< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2125. sayfa)

-
-
Maalesef geri dönüş kapalı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 5.1'den son sürüme geçtim yakın zamanda
Yeni güncelleme ile yapay zeka desteği geliyor ve cihaz Bence daha seri çalışıyor
Animasyonları falan Bence daha güzel
Kamera olarak çok az da fark da olsa 5.1 bir adım önde gibi bazı konularda ve 5.1'de cihaz daha serin çalışıyor son sürümde bir miktar ısınma mevcut
Ben son güncellemeyi yaptım herhangi bir sorun yok, arkadaşın dediği gibi bir çok yapay zeka özelliği var ve bazıları çok işlevsel. Kuruntu yaratan insanlar kendilerine özel sorunlar yaşıyor olmalılar, bazısı 200 300 tane uygulama kurmuş arka planda saçma şekilde çalışıp pilini bitiriyor sonra güncellemeyle ilgili olduğunu düşünüyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden kuruntu yapalım.senelerdir bu forumda görüşlerimizi yazıyoruz.Arkada 200 300 uygulama falan da yok.sevdiğimiz cihazı neden boklayalım.Ben bi sorun görmedim dersin bi de adına seviniriz.Boş bir yorum yapmışsın
Güncellemelerden sonra cihaz genelde 1-2 şarjda felan ancak kendine geliyor. Arka planda yapılandırma felan yapıyor anladığım kadarıyla. Benim izlenimim bu yönde genel olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 6 Mart 2025; 12:50:51 > -
Arkadaşım cihaz iki yıldır bende, burda öve öve bitiremedik, dışarıda en az 5 kişiye aldırdık, hem kamera, hem hız, hem stabilite, hem batarya konusunda rakibi yoktu. Yurt dışı kapalı kutu alınca fiyatı da gayet uyguna geliyordu. Biz niye iki yıldır kullandığımız cihaza bok atalım. Güncelleme ile içine ettiler işte planlı eskitme politikası gereği. Benimki de server kayıtlı biraderinki de, o hiç güncelleme yapmadı ben bütün güncellemeleri yaptım. Hemen hemen iki yıldır bizde cihazlar. O çok memnun hâlâ sıkıntı yaşamıyor ben de memnundum bu son güncellemeye kadar aşağı yukarı 8 saat ekran süresi alırdım son güncelleme ile batırdılar. Şuan 5 saat ekran süresi göremiyorum, cihaz ısınıyor durduk yere. Günde iki kez şarj etmeye başladım ki normalde sabah şarjdan alır evden çıkar akşam eve gittiğimde hâlâ yüzde otuz şarjım kalırdı.
Hiçbir şekilde geri dönüş olmuyor mu? Burda yapanlar olmuştu yanılmıyorsam ama?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 6 Mart 2025; 14:49:34 >
Android 14'ün ilk sürümlerinde Nisan'a kadarki süreçte 5.1'e geri dönüş açıktı sonrasında u sürümü arttı ve 5.1 için dönüş kapatıldı yine Şu anda da galiba un sürümü artmış şu an değil 5.1'e Bir önceki sürüme bile dönüş yok diye biliyorum
Bu arada ben de son sürümdeyim Ben de sorun yok fakat cihaz biraz sıcak çalışıyor ama pil tüketimi fena değil fakat gördüğüm kadarıyla ortalık yangın yeri bariz bir sorun varsa Mart güncellemesi ile toparlar lar
Evet planda eskitme Muhtemelen var Ben de 5.1'den geldim kamera Sanki eskiden bazı şartlarda daha iyiydi ama emin değilim Fakat bu kadar sağlam cihazı devireceklerini Sanmıyorum bu kadar kötü şekilde çok fena başı ağrır Samsung'un sağlam bir 23 Ultra kullanıcı kitlesi var o yüzden Bir sorun varsa çözerler muhtemelen
Eskilerin bir deyimi vardır iyi çalışıyorsa elleme gsm dünyasının en büyük baş belası planlı eskitme bir çok kişi güncelleme müptelası ama inanın cihaza bir şeyler katmak yerine hep götürüyor android sürümü, güvenlik güncellemeleri, yapay zeka zart zurt derken çoğumuz gündelik hayatta kullanmadığımız özellikleri cihaza kattığımız için mutlu oluyoruz ama içlerine enjekte edilen şeyler gerçekte çok farklı yağ gibi akan cihaz lag varmış gibi hissizleşiyor kamera ve batarya performansı düşüyor cihaz lehine değil aleyhine işliyor süreç tüm markalar aynı anlayışı benimsemiş durumda zaten aksi olsa yeniyi nasıl satabilirler?
