Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.150
Cevap
649
Favori
2.145.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21042105210621072108
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S23 Ultra server ile ilgili çok soru geliyor tarafıma şuanda server kapalı Samsung id leri banladı eldeki son kalede düştü S23 Ultra cpid sunucuda işlem sağlanamıyor belki bir kaç gün belki bir kaç ay kapalı kalacaktır gelişmeler oldukça paylaşım yaparım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu cihaz 2027 sonuna kadar mı güncelleme alacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 14 Şubat 2025; 20:41:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle s25u için ileride güzel bir haber verseniz hemen yapıştırcam bi tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 14 Şubat 2025; 20:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AOD ekranında hiç bir özelleştirme yok, sizde de bu şekilde mi acaba? internetten baktığımda saat, emoji vs. özelleştirmeleri var ama bende o seçenekler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 14 Şubat 2025; 22:47:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

An itibariyle cihazım kargodan geldi. Hemen 360 kaplama ekran koruyucu ve şeffaf kılıfı taktım. Cihazda ilk izlenimlerim HyperOSdan sonra muazzam bi deneyim veriyor. Arayüzün dolu dolu olması, optimizasyonun gayet iyi olması çok güzel. OneUI7 ile ufak pürüzlerde gideceği için şahane olacağını düşünüyorum.

Cihaz fabrika çıkışlı 6.1 olarak geldi. Yazılım hakkında tavsiye (trick) alabilirim. Edge ekran kullanım zevki bambaşkaymış.

• chengineer kullanıcısına yanıt

4 ana update şeklinde update alacak bütün s23 serisi. Yani 2027 sonuna kadar destek verecek.

Ki zaten bu kadar uzun süre update veripte cihazı hala ilk günki gibi de hızlı ve güzel kamera pil ömrü vs beklememek lazım. Genelde 2 seneden sonra vberilen yazılımlar o cihazın fişini çekiyor. Pil ömrü inanılmaz şekilde düşebilir, takılıp kasmayan cihaz anlık takılabilir animasyonlar geç yüklenebilir vs. işte kamerası daha kötü foto video çekebilir falan.

Ha bu arada bazı arkadaşlar şunla karıştırabiliyor, işte şuan yeni üretim s23 ultra almış birisi android 14 one ui 6.1 ile çıkıyor kutudan ama bunun üstüne 4 ana update alacak zannediyor ama öyle değil. Ürünün ilk çıkış tarihindeki sürüm neyse onun üstüne alır sonradan üretimli çıkan aynı model cihazlara daha fazla destek verilmez.

• NonFirStep kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Kayıtlı mı yoksa sıfır kutu mu aldınız?

• Limones kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam , sıfır kapalı kutu aldım kaydını serverlar açılınca yaptıracağım.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    amazonda 512gb 50k civarı, almayı düşünüyorum ama arada kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21042105210621072108
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.