Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Phoebusarif Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.160
Cevap
655
Favori
2.205.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21542155215621572158
Sayfaya Git
Git
Giriş

Normalde 11- 12 saat olurdu full wifi ile bu sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkagul B kullanıcısına yanıt
    hayır simin birisi klona düştüyse diğeri ile yola devam edersiniz fiziksel veya e-sim kullanımı tercihe bağlı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler

• Hipoglisemi kullanıcısına yanıt

Uygulama adı Accu​Battery.

• T Square kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, evet Batarya sağlığı bana da absürt gelmişti, bu kadar iyi olması mümkün değil. %10'ların altına düşüp tekrardan şarj sonrası kontrol edeceğim.

• Müjde! Bir Türk kullanıcı S23 Ultra ONE UI 7 Final sürümünü sızdırmış işte :

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]Erencan Yılmazyoutube
    Galaxy S23 Ultra One UI 7 DYD3 build leaked.
    https://youtu.be/hb2DY4NWqx0

Dosyanın paylaşılması için youtube da yorum yapın bence :) ...

Nasıl yapmışsa Beta dan tekrardan Final sürümü güncellemesi capture yapabilir.

• Instagram satırların sığmaması problemi var bir kaç gündür. Yazıların sağ tarafı kesik gidiyor. Başka bunu yaşayan yok mu?

• arandur kullanıcısına yanıt

Uzun aylar bende de oldu neler denedim duzelmedi , sonra birden duzeldi anlamadim

• arandur kullanıcısına yanıt

Bende aeroinsta kullanıyorum bunda hep böyleydi. Galiba edge ekran diye sığmıyor sapıtıyor. Ama orjinalde de varsa ölçeklendirme yazı tipi vs bunlarda etkili olabilir.

• Josef34 J kullanıcısına yanıt

Sayın hocam boş yere arka planda uygulama çalıştırıp aslında bataryanızı yiyorsunuz :)

Uygulamanın böyle bir şey bilmesi mümkün değil.

Bataryayı sömürüp geçin, ben telefonu düşürüp kırdıktan sonra yeni batarya taktırdım, gayet iyi.

4 paket aldim bu urunden yani 12 adet bir tanesi ezik oldugu icin sikayet actim.tum parayi geri gonderdiler uzun bir sure ekran filmi hatta bu cihaz ömrünün sonuna kadar filmsiz kalmaz :)

Urunu düşünen varsa kacirmasin harika otesi hele kalem ile uyumu müthiş.

• Merhaba, daha önce iPhone kullandığım için airpods kullanıyordum, Samsung'a geçince airpodsun kutu ve kulaklık sarjlarinin sağlıklı şekilde çalıştığı ve görebileceğim bir uygulama öneriniz var mi

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Tamam reyis. Bize tavsiyen nedir. Telefonun düşmesini mi bekleyelim yoksa bir taktik var mı. Malum bu program arka planda durumu görmek için bir kaç gün kullanınca cihazı mahvediyormuş bi de %70 sapma ile ölçüyormuş.

• ALyCho kullanıcısına yanıt

Hocam ürünün linki var mı acaba? Cam hissiyatı veriyor mu yoksa hafif bastırınca filmler gibi eziliyor mu? Bir de uv lamba ile aktif oluyo sanırım. Sökerken sorun oluyor mu acaba?

• Hiçbir ekran koruyucu, amoled ekrana direkt dokunma gibi his vermez. Koruyucu ve koruyucusuz dokunma hissi arasında everest kadar fark var. Ayrıca görüntü kalitesini çok fena etkiliyor.

• gs01 G kullanıcısına yanıt

ürün bildigimiz silikon gibi olan filmlere benziyor ilk aşamada normal şekilde ekrana uygulama yapıyorsunuz ardından kenarları bastırarak kalkmaması kadar baskı yetiyor uv ışık altında cam gibi oluyor. spen mesela üstünde takılma yada atlama yapmıyor garip bir şekilde aynı cam özelligini alıyor.

olası sıkıntıda çıkarma aşamasında sıkıntı yok kalıp gibi bir kenardan kastırınca devamı geliyor. kılıflarla kullanımda sıfıra sıfır bile olsa kenarlardan atma yada kalkma yapmıyor. izalama işinide aparatla kolay şekilde yapıyorsunuz.

alırsanız destek olurum uygulamada ince noktaları sorabilirsiniz.

üstüne herhangi bir baskılada, nanolar gibi yada yumuşakçalar gibi ezilme zede kalma durumu yok bunda.

• ALyCho kullanıcısına yanıt
    Uv kürleme cihazı mı gerekiyor uyguladıktan sonra

Tavsiyem şu...

Pil işine takık biriydim. Zamanında 8 ay boyunca iPhone 11'in pil ömrünü %100'de tutmuştum ama şimdi "Ulan ne salak salak işlerle uğraşmışım" diyorum.

Telefonu dilediğinizce kullanacaksınız. 16-18 ayda bir Samsung'a uğrayıp "Selamın aleyküm" diyeceksiniz ve pilinizi değiştireceksiniz.

Hani bir fıkra var ya... Sigara içen 5dk önce ölüyor, "İçen ile içmeyen arasında 5dk fark var" muhabbeti dönüyor...

Gerçekten de öyle.

Gönlünüzce kullanın.

• 
Sayfa: önceki 21542155215621572158
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.