< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2108. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar bu cihaz 2027 sonuna kadar mı güncelleme alacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 14 Şubat 2025; 20:41:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şöyle s25u için ileride güzel bir haber verseniz hemen yapıştırcam bi tane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 14 Şubat 2025; 20:47:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AOD ekranında hiç bir özelleştirme yok, sizde de bu şekilde mi acaba? internetten baktığımda saat, emoji vs. özelleştirmeleri var ama bende o seçenekler yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 14 Şubat 2025; 22:47:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
4 ana update şeklinde update alacak bütün s23 serisi. Yani 2027 sonuna kadar destek verecek.
Ki zaten bu kadar uzun süre update veripte cihazı hala ilk günki gibi de hızlı ve güzel kamera pil ömrü vs beklememek lazım. Genelde 2 seneden sonra vberilen yazılımlar o cihazın fişini çekiyor. Pil ömrü inanılmaz şekilde düşebilir, takılıp kasmayan cihaz anlık takılabilir animasyonlar geç yüklenebilir vs. işte kamerası daha kötü foto video çekebilir falan.
Ha bu arada bazı arkadaşlar şunla karıştırabiliyor, işte şuan yeni üretim s23 ultra almış birisi android 14 one ui 6.1 ile çıkıyor kutudan ama bunun üstüne 4 ana update alacak zannediyor ama öyle değil. Ürünün ilk çıkış tarihindeki sürüm neyse onun üstüne alır sonradan üretimli çıkan aynı model cihazlara daha fazla destek verilmez.
-
Hayırlı olsun hocam. Kayıtlı mı yoksa sıfır kutu mu aldınız?
-
Sağolun hocam , sıfır kapalı kutu aldım kaydını serverlar açılınca yaptıracağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazonda 512gb 50k civarı, almayı düşünüyorum ama arada kaldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X