Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.022
Cevap
653
Favori
2.137.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #46
Sayfa: önceki 20922093209420952096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

62 bin liraya çıkarsam iphone düşünürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

62 bin liraya çıkarsam iphone düşünürüm

16 gibi mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

tekrar sipariş verdim .

30 gün iade şansım var .

sarj aleti ne önerirsiniz .

68-100w alayım diyorum .

konuda lenovo 68w önermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. 2 AY ÖNCE S23 ULTRA telefonumu server kaydı yaptırdım. Bankaların mobil temassız uygulaması aktif olmasına rağmen ve ayarları yapılmasına rağmen NFC açıkken telefondan ödeme yapamıyorum. Yapmamasının server kayıtla bir ilgisi varmı? Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim...

• ARY2016 A kullanıcısına yanıt

Kayıtla alakası yok hocam. Bir yıldır kullanıyorum. NFC açıkken aynı zamanda ayarlardan seçtiğiniz ödeme uygulaması açık olsun. Sadece Verifone marka ekranlı olan poslarda kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Onun dışında bir problem yaşamadım.

• Quoand kullanıcısına yanıt
    Bazı poslara tutuyorum. Hiç tepki vermiyor o an. Sonra kredi kartımı çıkartıp okutuyorum. Bir süre sonra telefondan okunamadığına dair uyarı alıyorum. Sizde de böyle mi oluyor?

• more61 M kullanıcısına yanıt

Evet hocam özellikle dediğim gibi migroslarda kullanılan Verifone marka ekranlı poslarda asla okumuyor. Geri kalanlarda sorun yaşamadım.

• Quoand kullanıcısına yanıt
    Hangi marka poslarda sorun yaşıyorum bi kontrol edeyim. Teşekkür ederim.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hocam S23U en güzel rengi krem olan renk. Çok premium duruyor. Bende yeşili var o zaman krem denk getiremedim.

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Çizilmeye karşı korusun yeterli hocam. Ekran çizilirse soğuyorum direkt cihazdan. Kırılmaya karşı ekran koruyucu bu cihazlarda unutun zaten :) Bir de olsa bile takılmaz. Bazen görüyorum iphone falan takanları ekranda sanki emanet duruyor aşırı kalın ve görsel olarak çok kötü duruyor. Düşürmemek lazım :) Kılıfı bile incecik kullanıyorum ben. Telefon zaten büyük, armor kılıf takarsak takoz gibi duracak. Gerek yok bu kadar da abartmaya tamam para verdik ama cihazın da bir kullanım zevki kalmıyor.

• S25 ultradaki yapay zeka özellikleri bize de gelir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 26 Ocak 2025; 9:17:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARY2016 A kullanıcısına yanıt

Benim cihazda şöyle bir durum oluyor. Banka uygulamasına tüm pil kullanım izinlerini vermeme rağmen 1-2 gün uygulamayı hiç açmadıysam temassız ödeme yaparken cihaz tepki vermiyor sonra uygulamayı açtığımda hata alıyorum ödemeyle ilgili. Artık bu durumlarda temassız ödeme yapmadan önce uygulamayı açıyorum giriş yapmadan kapatsam bile temassız ödeme çat diye okuyor sorunsuz. Uygulama arkada uyursa böyle bir şey yapabiliyor deneyimime göre.

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    O fiyata S25Ultra 512gb olanı alabilirdin oglim. 512gb'lığı sepete eklendiğinde fiyat otomatik olarak 256gb fiyatına düşecekti. Sonra da üstüne eğitim indirimi uygulardın

• mikarichi kullanıcısına yanıt

O değilde sen niye herkese oglim diyorsun? Yaş kaç sende ve bu ne samimiyet?

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    niye 512gb almak varken aynı fiyata 256gb'lık olandan aldığının mantıklı açıklamasını bekliyorum senden oglişim başgancan

Seviyorum bu hitap şeklini... forumun bu sözde samimiyete ihtiyacı var

SSCB dağıldığında 5 yaşındaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 26 Ocak 2025; 14:31:17 >
    Bu bazen bende de oluyor, yapı kredi kullanıyorum ben mesela, yapı kredi programını açınca uygulamaya girmeden direk sorunsuz okuyor. Bazen uygulamasız bazen de bu şekilde uygulamaya tıkladığımda sorunsuz okuyor, sizde deneyebilirsiniz.

• faenal F kullanıcısına yanıt
    Ben de yapıkredi kullanıyorum. Hiçbir zaman uygulamayı arkaplanda bırakmadım ya da hiçbir şekilde açmadım. Normalde bu haliyle çalışıyor ama bazen çalışmıyor nedense.

Belki de güvenlik amaçlıdır, sürekli okumasın diye uygulamayı şifresizde olsa açmak içindir diye düşündüğümden ben sorun etmedim açıkçası.

• Oglişim Başgancanlar, Krallar gibi telefon olan S23Ultra 25watt ile %5'ten %78'e 40 dakika şarj oluyor. S25Ultra ancak nal toplar.

• 
Sayfa: önceki 20922093209420952096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.