Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.245
Cevap
655
Favori
2.210.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imei repair hususunda bir konuya açıklık getirelim sıfır cihaz alırken imei kendiniz vermelisiniz kendiniz garantisiniz satıcı sorumluluk almamak için bu teklifi iletir zaten imei bulamadım derseniz envanterden yazar ama hiç bir şekilde garanti verilmez kaldı ki kendi verdiğiniz imei de klona düşebilir bunada garanti verilmez klon durumu yaşarsanız kendinize ait imei için btk başvurusu ile tekrar aktive edilebilir öte yandan server kayıtlı ikinci el cihaz alanlar büyük kumar oynuyor bunu sürekli ifade ediyoruz bu riskleri bilerek satın aldığınız için hak talep etme şansınız olmaz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkagul B kullanıcısına yanıt
    sim1 klona düştüyse sim2 devam edersiniz veya e-sim bazıları e-sim harici zannediyor halbuki fiziksel sim slotuna bağlı olarak çalışıyor bu sebeple cihazda fiziksel veya e-sim kullanmanız farketmiyor klon durumunda sim slotlarınızdan hangisi klona düştüyse o pasif hale gelir ikisi birden klona düşerse yeniden server kaydından başka çareniz kalmaz.

ara ara açılıp kapanıyor sınırlı slota döndü v3 ve ücreti iç açıcı değil 140-150 usd bandında işlem sağlanıyor parayı vermekte çözüm değil evvela randevu oluşturmak ve sıraya girmek gerekiyor yaklaşık 15 günde bir açılıp kapanıyor v3 sunucu bilginize..

• Dostlar 1,5 senedir kullanıyorum durum bu, bir de iki kez ekran koruyucusu taktırdım ikisi de attı maalesef. Birini Samsung mağazasından diğerini de telefoncudan özel kesim yaptırmıştım. Çok pahalı olmayacak ekran koruyucu tavsiye edebilir misiniz.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Valla ben bile elimdeki kendi zamanında sıfır satın aldığım cihazların imei bilgisini vermiştim. Çünkü biliyorum yani onu telefoncu yada bu işi yapan adama versem o yapsa bu işi ee ya klon olursa ? bilemeyiz ki büyük risk. Bu işlem öyle 3 kuruşluk devamlı anında yapılan bir işlem de değil. Ben işlemi yaptırttım sonra da o eski cihazları imha ettim. Tabi daha önce o cihazları zaten açık tutup deniyordum bazıları gibi nokia 5610 ne bileyim 3210 3410 3310 vs. böyle eski püskü cihazların da imesini kullanmadım. İşte dokunmatiği veya ekranı kırık 35 ile başlayan imei'i olan sony cihazlardı ve lte yada 3g destekliyorlardı zaten.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

• ALyCho kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Samsung'un şu powerbankini aldım arkadaşlar
    Media Markt 3 taksit yapıyor
    Içerisinden Çıkan kablo kısa ama kaliteli Üstelik bu kablo ile bile s23 ultra'yı süper hızlı şarj 2.0 yani 45 watt ile şarj edebiliyor
    3 tane type-c çıkış var
    Keşke iki typse bir eski tip USB olsaymış bazen eski tip USB çıkışı lazım olabiliyor
    Daha yeni aldım detaylı testi yapmadım bakalım detaylı testleri yapacağım
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-eb-p4520x-20000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-bej-1236223.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare

• Josef34 J kullanıcısına yanıt
    Batarya saglıgına nereden bakıyorsunuz

• Cihazi ilk ciktigi gunden beri kullaniyorum bu son mart guncellemesiydi sanirsam onu yapana kadar 6 7 saat ekran suresi almaya devam ediyordum son guncellemeden sonra bu sure 4.5 5.5 saat arasina geriledi tuhaf bir sekilde.Varmi ayni sorunu yaşayan

Patladik desenize :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu su mu demek, fiziki sime bağlı olarak e sim şu an kayıtlı gözüküyor btk da fakat e sim den sinyal gitmeye başlayınca o da klona dusecek

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Ben klona düşen görmediğim duymadığım için bu ihtimali hiç dusunmemistim ağır patladik

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Benim de süreler hemen hemen aynı oluyor, batatya eskimeye başladıkça güncellemeler daha ccok yordukca ekran süresi azalıyor yapacak bir şey yok

Bu guncellemeye kadar eskimedi bianda eskimis olmasi tuhaf geldi acikcasi neredeyse 2 saat daha az ekran suresi aldim. Wipe yapip tekrar deneyecegim

Guncelleme ; wipe yaptiktan sonra sorun çozuldu gibi eski sistemdeki gibi inmeye devam ediyor sarj %10 12 gibi bir % lige 1 saat ekran suresi dusuyor gibi 1. Gun kullaniminda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 6 Nisan 2025; 22:59:2 >

Şubat gelen guncelleme kötüydü pil konusunda Mart'ta bı tık düzeldi, öne ui7 belki çok daha iyi olur bekleyip göreceğiz

• Josef34 J kullanıcısına yanıt

Bu işin çözümü Smartdevil UV ekran koruyucu almak veya altta paylaştığım alternatifi. Elinizde UV ışık vb. varsa daha uyguna geliyor, kalitede neredeyse aynı. Sıvı dökülen değil de kendinden ışıkla sertleşen cam filmleri. Gayet iyi sertleşiyor ve kalem izi vb. gibi dertler olmuyor. Son 1 yıldır çok rahat ettim.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Bu arada 1 oturumda %73 ile şarj etmişsiniz bu çok sağlıklı olmaz, %2 gibiyken takarsanız şarja bataryanın daha fazla mah çektiğini göreceksiniz. Samsung %10 dan sonra çok hızlı salıyor aşağıya ve yanıltıyor. Bataryanız muhtemelen 4400-4500 arası çıkacaktır.

Wipe ile kesin düzelir fakat işte yoruyor

• Valla 1.5 yildir kullaniyorum telefonu ekran suresu yari yariya net dustu

• 
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.