< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2095. sayfa)
-
-
arkadaşlar s23u server kayıtlı kullanıp memnun olmayan sorun yaşayan varmı ? Server kayıtlı alıcam ama samsumg pass vs çalışmayınca ne kullanılıyor genel olarak memnunmusunuz ?
-
Samsung pass yerine Google şifre yöneticisi kullanılıyor ki genelde zaten Samsung pass kullanan kişi sayısı azdır
Bir sorun yasamazsiniz hemen hemen aynı fiyatlara s24 ultrada var yd ancak kayıt olayı şuanda onda yok olduğu zamanda fiyatı 10k idi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam onu uı 7 yi diyorum. sözde bu ay gelecekti
-
Şubat ayı sonuna kadar verileceği rapor edilmiş hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenli klasör ve Samsung pass sizin için olmazsa olmaz ise server kayıtlı cihaz size göre değil derim. Bunlar önemli değil derseniz de alın keyfinize bakın canavar gibi telefon.
-
Bilgi için teşekkürler. Bankanın Mobil uygulamasını kaldırıp tekrar yüklediğimde NFC ile ödeme yaptım az önce.SERVER KAYIT ile alakası yokmuş.
Merhaba yeni s23 u aldım. F/p şarj aleti ne önerirsiniz, süper hızlı şarj destekleyen?
Arada 350 liraya iniyor takip edip alabilirsiniz suanda 450 zaten uygun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim.
hocalarım merhaba herkese. araba için kablo ne kullanıyorsunuz acaba? ya da arabada şarjı nasıl yapıyorsunuz diye sorayım? önümüzdek günlerde uzun bir yolculuğa çıkacağım arbanın usb si ile taktığımda çok ısınıyor telefon.
-
Telefon hızlı şarj oluyorsa ısınma normal bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi akşamlar, arabada ben hiç typ-c görmedim, genelde hep usb oluyor onda da en fazla 15w ile şarj oluyor. Güçlü bir çakmak şarj aleti varsa o dediğin olabilir. Ben çakmak şarj aleti olarak Baseus 140W araç şarj hızlı şarj PD 3.1 QC 3.0 kullanıyorum, telefonu süper hızlı şarj 2.0 ile şarj ediyor.
-
Merhaba 45 watt için kablo farkediyor ne yazıkki 5A 100W type c to type c kablo ile denerseniz büyük ihtimal 45 watt sarj edicektir. Daha önce başıma gelmişti.
-
video incelemelerinde 25w-45w farkına bakıyorum da fark %6. değmeyecek bir fark. Her şekilde 1 saati geçiyor şarj süresi. Kısacası 45w, pişmanlıktır
Konuya girme sebebim uygun bir şarj aleti bulmaktı, Allah razı olsun 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S23 Ultra server bir kaç gün kapalı kalacaktır en erken 2 Şubat tarihi öngörülüyor bu arada sadece duyum diyelim az çok tarihi belli ama net değil S24 Ultra server eli kulağında diyebiliriz..
-
S24 Plus ne durumda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X