< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hangi operatörü kullanıyor sunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafon kullanıyorum. Vodafon ile sizin ulaştığınız kullanım süresine ulaşmak zor. Benim izlenimlerim yüzde 20 civarı vodafon daha çok pil harcıyor. 6 saatin üzerinde pil kullanımı yapan Vodafon kullanıcısı var mı acaba,? Yada 6 saat üzeri pil kullanımı yapan hangi şebekeyi kullanıyor, yazarlarsa daha net bir fikrimiz olabilir. Pili yeni değiştirdim ne yaparsam yaoayım bir günde 5.5 saati gecemedim. Bir hafta içinde pil sağlığı 99 a düştü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 2 Nisan 2025; 13:14:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 2 Nisan 2025; 21:47:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
servis 8300tl fiyat veriyor sadece ekran için batarya dahil değişim 9400tl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALyCho -- 2 Nisan 2025; 23:16:45 > |
Sizin batarya durumunu sorabilir miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |