çekiyorsunuz. Rahatsiz olundugu ortada hala neyin israri bu ?
Israr değil bu. Bu bir tarz meselesi. Başkasının lafına bakıp tarzımdan vazgeçecek değilim movglican
Pil değişimi için servise gideceğim. Telefonu sıfırlamam gerekiyor mu?
Sen sıfırlamasanda onlar sıfırlıyorlar
Cihaz bakım kısmından en altta bakım modu var onu açarsanız sıfırlamazlar. Ancak buna da garanti vermiyorlar bilginiz olsun.
-
Genelde hep sıfırlıyorlar en azından istanbul Mecidiyeköy servisi öyle yapıyor
4 tane cihaz verdik garantiye bu şekilde destech bilişime sıfırlanmadı ama sıfırlanmayacağının garantisini vermiyorlar. Gene de bir yedekleyip bu modu açıp verebilir baktı sıfırlanmış yedekleri geri atar. Ha sıfırlanmamışsa da kullanmaya devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X