Translate özelliği,oldukça işlevsel aslında. telefon konuşmasını, çeviriyor olması bile güncellemeye değer. tabii bunlar ihtiyacınızsa! Diger yandan batarya performansında bir düşme görmedim ben 2 yıldır kullanıyor ve her güncellemeyi yapıyorum.. ama sanki zoom kısmı biraz kötüleştirildi gibi hissettiyor onun dışında bir şikayetim yok gerçi s25 ultraya geçicem yakın bir zamanda ama s23 u beğenmediğim için değil
Bunun yazılımla ilgili değil de 2 yıllık yoğun kullanım sonucu bataryanın eskimesi ile ilgisi olabilir mi? Bende 1,5 senedir kullanıyorum dramatik hiç bi performans düşüklüğü yok aksine cihaz daha akıcı çalışıyor yeni özellikleriyle beraber , bunca kişi bu cihazı kullanıyor 3 5 kişi mutsuz oluyor diye güncel sürümün kötü olduğunu göstermiyor.
Bak bi önceki telefonum note 9 du 7 sene ufak tefek şeyler dışında sorunsuz kullandım. Demek ki kullanandan kullanana fark var cihazın yazılımının bununla bi ilgisi yok.
Hocam güncelleme yaptığım güne kadar hiç bir sorun yoktu. Güncelleme yaparken de zaten sorunlu yaptı güncellemeyi. Yüzde 27 şarjım varken güncelleme yüklenmeye başlandı, telefon açıldı kapandı şarj yüzde 2 olmuş. Sırf güncelleme esnasında yüzde 25 şarj havaya uçtu. O günden itibaren zaten 8-9 saat olan günlük ekran süresi 4-5 saatlere düştü. Bu son güncellemeyi yapıp da sorun yaşayan burdaki birkaç kişi değil sadece. Yabancı forumlara, Facebook gruplarına xda reddit gibi yerlere bakarsanız binlerce kişi batarya performansından şikayetçi. Güncelleme sorunlu geldi, sorun yaşamayanlar da var senin gibi ama çoğunluk sorun yaşıyor. Bir kısmı da henüz farkında değil sorunun.
Normalde telefondan çok memnunum ekran süresi de 8 saatin altına hiç düşmüyor. Yaklaşık 7 - 8 aylık telefon daha 1 yıl olmadı. Oyun filan oynamam. Apple music youtube, WhatsApp ta görüntülü görüşme gibi uygulamalarda bile ısınıyor. Son güncelleme yüklü ama son güncellemeden önce de ısınıyordu. Çözebilmiş değilim one ui 7 gelince yükleyip hard reset filan ne varsa yapıcam bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz bi sıfırlama yapıp öyle deneyiin, bazen güncelleme sonrası sistem saçmalayabilir 1 2 haftada bataryası normale dönüyor.
Buds 3 kullanıyorum yeni güncelleme geldi 2 gün önce bi önceki güncellemelerinde ses kalitesini düşüren bir hata yaptılar şimdi düzeltmişler. Bunların samsung nembers platformu var oraya yapılan sorunlara bakıp daha makul önerileri oluyor, reddit gibi yerler çok kaotik bi oled monitör renk ayarı yapayım dedim sirke döndü renkler reddit te çoğu insan bilinçsiz ve bilirkişi gibi takılıyor.
Anladım one ui 7 yi bekleyceğim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bugünü kadar aldığım hiçbir android telefonu güncellemedim. 10 yıl önceki android telefon bile çok hızlı çalışıyor . Tek sorun güvenlik güncellemesi. Onu da pek takmıyorum. Yapay zeka diye getirilen bir kaç özelliği zaten bir kaç uygulama yükleyerek yapabiliyorsunuz . Planlı eskitme dışında .Yeni gelen özellikler her zaten sistemi şişiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 7 Mart 2025; 0:10:54 > -
Merhaba, cihaza hard format atıp temiz bur kurulum yapıp daha sonra yorum yapabilir misiniz? Android zamanla şişme yapıyor. Tıpkı Windows gibi. Bir ara cihazım 32 saniyede açılmaya başlamıştı. Format attım 19 saniyeye tekrar düştü. 400 civarı uygulama yükledikten sonra deneme yaptım. 18 g wp vb her şeyi yükleyip denedim. Cihaz kendine geldi. Kesinlikle cihaz hala mükemmel. Bende hiçbir sorun yok. Pili 1 sene dolunca değişim için servise götürdüm. Sağlık yüzde 97 dediler. Kendilerine izah ettim. 9.30 saat ekrana süresi veren cihaz 6 saat ekran süresi veriyor dedim. İlk başta kabul etmediler. Sonra cihazı bırakın kontrol edelim dediler. Ertesi gün mesaj geldiğinde gittim, pili değiştirmişlerdi. Şarj soketi ve kalem ucunu da yenilemişlerdi. Samsung servisleri müşteri memnuniyetine de gerçekten değer veriyor.
bakalım nisan ayı içerisinde bizim cihazlara geleceği söylenmiş, mevcut sürümlerde bazı hatalar var muhtemelen en sorunsuz versiyonu verirler.
-
Sırf hard reset atmak için yeni one ui 7 yi bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X