Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yunushanilce Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.593
Cevap
653
Favori
2.171.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 21172118211921202121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar 》Uygulamalar 》Sorun yaşadığınız uygulamayı açın andından depolama kısmına gelin veriyi sil deyip uygulamayı sıfırlayın.

Bunun dışında bu uygulamaları kullanmadığım için daha detaylı bilgi veremeyeceğim. Bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 27 Şubat 2025; 1:26:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günaydın, bana da sabah güncelleme geldi o esnada şarjım 35 de idi, iş yerine gelip şarjı %80 yaptım arkasından yükledim telefon açıldığında 76 olarak açıldı. şuan şarjım 73de 3 dakikalık bir görüşme de yaptım bu esnada wi-fiye bağlı ve wi-fi araması aktif,

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

Dediğinizi daha önce yapmıştım işe yaramıyor, youtube da bile gezerken ısınıyor, aldığımdan beri hiç hard reset yapmadım, ama siz de hiç yapmadığınız söylediniz hep sizde ısınma var mı hiç. Oyun bile oynamıyorum s23 ultra için hep buz gibi telefon demişlerdi. Telefonu da samsung.com dan aldım 1 yıl olmadı daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

Hocam ne zaman aldınız bilmiyorum ama büyük güncellemelerden sonra hard reset atmanız faydanıza olur. Ufak tefek sorunlar bu şekilde çözülebiliyor resetten sonra. Tabi bu durum herkes de olacak diye birşey yok ama sorunlarınız varsa atın derim. Uzun zamandır kullanıyorum ve ısınma namına hiç birşey yok benim cihazımda. Sorunu çözmeye çalışmadan S23U için hep buz gibi telefon demişlerdi deyip işini içinden çıkmaya çalışmak çok mantıklı değil.

• Son güvenlik güncellemesini ben de yapayım dedim. %26 şarjım vardı güncelleme tamamlanınca %3 olmuş şarj. %100'e kadar şarj ettim ve yaklaşık yarım saattir kullanıyorum %2 anca düştü. Batarya konusunda bir şeyler yapmışlar yine ama uzun kullanımda belli olur o artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yakın zamanda servise server kayıtlı - garantisiz cihaz verdiniz mi ücretler ne seviyede

ön ve arka kamera tozlandı bayağı çekimi etkiliyor onun için vermeyi düşünüyorum

• Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

DOSTLAR FİYAT FAZLA UYGUN DEĞİL Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih1954 -- 27 Şubat 2025; 11:31:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih1954

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

DOSTLAR FİYAT FAZLA UYGUN DEĞİL Mİ?

Bence dikkat et hocam fatura tarihi 2024şubat telefon 1 yıldır kapalı neden bekliyor sorgulamak lazım.

• Salih1954 S kullanıcısına yanıt

Kutunun etiketi satılıyor bu arada. Yani diyelim kutuyu açtın tekrar orjinali gibi yapman için etiketleri var yani sorun değil. İçine taş koydun kapattın sattın kim anlayabilir ?

Dahada ilginci arkadaşın dediği gibi telefon 1 senedir yatıyor mu yani ? zor. Fatura imei herşey sahte olabilir pdf düzenleyiciler var açarsınız düzenlersiniz çok zor işler değil zaten. Veya açarsınız aa şarjı yokmuş ekranda şarj ikonu yanar falan ama dummy cihaz çıkar vs. :D

Veya cihaz yurtdışıdır. Sıfır kapalı kutu yurtdışı maldır yani. Üstüne samsung tr etiketi yapıştırılmıştır eski samsung kutusundan çıkartıp falan. Fatura sahtedir yukarda dediğim gibi pdf şeklinde düzenleyip çıktı almak 5 dk bile sürmez. Siz açıp denersiniz ama alet yurtdışıdır aslında, eve gidince dur ya o imeilere edevletten bakayım dersiniz hoppala dk 1 gol bir 120 gün süresi vardır. E adam açılmış kutu deyip geri de almaz bana ne der ne yaparsan yap vs öyle karakolda savcılıkta şunda bunda uğraşabilirsiniz. İşte parayı iban'a attırmaz ilal elden der falan.

Ya da ne hikmetse elden satmaz şehir dışında çıkar falan. Yani bu tür şeylere düşmemek lazım. Hani kusurabakmayın ama kimse salak değil internette 65 bin 70 bin bandında olan malı kimse 50 bine vermez. Telefoncu daha çok verir yani öyle diyeyim.

• Son güncelleme ile harika oldu

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt

Hocam buz gibi telefon dedikleri için benim telefonda sorun olacağını düşündüğümü belirtiyorum. Oyun filan oynamadığım halde Apple müzik chat gpt ile sohbet youtube da video izlerken bariz şekilde ısınıyor. (az uz bi ısınma değil, rahatsız edecek kadar) Bu programların hiç biri de zorlayıcı programlar değil. Oyun oynayanlar bile ısınmadığını söylüyordu. Ve telefonu ilk aldığımdan beri yanı one ui 5.1 deyken de ısınıyordu. Ama ekran açık kalma sürem de 8 saatin altına düşmedi hiç.

Çok iyi anlıyorum hocam. Sadece demek istediğim siz elinizden geleni yapın(hard reset vb.) olmazsa garantiye verir bir baktırırsınız. Belki hard resetten sonra kendine gelecektir, sonuçta denemeden bilemeyiz. Umarım sorun çözülür ve bu can sıkıcı olaydan kurtulursunuz, saygılar.

Cihaz ısınmıyor 2 yılı aşkın süredir bu cihazı kullanıyorum, cihazda bazen render alıyorum o zaman ısınma hissediyorum onun dışında günlük kullanımında bir ısınma olmuyor. Bu süre içinde cihazı hiç sıfırlamadım ve pilini değiştirmedim kutudan nasıl çıktıysa öyle kullanıyorum diyebilirim.

Belki de cihazı yetkili servise bir göstermelisiniz söylediğiniz uygulamalarda rahatsız edici ısınma pek normal gelmedi bana. Hele müzik uygulumasında ısınma saçma biraz..

• Benim telefona güncelleme hemen gelirdi. Şubat güncellemesi hala gelmedi. Neden olur acaba

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam one ui7 yi bekliyordum hard reset yapmak için ama o da bir türlü gelmedi. 😅

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

Aynen apple müzik kullanan varsa, sadece müzik dinliyorum arka planda hiç bişey de çalışmıyor ama resmen ısınıyor. Hard reset deneyeceğim artık.

Bizim cihazlara One ui7 25 Nisan da gelecek yanlış hatırlamıyorsam. 1-2 hafta da dağıtım süresi olur, ondan sonra bir hard reset yaparsınız. Düzelmezse verin garantiye gitsin hocam :)

• Bu aralar sacma sapan anlarda kasma donma olmaya basladı , oyun vs degil bilgidin tarayicada veya mesaj yazarken

• S23 için ilk defa beta test yazılımı ortaya çıktı. S24 e gelecek beta 5 ile s23 serisi de betaya dahil olacak gibi görünüyor. Zfold6 da dahil olacak.

• 
Sayfa: önceki 21172118211921202121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.