Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2130. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
42.589
Cevap
653
Favori
2.171.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 21262127212821292130
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurel

Aynen toplam 32.5 sayiyor cihazimi.

Sıfırı 50K, tertemiz cihazın 40 etmesi lazım garantisi devam ediyor ise. Bir tarafı kırık 14 pro max'ler 512gb temiz garanti devam edenler type " bile yok 50k üstü. İnsanları anlamak çok zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://technastic.com/download-samsung-galaxy-s25-stock-wallpapers/

S25 duvar kağıtları ve canlı duvar kağıtları. Link biraz altta yer alıyor. Denemek isteyenler bakabilir 👍

• Kiwy7 K kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdan muzdaribiz hocam. Pil profili standart değil düşük profil seçili bende. Pil tasarrufu kapalı. Whatsap instagram gibi birkaç bildirim önceliği önemli uygulamalar hariç tüm uygulamalar uyku modunda. Bluetooth sürekli açık ve akıllı saate bağlı. Ekran parlaklığı otomatikte. Ful mobil veri. Gps ve senkronizasyon sürekli açık. Gün içinde genelde sosyal medya uygulamaları ve birkaç saat telefon görüşmesi, oyun yok. Bu şekilde ortalama 8 saat üzeri ekran süresi alırdım. Güncelleme sonrası 4-5 saate düştü bu süre. Dün bahsettikleri wipe cache işlemini yaptım, sabah cihazı şarjdan aldım bakalım akşama kadar durum ne olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Wipe cash sürekli yaparım ana ve ara güncellemelerden sonra fakat bir fark göremedim bu son güncellemeden sonra.Dün members uygulamasında bir arkadaş aynı sorunlardan müzdaripmiş ve hard reset yapmış ve oldukça memnun kalmış.İnanın o kadar üşeniyorum ki tekrar unuttuğum şifreler,uygulamaları tekrar yükleme ve yedekleme yapmaktan bekliyorum bir sonraki güncellemey:(

• Kiwy7 K kullanıcısına yanıt
    Wipe cache ilk defa yaptım ben. Wipe data yapmak sıkıntı aynen. Yedekle sonra geri yükle bir dünya zaman lazım ona. Nisanda gelecek yeni güncelleme ile düzelir diye bekliyorum ben de bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

Haklisiniz ama o kadar cok sacma sapan teklif verenler var ki usandim. İsteyen varsa izmirdeyim, Haziran 2025 e kadar garantisi olan Vatan faturali cihazi 36 a vereyim 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurel -- 10 Mart 2025; 11:28:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de belirtmiştim Ben Android 13 5.1'den son sürüme geçtim ve hard reset temiz kurulum yaptım
    Ilk günlerde de belirtmiştim pil olarak çok bir fark görmedim diye şu an tam manasıyla bir hafta oldu ve pil oturdu tam olarak 5.1 ile aynı süreleri aldığımı söyleyebilirim fazlasıyla memnunum
    Şu ara pek fazla mobil veri ile kullanma fırsatım olmadı yani karma kullanım Yaptım fakat full mobil veri kullanma şansım olmadı o taraftaki Durumları pek bilemeyeceğim
    Tabii ki sorun yaşayan arkadaşlar yaşıyorlardır ki beni bilen bilir s10 Plus ana konusunda güncelleme Dolayısıyla pil ve ısınma sorunlarından konudaki insanları bezdirmiştim dertlere dertlene
    Ama ben şu anda memnunum Umarım diğer arkadaşların da sorunları çözülür

Hep diyorum ama net bir kanıtım yok psikolojik mi Değil mi bilmem fakat hızlı şarj kapalı olarak şarj ettiğim zaman pil daha verimli gidiyor gibi geliyor bana

• wholelottared W kullanıcısına yanıt
    Banada habire s25 için şu kadar indirim, yok efendim yanında bu hediyesi falan diye bir sürü mesaj geliyor. Bence Samsung s25 satışları kötü ve pazarlamacılarıda bir taraflarını yırtıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 21262127212821292130
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.