< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2128. sayfa)

-
-
Oldu evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok mantıklı hareket iyi yapmışsınız
2bin TL'ye vatan bilgisayardan çift hatlı tuşlu bi telefon alıp server kaydı yaparsanız yarın birgün IMEI kopyalanmasında btkyı arayıp adıma faturalı IMEI kopyalanmıştır diyerek çözüm oluşturabilirsiniz
Arkadaşım bir şeyi geri falan yüklemeyeceksin. Wipe cache partition dediğimiz olay en fazla 2 dakikanı alacak sistemsel bir temizlik. Telefonunu tümüyle kapat. Sonra bilgisayara tak kablo ile. Daha sonra ses açma ve power tuşlarına aynı anda bas ve o şekilde ekranda bir şey çıkana kadar bekle. Sonra recovery menüsü çıkar. kabloyu çıkarabilirsin artık bilgisayar ve telefondan. Alt alta bir sürü satır var. Ses kısma tuşu ile aşağı doğru in ve wipe cache partition yazan satıra gel ve power tuşuna bas. Yes yazan yere gel ses tuşları ile ve power'a bas. Sonra 2-3 sn bir şey yapacak kendi. Daha sonra en üst satıra dönecek otomatik zaten. Tekrar power tuşuna bas. Hepsi bu. Hiç bir şey silinmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 9 Mart 2025; 5:56:50 >
Server kayıt açık mi hocam şu an?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar merhaba, elimdeki S23U 512gb garantisi haziran 2025 de sona erecek cihazima Hepsiburada kapida odeme secenegi ile 32.5 fiyat veriyor. Fiyat sanki uygun gibi bunu verip s25+ i 57.5 a yani 25 fark ile alabiliyorum. Telefonu yenilemek icin cazip bir fiyat geldi. Bu sekilde yenileme yapma egiliminde olan var mi merak ettim.
Ek destek ile mi 32500 hocam
Aynen toplam 32.5 sayiyor cihazimi.
Media markt 'a da bi sorun hocam. Geçen sene haziran ayında 22u 512 lik cihazımı toplamda 38 veya 39 a (tam hatırlamıyorum)saymıştı
Hocam online sitesinden denedim ama daha az verdi. Bir de anladigim kadariyla MM a fiziksel olarak cihazinizi teslim etseniz bile onlar gonderiyor anlasmali firmaya ve sonra para hesabiniza iban ile yatiyor. Ben oyle gondermek istemiyorum ki aninda urun fiyatindan dusup az odeme yapabileyim.
Piyasaya daha iyi fyata gider hocam bence
Kesinlikle haklisiniz, 1 hafta koydum 36 a, 25 teklif edenden tutun, ip11 uzerine 5 vereyim diyen kekolar dadandi. Nitelikli alici bulamadigim icin kurumsal degis tokus daha mantikli geliyor. Hele bir tip vardi almadan once benchmark yapabilir miyim dedi :)
Bende de s23 var bende baktım s25+ için takas desteğine 30k veriyor. S25+ ile ilgili fazla bilgim yok ama bu model ultra modellere öncekilere kıyasla daha yakın olduğu ile ilgili yorumlar var genelde. Neyse bakalım hayırlısı .
SAMSUNG CİHAZLARDA WİPE CACHE PARTİTİON (Yani ön bellek temizliği) nasıl yapılır videosu çektim sizin için taze taze . İsterseniz konu sahibi başa tutturabilir videoyu. Hiç bir veri, resim, şu, bu silinmez ve sadece 2 dakikanızı alır. Özellikle ara yada ana güncellemeler sonrası yada cihazınızın düzgün çalışmadığını düşünüyorsanız yada bir şeyler yolunda gitmiyorsa yapabilirsiniz. Videoyu ingilizce çektim ama ne yapıp nerelere basacağınız net belli. Beğenip yorum da atabilirsiniz youtube'da
Norton772youtube
Wipe Cache Partition Samsung S23 ultrahttps://www.youtube.com/watch?si=tj2dBRj_M1exp6uc&v=3hSrHK98CHE&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bence guzel bir upgrade olur. Bende s23u var ama agir ve tasimasi zor geldiginden s23+ aldim ve memnunum kamera haric. Tabiki batarya s23u kadar gitmiyor ama fark az. Kamera kisminda ise s23u bir gomlek ustun benim kullanim aliskanligi acisindan. S25+ ise yazilim ile daha iyi kamera performansi sundugu soyleniyor. Acikcasi flip 6 nin bataryasi biraz daha iyi olsa onu tercih edecegim ama takas destegi de fena sayilmadig8 icin s25+ da kafam suan.
Ben bundan önce s23+ kullandım ve pil aşağı yukarı aynı ultra ile. Elde tutması falan daha rahat ama. Ultra ciddi büyük. Kalem ile arada sırada işim oluyor yoksa hayatta almazdım.
Hocam emeğinize sağlık video çok güzel olmuş.Ben de hard reset olayına üşeniyorum fakat güvenlik yamaları veya büyük sistem güncellemeri sonrası ben de hep wipe cache yaparım.bir ekleme de ben yapayım.Kabloyu illaki bir bilgisayara bağlamak şart değil.2 ucu type c kablonun bir ucunu işlem görecek telefona diğer ucunu da başka bir type c girişli telefona bağlayarak da bu işlemi gerçekleştirebiliriz.Ben öyle yapıyorum şahsen bilgisayar kullanmıyorum.
Fakat gel gelelim son güncelleme sonrası wipe cache uygulaması pek ilaç olmadı benim batarya durumuna.Sadece mobil veri kullanıyorum(vodafone).Güncelleme öncesi 7,5,8 saat aldığım ekran sürem 6 saati geçmiyor kimi zamansa altında kalıyor.One ui 7 ile daha da geri giderse bu süre sanırım elden çıkaracağım hiç istemesem de s23 ultramı:(quote:
Orijinalden alıntı: Kiwy7
Hocam emeğinize sağlık video çok güzel olmuş.Ben de hard reset olayına üşeniyorum fakat güvenlik yamaları veya büyük sistem güncellemeri sonrası ben de hep wipe cache yaparım.bir ekleme de ben yapayım.Kabloyu illaki bir bilgisayara bağlamak şart değil.2 ucu type c kablonun bir ucunu işlem görecek telefona diğer ucunu da başka bir type c girişli telefona bağlayarak da bu işlemi gerçekleştirebiliriz.Ben öyle yapıyorum şahsen bilgisayar kullanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X