Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
42.581
Cevap
654
Favori
2.171.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 21242125212621272128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ilk defa mı akıllı telefon kullanıyorsunuz. Samsung xiaomi oneplus telefon kullandım nerdeyse her güncellemede pil sapıttı. Ama kullandıkça pil yerine oturdu. 2 yıl da pil ömrünü tamamlamış olabilir. Buna da dikkat etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Bence yanlis yonlendirme var. Ben cihazi ilk alanlardan biriyim 2 seneyi gecti ve son updateleride yaptim cihaz 5.1 e gore cok daha akici. Kameradada bir tik iyilestirme var . Sarj konusunda bir problem hic yasamadim aktif oyun oynuyorum 6.5 7 saat ekran suresi aliyorum oyun oynamadigim zamanlarda 8 saati buluyor. Daha uzerini beklemek sacmalik zaten alti ustu 5.000 lik pil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 7 Mart 2025; 12:41:2 >
  • S23 Ultramı yeni aldım. Telefon ABD versiyonu. Değişik ülkelerde kullanıyorum, bu yüzden tüm LTE bantlarını açacağım. Telefonunda tüm LTE ve 5G bantlarını açan oldu mu? Nasıl yapılacağı xda forumunda anlatılmış. Özellikle telefonu yurtdışından almış olanlar buna ihtiyaç duyabilir diye düşünüyorum.
    Forum linki
    https://xdaforums.com/t/how-to-enable-all-bands-through-service-menu-on-us-ca-s23-series-including-sub-6-and-mmwave.4554611/

• Arkadaşlar bizim telefonu süper hızlı şarj modunda şarj eden araç çakmaklık şarjı var mı önereceğiniz?Bix marka aldım, aracın çakmaklığına uymadı.

• foe44 F kullanıcısına yanıt

30w spigen var

• foe44 F kullanıcısına yanıt

Ben aliexpresden daha önce almıştım, aldığım araç şarj aleti baseus 140w telefonu süper hızlı şarj 2.0 ile şarj ediyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]aliexpress.
    Baseus 140W PD3.1 araç şarj hızlı şarj QC3.0 Macbook Pro için hızlı şarj dizüstü USB tip C araç telefonu şarj iPhone 16 - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005005449916638.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 7 Mart 2025; 16:23:10 >
  • aydayd A kullanıcısına yanıt

One ui 5.1 ile denenmiş. Yeni sürümlerde kapatılıyor genellikle böyle yöntemler. ABD için özel CDMA bantları var ülkemizde çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozgel

çıktığı zaman konusu açılır xda da ve burada.

Xda da var konusu

https://xdaforums.com/t/soon-samsung-galaxy-s23-oneui-7-beta-zips-thread.4617029/pag

S23 için bayağı bir yanlış anlaşılma olmuş. Dün itibariyle Z6 serisi için yayınlandı. Bu ay içinde S23 lere gelecek. Haber medyaları yüzünden kullanıcılar mağdur oluyor, yalan yanlış ve sahte bilgiler...

"The beta program will be available for Galaxy Z Fold6 and Z Flip6 in India, Korea, the U.K. and the U.S. starting from March 6, rolling out to more devices within the month including Galaxy S23 series"

within the month, not today.

Çeviri

"Beta programı, 6 Mart'tan itibaren Hindistan, Kore, İngiltere ve ABD'de Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 için sunulacak ve Galaxy S23 serisi de dahil olmak üzere daha fazla cihaza yayılacak."

Bu ay içinde, bugün değil.

• Aklı olan bu telefonu en az 5 yıl en çok 8 yıl krallar gibi kullanır. S23Ultra sahibi birinin S25Ultra'ya geçmesi para israfından başka bir şey değil.

• mikarichi kullanıcısına yanıt

Aynen öyle

7 büyük android güncellemesi sonunda pil kullanılamaz hale gelir 😆

Güncelleme konusu bazı kullanıcılar için çok hassas. Telefon alım yaparken tercih sebebi hatta ama günün sonunda telefon için her yeni gelen güncelleme telefonun ömrünü azaltıyor. Kısacası planlı eskitme 👍🏻

• ObjektifEye kullanıcısına yanıt
    Evet bunu biliyorum da burda bazı çok bilmiş arkadaşlar var ben güncelledim bende sorun yok siz kullanmayı bilmiyorsunuz diyen. Çok sürmez birkaç güncelleme daha alsınlar onları da görürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada spigen 45w adaptör ve destekli kabloyla süper hızlı 2.0 şarj olurdu eskiden. Şimdi şu lanet güncelleme sonrası sadece süper hızlı şarj yazıyor ve AccuBattery uygulamasından gördüğüm kadarıyla max 25w ile şarj oluyor. Bununla ilgili bir fikri olan var mı? Yoksa bu sefer de ben adaptörü filan mı yerine oturtamadım. Aynı adaptörü kullanıp 45w sorunsuz şarj eden de illaki vardır, benim durumumla ilgili fikri olan var mı diye soruyorum.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 7 Mart 2025; 23:3:6 >

Aynı durumdayız kardeşim.45w spigen ile güncelleme öncesi 2.0 yazısı alıyordum ama şimdi çıkmıyor.Ama 0 dan yüze şarj testi yaptım bi fark yok 45 w ile şarj ediyor.sadece yazıyo göremiyorum artık

• Kiwy7 K kullanıcısına yanıt
    Dakika olarak ölçüm yapmadım ama AccuBattery uygulamasında 35-40w arasında gidip gelirdi güncelleme öncesi. Şimdi 24-25w arasında sabitlenmiş hiç yukarı çıkmıyor. Dakika olarak da daha geç şarj olacak demektir bu. Güncelleme sonrası oldu bu da, önceden yoktu. Ama bazı arkadaşlar hâlâ güncellemeyi savunur.

Valla dostum ben direk blokluyorum yapıcı olmayan,yazmak için yazan arkadaşları,uğraşmıyorum artık.Benim ekran sürem 8 ,9 saat diyen adamların hd ekran ve pil tasarrufu modu açıkken aldıkları kurmaca ekran süreleri de umurumda değil çünkü YALAN.Ultra cihaz almışım neden sınırlandırayım cihazını. Güncelleme sonrası pil oturuyor bunun ben de farkındayım ama 1 hafta oldu 8 saat iken 6 saate düştü ekran sürem.halen de böyle.2 defa şarj eder oldum, güncelleme öncesi böyle bir derdim yoktu.tribe giriyorum gözüm sağ üstte patır putur düşüyor pil göstergesi.

• Beyler ekrani filmsiz kullanan oldu mu? Durum nedir? 4 tane film almıştım aliden. Attim hepsini. Lanet gelsin böyle ekrana. Bu sekilde kullanacağım. Çok ciziliyor mu?

• Pi kullanıcısına yanıt
    Çiziliyor ister istemez. Amazondan mowei cam korucuyu aldım çok memnunum

• Pi kullanıcısına yanıt
    Samsung serviste yaptırdım 3 gün ekranda iz olmuş yani koruyucuda söktüm attım

Zor marka aldım taktım Şu an için memnunum
    Yine bir arkadaş yurt dışından getirmiş satıyordu dolap uygulamasında orijinal Samsung koruyucu aldığım 2 tane ama daha takmadım

• 
Sayfa: önceki 21242125212621272128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.