Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kiwy7 , EryiğitOguz Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.585
Cevap
654
Favori
2.171.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21212122212321242125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben daha uygulamayı şimdi kurdum yani daha önceden kullanmıştım da bu cihazı şimdi kurdum %14'ten %100'e tam şarj yaptım durum bu
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Bunlara pek güvenemiyorum hocam,son sürüme geçmişsiniz kötüye giden birşey yok herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Kamerada Çok çok detaylı bakınca keskinlik biraz azalmış gibi bazı şartlarda ama çok çok büyük bir geriye gidiş yok

• erhangun84 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var şarj hızlı bitmeye başladı. YouTube da telefon ısınıyor 🤦🏻

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Yok ya batarya cortladı resmen, ilk defa bir telefonumda guncelleme böyle olumsuz etkiledi beni.

10% 1 saatte azalirdi şimdi tam tarifi 30dk da 10% düştü.

• 1.3 MB büyüklüğünde GooglePlay sistem güncellemesi gelmiş.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• Benim telefonumda çok cabuk bataryası bitiyor detaya bakinca en cok batarya kullanan uygulama "kişi saklama" yaziyor bu nedir bilen varmı, sizdede boylemi? Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• Şimdi yorumlara baktım da çok kişi güncellemeden dert yanıyor. Ben pek bir fark hissetmedim açıkçası. Mesela şu an kalan pil %56 ve 3 saat 33 dk ekran sürem var. Yani bilemedim wipe cache yapmakta yarar var. Ben yapmadım üstelik bir şey. Ama uygulamaları sık sık güncellerim. Etkisi var mı bilemiyorum.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Accubattery tamamen sallamasyon veriyor bir keresinde %102 göstermişti.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/160726334

Burada yöntemini paylaştım en güveniliri bu tamamen resmi bir yöntem.

• enineboyuna06 E kullanıcısına yanıt
    pil verisi ve performansı ile ilgili hiçbir uygulamaya intiba etmemek bu tür uygulamaların verileri çok tutarsız oluyor

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160840193

• stalker-190e kullanıcısına yanıt
    csc değişerek deneyebilirsiniz samfw tool ile yapılıyor işlem geçmiş mesajlarda çok kez paylaşıldı konu içi arama yaparak ulaşabilirsiniz ilgili çok sayıda video var önce izleyerek nasıl yapıldığı hakkında fikir sahibi olmalısınız..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Ama bu ay hariç diğer aylarda güncelleme hemen geliyordu şimdi neden böyle oldu acaba. Problem neyden kaynaklı onu anlayamadım.

Oneui 7 güncellemesine kadar bekleyeceğim. Gelmezse csc değiştirip denerim.

• play.google.com
    AGC ToolKit Pro - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agc.toolKit

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir Google cam camera uygulamasına bakmamıştım. Şimdi xda sitesinde gcam uygulaması ve düzenleme programı yapmışlar. Sizce gcam denemeye değer mi? Daha fazla özelleştirme imkanı sunuyor mu? Bende İngilizce olmadığı için tam konuya bakamadım

Bu da xda sitesinde gcam konu linki :

• 2 yıllık cihazımın ofis kullanımında pil ömründen çok memnundum. Düzenli şarj ediyordum ve 15 w ile takılıyordum. Şantiye gezisine çıkınca senaryolar komple değişti. Wifi yok, şebeke zayıf cihaz resmen bataryayı içiyor cihaz artık gün içinde hızlı şarj edeyim çıkayım olayı yok. Gittim bu gazla 65w baseus şarj istasyonu aldım hızlıca doldurup işime devam ediyorum ama şarj cihazı ağır ve arkasındaki uzun kablo taşıma konusunda çok yorucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • western-digital kullanıcısına yanıt
    8 saatin altında ekran süresi almazdım güncelleme öncesinde. Şimdi 4-5 saate düştü ekran süresi. Ayrıca dün %17 şarj varken cihaz kapandı şarja takınca sıfırdan şarj olmaya başladı. Güncelleme yaparken de yine %26 gibi şarjım vardı güncelleme sonrası %2'ye düşmüştü. Bataryadan en az %30 aldı götürdü bu son güncelleme. Planlı eskitme diyorum başka bir şey demiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz yapmamış olanlar için son güncellemeyi kimse yapmasın. Yabancı forumlar, gruplar batarya sorunlarıyla kaynıyor zaten bizimkiler ya fark etmedi ya önemsemedi.

Ayrıca güncellemeyi yapıp pil sorunu yaşayanlardan hard reset atıp da düzelme olan varsa o da yazabilir mi. Hard resetle uğraşmak istemiyorum hiç, o kadar program veriyi yedekle geri yükle uzun iş, ama o şekilde düzelme oluyorsa belki diğer arkadaşlar yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tam yapacaktım, vazgeçtim teşekkürler bilgilendirme için

• Arkadaşlar Samsung 45w super hızlı şarjı destekleyen 2 ucu type c f/p kablo öneriniz var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 21212122212321242125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.