< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2156. sayfa)

-
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verdiğiniz 67w şarj cihazı pahalı. Hepsiburada da 65w ANKER marka 598 tl ye satılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Link varsa paylaşın, belki yararlanmak isteyen olur.
-
Hocam anker demişsiniz fakat ürünler spigen
quote:
Orijinalden alıntı: oceandark
Anker 65w şarj cihazı (kablosuz) :
https://www.hepsiburada.com/spigen-65w-usb-c-2-port-yuksek-hizli-sarj-aleti-sarj-isisini-dusurur-gan-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach02693-p-HBCV000066O3XN?ftid=e8ylvu6q5sjskbbd&url_src=and-product-detail
Anker 45W 2 portlu (kablosuz) :
https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-usb-c-2-port-mini-hizli-sarj-aleti-samsung-pps-2-0-isi-dusurucu-gan-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach03717-p-HBCV00003USFGU?ftid=7u1lhdxgr0hwl535&url_src=and-product-detailGünaydın, 65w olanı süper hızlı şarj 2.0 desteği göremedim o yüzden onu almadım, 45w 2 portlu ve 45w tek çıkışlıları aldım onların ikisinde de süper hızlı şarj 2.0 var. bu arada bu ürünler spigen marka.
-
PPS desteği olması lazım. Hatta mümkünse watt gösteren bir de kablo ile en hızlı şarjı sağlayabilirsiniz. Bende GENPA 65w GAN cihaz var 450 TL iken almıştım. Laptobu bile şarj ediyor.
Merhaba, bende bir dünya şarj aleti ve bir dünya şarj kablosu var, meraktan da halen almaktayım. En son bu kabloyu aldım 2m ve 1mt olarak beğenince 3. kablo olarakta 2m sarı olanı aldım. daha sonra sarı 1mt olanı alacağım malum ayda 5 alışveriş sınırına ulaştım.
aliexpress.
Hagibis USB C - USB C Kablosu LED Ekranlı Tip C Hızlı Şarj Kablosu PD 240 W iPhone 15 16 Pro Macbook Piksel için Şarj Kablosu - AliExpress 202192403https://tr.aliexpress.com/item/1005007273686739.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.31493d12f0jbnK&gatewayAdapt=glo2turdaha önce aldığım şarj kabloları 2mt ve 1 mt olarak bol bol aldım.
aliexpress.
Baseus dijital ekran USB tip C iPhone16 için USB C kablosu 15 100W hızlı şarj şarj tel kablosu Macbook Xiaomi Samsung için - AliExpress 202192403https://tr.aliexpress.com/item/1005005967237202.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.30.4a013d1257oGq2&gatewayAdapt=glo2turbu üründe açık açık pps 2.0 berlirtilmiş ve hiçbir yerde bulamadım, bende bunun 45w olanını ile tek çıkışlı 45w kablolu olanını aldım.
www.spigen.com.tr
Spigen 65W GaN USB-C 2 Port Mini Güç Adaptörü - Samsung PPS 2.0 Destekli Hızlı Şarj Aleti (Isı Düşürücü ve Akım Korumalı) iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C White - Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/spigen-powerarc-arcstation-65w-hizli-sarj-cihazi-2-port-gallium-nitride-gan-usb-c-pd-3-0-65w-pps-65w-samsung-hizli-sarj-destekli-iphone-android-sarj-adaptoru-pe2106-whitebana kalırsa bu üründe pps 2.0 desteği yok. emin olmak için alıp denemek lazım ama ben alamam şuan. alan bir arkadaş olursa denemesini rica ederim.
www.spigen.com.tr
Spigen 65W USB-C 2 Port Yüksek Hızlı Şarj Aleti / Şarj Isısını Düşürür GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C White - Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/spigen-powerarc-arcstation-pro-70w-hizli-sarj-cihazi-gallium-nitride-gan-1-port-tek-kullanimda-60w-cift-kullanimda-1-port-50w-2-port-20w-pe2007-white
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 4 Nisan 2025; 10:43:29 >
-
Merhaba, server kayıtlı bir cihaz aldım 1 ay önce ımei lerini sorgulayarak. Ancak dün bu imei klonlanmıştır 1 ay içinde cihazınız kapatılacaktır mesajı aldım. Aldığım yerle görüştüm ilk kez böyle bir şey yaşadığını e sim e geçerek kullanmaya devam edebileceğimi söyledi ancak ben tartıştığım yükseldiğim için başından savdığnı düşünüyorum çünkü satarken garanti vermişti şimdi geri almıyor. Neyse sonuç olarak bu cihazı e simle kullanmaya devam edebilir miyim ? ( imei kayıtlı gözüküyor sorguladığımda ) 2. bir sorum yine aynı şeyi yaşarsam sıfırdan server kaydı yaptırabilir miyim ?
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkagulMerhaba, server kayıtlı bir cihaz aldım 1 ay önce ımei lerini sorgulayarak. Ancak dün bu imei klonlanmıştır 1 ay içinde cihazınız kapatılacaktır mesajı aldım. Aldığım yerle görüştüm ilk kez böyle bir şey yaşadığını e sim e geçerek kullanmaya devam edebileceğimi söyledi ancak ben tartıştığım yükseldiğim için başından savdığnı düşünüyorum çünkü satarken garanti vermişti şimdi geri almıyor. Neyse sonuç olarak bu cihazı e simle kullanmaya devam edebilir miyim ? ( imei kayıtlı gözüküyor sorguladığımda ) 2. bir sorum yine aynı şeyi yaşarsam sıfırdan server kaydı yaptırabilir miyim ?
Teşekkürler.
Merhaba, geçmiş olsun bende server kayıtlı kullanıyorum. e sim hakkında bir bilgim yok. e sim için umarım güzel bir haber gelir.
-
Teşekkürler, satan arkadaşın savunması 1000'de 1 böyle bir şeyle karşılaştım ben de şaşkınım oldu :) o da beni buldu yani. Neyse sıfırlanıp tekrardan server kaydı yapılabiliyor mu bilginiz var mı ?
-
onun hakkında bir bilgim yok :(
-
Arkadaşlar hangi aparat ve kablo ile en basit yoldan telefonu HDMI çıkışı ile televizyona bağlayabilirim
Bende Server kayıtlı kullanıyorum bu tarz durumlar yaşamamak için kendim imei verdim kaydı yaptırdım cihazlar bende o yüzden böyle bir sorun yaşamadım eger cihaziniz varsa onlar üstünden kayıt en doğrusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e-sim imeisi kayıtlı ise kullanabilirsiniz. Tekrar kapanırsa şu an serverlar kapalı. Ne zaman açılacağı da belli değil.
-
acemiliğimize denk geldi hiç tahmin etmiyordum böyle bir şey olmasını, umarım server kaydı bir an önce açılır...
-
e sim için de klonlanmıştır mesajı almayacağımızın hiç bir garantisi yok ama dimi ? şu an sim 1 sorguladığmda klonlanmıştır diye çıkıyor, sim2 sorgulayınca kayıtlı duruyor
-
Düzgün bir USB-C to HMDI kablo ile çıkış alabilirsiniz. Hatta ben USB-C to DisplayPort kablosu kullanıyorum onda dahi sorun olmuyor.
Paugge firmasının kablolarına bakabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X