Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yunushanilce Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.593
Cevap
653
Favori
2.171.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 21182119212021212122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam cihaz normal şartlarda gerçekten ısınmıyor. Düzenli olarak Apple Music kullanıyorsanız bu uygulamanın arayüzü sebebiyle cihazları zorlayarak ısınmasına sebep oluyor. Diğer müzik uygulamalarından farklı olarak daha çok GPU kullanıyor. Ayarlar / Hareket / Şu an çalınan Hareketleri Azalt bölümünü aktif hâle getirip yeniden deneyebilir misiniz? Hatta umrunuzda değilse hareketli kapak kısmını da kapatabilirsiniz.

Ben performans profilini düşük seviyeli ayarlı kullanıyorum. Hem daha az şarj tükeniyor hem de cihaz asla ısınmıyor. Deneyin bi' isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekcr -- 27 Şubat 2025; 20:51:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncelleme ile birlikte pilin bir tık daha iyi gittiğini düşünüyorum, sistem akıcılığında bir değişiklik yok hala mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 27 Şubat 2025; 20:56:0 >
  • efekcr kullanıcısına yanıt

Hocam performans profili hep düşük seviyeli kullanıyorum. Hatta güç tasarrufu modu da hep açık kullanıyorum. Dediğiniz gibi hareketli kapak resmini kapatıp öyle deneyeceğim. Ama dediğim gibi sadece apple müzik değil youtube chatgpt de de ısınıyor. Son çare hard reset atıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aegean-Man kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkürler 😊

• Selamlar, yukarılarda sim ile alakalı yazılar görünce aklıma düştü. Sim kart 2 senedir aynı slotta takılı benim. Değiştirip diğerine mi takmam gerekli kapanmaması için?

• Garantimin dolmasına 3 hafta kala telefonumu batarya şikayetiyle dün Samsung servisine verdim. Bugün batarya değişmiş, şarj soketi ve bağlantı kablosu değişmiş olarak servisten teslim aldım. Ayrıca type-c kablo hediye edip bir de galaxy ring indirim kodu ve smart tag indirim kodu yolladılar. Servis yine benden tam not aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 27 Şubat 2025; 22:25:8 >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Maşallah hangi servis hocam

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara da simge samsung diye bir servis var. Önceki telefonlarda da hiç sorun çıkarmadılar. Çok memnunum. İmkanınız varsa tavsiye ederim.

• 512 gb lik versiyonun fiyatı şu an n11.com da 46.300
    Guvenilir midir acaba?

• omarcook O kullanıcısına yanıt
    Satıcı kim

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

teknopoint

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 28 Şubat 2025; 0:39:15 >
  • Hâlâ alınır mı bu model? Sırf yurt içi olsun diye düşünüyorum ama 16 Pro/ S24/25 Ultra'dan da vazgeçmek bir yandan düşündürüyor. Güncel olarak S22 kullanıyorum ve şarj ısınmadan bıktım.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt
    Aralarında uçurum derecesinde fark yok son 3-4 senenin tüm amiral gemisi modelleri birbirine denk ufak tefek makyajlarla birbirini tekrar ediyor fiyat anlamında tercih edilebilir..

• S23 ultramla bugün veda günüm. Çok sevdiğim telefondan şirket uygulamasını; server kaydı kaynaklı olduğunu düşündüğüm bu cihazda özel bir işletim sistemi yüklü hatası sebebi ile kuramuyorum ve mecbur şirketin verdiği apple geri dönüyorum.

S23u bence hala alınabilir bir telefon. Neden aldım tüh falan hiç demedim. Kararsız olanlara tavsiye ederim. Şarj, ekran büyüklüğü performans süper. Hergün cod mobile oynadım 2-3 saat ısınma sorunu falan yaşamadım.

• nfc ile sorun yaşayan varmı son güncelleme ile cihazda henüz server yok csc türkiye

• hakanlevent kullanıcısına yanıt

Merhaba, henüz denemedim, ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ? önceden bende sorun yaşardım, temassız ödemeler kısmında şu anda açık olan uyg. ile öde kısmı açıktı, buradan bir üye bu ayarı kapatınca düzeldiğini söyledi bende kapattım ve düzeldi bir orayı kontrol eder misin ?

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 28 Şubat 2025; 15:8:33 >
  • Enpara ile sorun yaşıyordum kasadaki arkadaş sagolsun bekledi sorunu bulana kadar diğer bankalarda sorun olmadi ama tabi enpara nfc yok gibi davranınca problem olabilicegini düşündüm çok şükür şimdilik çalışıyor

• hakanlevent kullanıcısına yanıt

bende de Enpara nfcyi kullanamadım. çokta önemsemediğim için üstüne düşmedim.

• kvk mi Destek bilişim mi iyidir sizce bataryayı degistiricem

• cellat_006 kullanıcısına yanıt
    Bi yıl daha idare et s26 ultra çak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21182119212021212122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.