< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekcr -- 27 Şubat 2025; 20:51:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekcr -- 27 Şubat 2025; 20:51:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 27 Şubat 2025; 20:56:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam performans profili hep düşük seviyeli kullanıyorum. Hatta güç tasarrufu modu da hep açık kullanıyorum. Dediğiniz gibi hareketli kapak resmini kapatıp öyle deneyeceğim. Ama dediğim gibi sadece apple müzik değil youtube chatgpt de de ısınıyor. Son çare hard reset atıcam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır teşekkürler 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 27 Şubat 2025; 22:25:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
nfc ile sorun yaşayan varmı son güncelleme ile cihazda henüz server yok csc türkiye |
Merhaba, henüz denemedim, ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ? önceden bende sorun yaşardım, temassız ödemeler kısmında şu anda açık olan uyg. ile öde kısmı açıktı, buradan bir üye bu ayarı kapatınca düzeldiğini söyledi bende kapattım ve düzeldi bir orayı kontrol eder misin ? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 28 Şubat 2025; 15:8:33 > |
bende de Enpara nfcyi kullanamadım. çokta önemsemediğim için üstüne düşmedim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |