Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hako7445 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
42.149
Cevap
649
Favori
2.144.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 21022103210421052106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok aradım bulamadım. Xiaomi 14 telefonu olan bir arkadaş gösterdi; mesajları Google sesli olarak yazıyor, aynı zamanda başka bir dile de çeviriyor (sesli mesaj yazma). S23'te de böyle bir özellik var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NonFirStep kullanıcısına yanıt

Aynen hocam One UI ile aradaki makas bayağı açık. Çok yerde tekleme yaşıyor arayüz. Bir de menülerin arayüzün kendi içindeki görsel uyumu pek hoşuma gitmiyor. Sanki böyle sağdan soldan toplama gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24 ultra ile arasında çok fark yok gibi duruyor s23 ultra 12gb versiyonu hala mantıklı mı ?

• T Square kullanıcısına yanıt

Benim de şahsi fikrim ve deneyimlerim o yönde, görsellik ve optimizasyonu sağlaması lazım. Almadan önce çok uyardılar beni ben dinlemedim en fazla ne olabilir ki sene 2025 çoğu firmalar optimizasyonu halletmiştir diye düşünerek satın almıştım.

En son Touchwiz ve Pixel Experience döneminde samsung kullanmıştım. Arayüz vasattı. OneUI ile toparlamışlar. Üstelik OneUI7 ile baya smooth bir arayüz karşılayacak bizi sanırım.

Cihaz gelene kadar merakla bekliyor olacağım. Bu fiyat bandında rakipsiz olduğunu düşünüyorum. ( Yurtdışı server kayıtlı ). Tek özleyeceğim nokta 120 watt şarj. Onun dışında eminim ki arayüz tatmin edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonFirStep -- 11 Şubat 2025; 7:9:21 >
  • berkant19 kullanıcısına yanıt

Yurtdışı düşünüyorsanız mantıklı evet. Kayıt edilebilir olması en büyük avantaj. Eğer TR cihazı bakıyorsanız s24 ultra olabilir. Aralarında ütopik bir fark yok zaten cihazlar arasında.

Ben cihazlarımı genelde yurtdışı aldığım için kayıt avantajından dolayı s23ultra satın aldım. Kavisli ekran da seviyorsanız alıp geçmenizi tavsiye ederim.

• arkadaşlar 2023 ekim ayında aldığım s23 ultra telefonuma server kaydı yaptırmıştım aldığım dönem. sonra 2024 yılı içinde bir kaç defa btk dan mesaj geldi "kayıt dışıdır 120 gün kaldı vs" diye. server kayıt yaptırdığım yere btk'dan gelen bu mesajları attıktan sonra o süre sıfırlandı ama atıyorum 4 ay sonra yine mesaj geldi. en son 2025 yılbaşına kadar 1 ay kapalı kaldı telefonum, "abi yılbaşında sıfırlanacak telefon açılacak" dediler tamam dedim ben de el mahkum. dedikleri gibi yılbaşında hat geldi ama 7 ocakta yine bkt'dan mesaj geldi 120 gün kaldı diye. bugün ise 90 gün kaldı mesajı geldi, yani süreç geçen seneki gibi.

benim anlamadığım bu server kaydı 1 defa parasını verip yaptırıp kurtulamıyor muyuz? 4 ayda bir yenilenmesi mi gerekiyor? tamam adamlar para istemiyor benden ama can sıkan bir durum sürekli tedirgin olmak. üstüne üstlük 1 aydan fazla başka bir telefon kullanmak zorunda kaldım 2024 yılı içerisinde.

• mistakey_87 kullanıcısına yanıt

S23 ultra almayı düşünüyorum server kayıtlı bende. Merakla takipteyim

Hocam server kaydında kayıtlı imei atıldığı için sms gelmemesi gerekiyor. Imei numaranızı sorgulayın. Server kaydı 1 kere yapınca birdaha kayıt işlemleriyle uğraşmıyorsunuz çünkü.

S23 ultram var ve aldığım gibi kendi imei lerimi attırdım, 2 yıla yaklaştı sorunsuz kullanıyorum, mesaj gelmesi demek zaten server kaydı yapılmamış demektir, sizi kandırdıklarını düşünüyorum, e devlet e girip telefonda bulunan imei leri bir sorgulatın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 11 Şubat 2025; 11:9:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Server kayıt bir kere yapılır ancak 2 tane imei'i sen kendin mi verdin ? yoksa adamlardan mı aldın ? sim 1 de ki imei 35 ile başlaması lazım ota üstünden güncelleme alman için yoksa gelmez. Sen imeileri kendin verdiysen bir sorgula ya senin verdiğin imeiler düştü devlet kapattı vs. ya da başka bir sıkıntı var sana verilen imeiler havuzdan verilmiş imeiler onlarda yurtdışıydı zaten vs.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

ben imei no vs vermedim hocam, telefonu aldığım yer kayıt işlemlerini de yapıyordu. SİM 1 no 35 ile başlıyor evet. yalnız şöyle bir durum farkettim şuan, *#06# yazınca imei no göstermiyor hat gidiyor gibi oluyor, sim 2 de takılı hat.

• 35 ile başlayan imei verilmiş olsa bile e devlette sorgulayınca aktif bir durumda olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Peki aktif olan 86 ile başlayan imei kullanılsa, pc ye bağlayıp Samsung smart switch ile mi güncelleme yapılıyor? Bunun riski varmıdır ?

Sim 1'i sorgulayınca ne çıkıyor ? imei no için sorgulamayı yapmana gerek yok telefonda ayarlardan telefon hakkında kısmında çıar onları bir edevletten sorgula bakalım neymiş. Çakal belki sadece sim 2'e imei attı onu kullan diye vs. o da patladı. Bütün işlemi yeniden yaptırtman lazım birde 35 ile başlayan imei bulman lazım.

• ztyfnp kullanıcısına yanıt

Sim 1 35 ile başlıyorsa telefon kendi alıyor güncellemeyi ama başlamıyorsa sim 1 başka şekildeyse o zaman pc'den updateler yüklenebilir. Son sürüm neyse artık samfw'den sürümü çekip öyle de telefona atılabilir. Birde bu işi bilmeyen knox sayacını patlatan bootloader'ı açmaya uğraşan salak kasaplar vardır. Telefonu hiç ederler o telefona da birdaha server kayıt olmaz. Knox da ellenmemiş olması lazım.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

ayarlardan dediğiniz gibi 2 imei de bulup sorgulattım hocam, ikisi için de "KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI" dedi. sanırım geçen sene de böyle yaptı eleman, 3 4 aylık açıyorlar anladığım kadarıyla.

• 
Sayfa: önceki 21022103210421052106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.