Hocam hayırlı olsun,üniversite de çalışan bir arkadaş var onun mailiyle olur mu? Kendisi öğretim üyesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2093. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Olmaz. Ben de akademisyenim. edu.tr uzantısını kabul etmiyor. Yalnızca eğitim indiriminden faydalanabiliyor edu.tr uzantılı eposta adresine sahip olanlar. S25 serisine eğitim indirimi yapmadılar henüz.
-
kamu indirimi ne oluyor o zaman?
-
Yalnızca eğitim indirimi nedir? Maili kabul etseydi onun indirimi nedir kafa karıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada s25 serisi eğitim indiriminde çıkıyor.
-
Hocam sen hangi ildeydin? Ben daha geçen yıl benim s20fe'nin pilini, şarj girişini vs değiştirttim garantinin bitmesine 1 gün kala Antalya serviste.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayseri de üstad, burda da vardı normalde ama bir süredir Ankara ya sevkediyorlarmış
Hocam ben sormuştum. Eğitim indirimi S25 serisinde yok demişlerdi. Gözüküyor, ancak indirim uygulamıyor. Sizde de öyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 25 Ocak 2025; 0:10:18 >
Kamuda mail adresi olan memur veya çalışan için geçerli (maalesef öğretmen hariç) belediye vb. @gov.tr gibi mail adresi olan yerler için kullanılıyor kamu indirimi.. Öğretmen, öğrenci ve öğretim görevlisi eğitim indiriminden yararlanıyor ..
Edu.tr uzantılı mail adresi ile oluyor mu? Oluyorsa nasıl oluyor?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160541236
S25 Ultra grubunda bir hocamız paylaşmıştı. İlk mesajda da kamu indiriminin nasıl yapılacağı paylaşılmış. Buna göre edu.tr olmuyor. Öğretim elemanı olduğunuzu gösteren belge barkodu istiyor sizden. Benden görev yeri belgesi barkodunu istemişti..
-
Merhaba arkadaşlar s23 ultra Amazonda 512 gb 49500 tl sizce alinirmi bu fiyata yada s24 ultranin bıraz daha gerilemesini bekleyelim. S25 ultra çok pahalı çıktı. Yani uzun süre işimi görürmü hala...
Özellikle mesela benim gibi kavisli ekran merakınız yoksa, s24u almak daha mantıklı artık.
Tabi ki görür , görecektir fakat güncel kalma anlamında uzun süre kullanmak istiyorsanız ve özellikle köşeli ekran seviyorsanız s24u daha mantıklı.
ben aldım.
s24 ultra 64 bin lira
-
aslında bende düz ekran istiyordum ama 14 bin lira fark var.
-
Tabi ki bütçe meselesi . S23 serisi 7 sene güncelleme almayacak diye bundan 5 yıl sonra çöp olmayacak . Hala takır takır çalışan bir cihaz olarak yoluna devam edecek.quote:
Orijinalden alıntı: madrid2017aslında bende düz ekran istiyordum ama 14 bin lira fark var.
siz hangisini önerirsiniz?
-
siz hangisini önerirsiniz?
iptal ettim
-
Bence bütçeyi zorlayıp almışken S24 ultra alınquote:
Orijinalden alıntı: madrid2017siz hangisini önerirsiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X