Destek Bilişim çok iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2121. sayfa)

-
-
kvk'a verirsin artık 20 iş günü sallanır o telefon. Abi parça gelecek abi taktık test ediyoruz falan ohoo. Destek bilişime git samsung'un kendisi zaten bunlar, aynı gün veya en kötü 1 iş gününde yapılır. İkame cihaz dahi veriliyor. O süreçte telefonsuz kalma diye yani veriyorlar.
-
Hocam en para kullanıyorum. Nfc ile 10-15 gün kullandım. Ama server kayıttan sonra ihtiyaç halinde kasada çok kaldığımı bilirim. Diğer bankaları hiç denemedim ama en para da nfc ile ödeme yaşarken nfc den ödeme almama sorununu yaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%66 ile güncellemeyi indirdim ve şu an %59. Önümüzdeki günlerde belli olur artık durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serverla NFC'nin alakası olmaması gerekir. Problem büyük ihtimal enpara tarafında.
-
-
Şubat güncellemesi bana gelmiyor. Önerisi olan var mı nasıl güncellerim?
Edit: bu zaman kadar bütün güncellemeler hemen gelirdi. Şubat güncellemesi gelmedi. Csc XID görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker-190e -- 2 Mart 2025; 0:4:22 >
2-3 ay önceki updatelerde bende de çalışmamazlık yapıyordu. kendi kendine düzeldi. bazen çalışıyodu bazen çalışmıyodu lakin 3 aya yakındır sorunsuz çalışıyor. son sürüm oneui 6.1 tr rom csc INS
-
Uzaktan yakından alakası yok zaten hocam server mantığını defalarca anlatmaya çalıştık fakat halen yanlış anlaşılma devam ediyor.
Nfc ile ilgili sorun csc kaynaklı olabilir server kaydı ile hiçbir alakası yoktur server kaydı dediğimiz olay cihazı Samsung sunucusu üzerinde kaydetmek cihazın herhangi bir parametresi değişmez..
Merhaba arkadaşlar, ben ayda bir telefon kapanana kadar şarjı bitirip kapalı olarak şarja takıyorum bunu yaparken de hızlı şarj kapalı ve %100 şarj etmesi açık olarak ayarlı, saat 12,05de şarja taktım şarjım ancak %47 oldu eskiden bu kadar uzun sürüyor muydu şarj onu düşündüm şimdi. siz nasıl bir yol izliyorsunuz ? diğer günlerde şarj %80 ile sınırlı ve hızlı şarj açık evde ve işyerindeki şarj aleti süper hızlı 2.0 destekli ve ortalama 35-40w ile şarj ediyor.
-
Lion bataryalarda şarjı tamamen bitirmek ve tamamen doldurmak sağlıklı değildir. Şarj yüzde ona indiğinde takip yüzde doksana çıktığında şarjdan çıkarmak en sağlıklı olanı. Kapanana kadar kullanmak iyi bir şey değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, pili zaten tamamen bitiremezsin telefon yada bms izin vermez, ben ayda bir yapıyorum %100 olarak kapalı ve yavaş şarjda şuan şarjım %96 da saat 3:15 gibi şarjdan aldım. bunu sürekli yapmak bataryaya zarar veriri bunu bende biliyorum. Ben %15e gelince şarja takar %80e gelince alırım telefonun şarjını o şekilde ayarladım.
-
şubat güncellemesi geldi yapmalımıyız ?
-
Hocam bi yüzümüzü güldürmedin sunucu hala kapali :(
Ben yaptım ama bataryada gözle görülür şekilde düşüş var tavsiye etmiyorum o yüzden. Şimdi Hard reset at filan diyecekler iki yıldır cihaz bende hiçbir güncelleme sonrası Hard reset atmadım buna mı denk geldi. Yabancı forum ve gruplarda da denk geldim şubat güncellemesi sonrası herkes bataryadan şikayetçi. 8 saati aşağıya düşmeyen ekran süresi aynı kullanımda artık 6 saat civarında gidiyor. İki yıllık cihazda çok kötü değil ama güncelleme sonrası net bir düşüş oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2.el s23 ultra aldım adaptörü yok bende Xiaomi nin 67 w hızlı şarj aleti var kullanırsam bir problem olur mu ? Telefon 45 w destekliyormuş o yüzden soruyorum.
Sorun olmaz kullanabilirsin ama hızlı şarj aktif olmayabilir hocam.
-
Olmasada olur hızlı şarj telefona bir problem yaratmıyorsa önemli değil.Gece sabaha kadar şarjda bırakıyorum bu samsunglarda akıllı şarj işi var mı acaba
Yavaş olması daha bile iyi. Evet artık yeni cihazların çoğunda akıllı şarj işi var ama ben şahsi olarak sabaha kadar şarjda kalması taraftarı değilim. İyi günlerde kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X