< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2107. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yersen 7 yıl güncelleme verecekler 😂😂 sırf bunun için telefon alanlar inşallah akıllanır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam komik gelecek öncesinde spigen vardı koltuk arasına sıkışınca a101 den aldım sorunsuz kullanıyorum. Ne şarj ne de Android carplayde sorun yok.
7 büyük güncelleme gelecek isterse 10 ay sonradan versin güncel sistem kullanıyon sonuçta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam sen öyle bekleyip, kullanmaya devam et. S23 ultra ilk çıktığında aldım güncellemelerle kamera çöp oldu. Böyle verecekse vermesin daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 14 Şubat 2025; 13:13:27 >
İlginç bir bakış açısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu çalışanı birinin maili lazım. Eş dost akraba varsa kullanılabilir.
Daha S21 FE ye de gelecek güncelleme, bakalım o ne zaman gelecek 😀
Yalnız ben şahsen güncelleme yapmam, S23 kullanırken sadece 5.1 güncellemesini yaptım hata düzeltmesi ve 5G desteği geldiği için onun dışında dokunmadım, şimdi bakıyorum 6 ya güncelleyenlerin çoğunun pili 4-5 saatte bitiyor. Güncelleme ile cihazı bozuyor bu Androidler.
Tek Android değil iOS artık daha çok bozuluyor.
Yani millet kamu maili dilenmek zorunda mı, Allah bin türlü belasını versin bu samsungun
iOS 18 berbattı cidden o da listeye alınabilir ama Apple bence toparlar o meseleyi.
Apple iOS 15 ten sonra maalesef hiçbir zaman toparlayamadı, Abi Apple ya devri geçti bile...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Şubat 2025; 13:40:39 >
Appleda hz i kısarak toparlıyor pili hocam. 15PM kullandım arayüzde 80 Hz dolaşıyorduk iOS18 ile birlikte.
S23Ultram kargoda dağıtıma çıkmış. Akşam eve geldiğimde ilk dokunuşları yapıcam. Cihaz için ekran koruyucu kılıf 360 kaplama vs. hepsini ayarladım.
Ekstradan yazılım açısından tavsiyesi olan var mı ? Uzun zamandır samsung kullanmıyorum ama arayüzün dolu dolu olması beni heyecanlandırıyor (:
Yeni özellik gelmesi konusunda çok meraklı değilsen ve cihaz kutudan eski sürümle çıkarsa sürümü maksimum 5.1 yap daha fazla güncelleme.
Ben kaydırma hareketlerini aktif edip uygulama çekmecesini kapatıp her şeyi tek sayfada toplamıştım iPhone gibi pratik olmuştu benim açımdan.
s25u çıkmışken s23u almak mantıklı olur mu ?
-
Hocam ben de sizin gibi kararsız kaldım. Telefona 50binden fazla vermek istemiyorum. Siz almayı düşünüyor musunuz?
İkinci el de s24 ultra 50.000 artık zor ediyor s23 ultra nın sıfırına bu devirde 50.000 verilmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Şubat 2025; 16:0:6 >
Nasıl alacağına bağlı. Serverlı sıfır alıcam dersen mantıklı, ama yok ben herhangi bir siteden sıfır alacağım diyorsan pek mantıklı değil.
-
Tavsiye için teşekkürler hocam, eve gidiyorum bakalım hangi sürümle çıkacak. 5.1 sürümünde yapay zeka özellikleri yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X