Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aslanuque Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
43.153
Cevap
656
Favori
2.205.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 21522153215421552156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bir terabaytlık ED ELEMENT marka Hard diskim orijinal Samsung OTG dönüştürücü kullanarak sorunsuz bağlayabiliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam tamına 1 yıl 6 ay kullanım sonrası, %5'ten %100'e şarj ederim hep. Accubattery'e göre batarya sağlığı %85
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 2 Nisan 2025; 8:48:14 >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt

Hangi operatörü kullanıyor sunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meruh79 M kullanıcısına yanıt
    Otg dönüştürücü ile 2tb hdd bağlıyorum sorun olmuyor gayet de hızlı açıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratsx kullanıcısına yanıt
    Turkcell

Vodafon kullanıyorum. Vodafon ile sizin ulaştığınız kullanım süresine ulaşmak zor.

Benim izlenimlerim yüzde 20 civarı vodafon daha çok pil harcıyor.

6 saatin üzerinde pil kullanımı yapan Vodafon kullanıcısı var mı acaba,?

Yada 6 saat üzeri pil kullanımı yapan hangi şebekeyi kullanıyor, yazarlarsa daha net bir fikrimiz olabilir.

Pili yeni değiştirdim ne yaparsam yaoayım bir günde 5.5 saati gecemedim.

Bir hafta içinde pil sağlığı 99 a düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 2 Nisan 2025; 13:14:11 >
    Yıllardır diyorum Evet Vodafone daha çok pil tüketimi yapıyor ve cihaz biraz daha fazla ısınıyor şebekede
    En iyi pil tüketimi Turkcell'de sonra Telekom sonra Vodafone
    Telekom kullanıyorum Eğer mobil veri İyi çekiyor ise 7 saat civarı süre alıyorum Fakat çok nadir yerler oluyor genelde orta halli bir çekim ile 6 saat civarı alıyorum
    Yani eğer bulunduğum yerde şebeke çok iyi çekiyor ise benim sürelerim wi-fi ile aldığım sürelerle hemen hemen aynı oluyor

Hayırlı olsun hocam. 2 yıl geçince kullanıma bakmaksızın pil değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Vadofone kullanıpta hem internet kalitesinden hemde bu pil meselesinden çok memnun kalan görmedim.

• DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    2 yıl sonunda pilin durumu çok da vahim değilse ve bir yıl daha kullanıp cihazı değiştireyim düşüncesi varsa pil değişmek gerekmeyebilir ama en az 2 yıl daha kullanırım deniliyorsa kesinlikle mantıklı
    Elimizdeki cihazlar fazlasıyla Güçlü kuvvetli misal 23 serisi çıkalı 2 yıl oldu fakat cihaz hala tıkır tıkır çalışıyor 2 yıl daha gideri var rahat
    Ben ikinci eli aldım içerisindeki pil Fena değildi fakat Garanti'nin bitmesine 15 gün vardı Hemen servise gittim Garanti'den pil değiştirdim şu an Rahatım Rahat götürür beni cihaz
    Yaptığım yorum ücretli pil değişimi içindi Bu arada Yoksa garanti bitmeden mutlaka pil değişimi yaptırın ücretsiz bir şekilde Epey iyi geliyor

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Kullanım şekline göre 1 yıl da bazen pilin ciddi şekilde aşınmasına neden oluyor. Bende yüzde 80e kadar indi pil aşınması. Serviste değişim yaptım.

• oceandark O kullanıcısına yanıt
    Sürekli hızlı şarj kullanımı ve özellikle şarjdayken cihazı kullanmak pili çok fena yoruyor
    Veya bir şekilde aşırı ısıya maruz bırakılması da pilin ömrüne epey kısaltıyor ki zaten ilk yazdığım durumda da cihaz fazlasıyla ısındığı için pil gidiyor

Servis bana yüzde 98 pil sağlığı değerini vermişti. Accubattery yüzde 80 gösteriyordu. Servis pil iyi deyince detaylıca nedenlerimi sıralayıp onları ikna ettim. Ve değişimi yaptılar. 9.30 saat vermeye başladı.

• Pil değişimi sonrası son ekran görüntüsü olsun. Yeniden 9 saatlere yaklaşmak güzel.

- Karma kullanım

- Adaptif parlaklık aktif

- Adaptif Hz aktif

- Full Bluetooth aktif (Watch 6 saatim var)

- FHD+ çözünürlük

- Herhangi bir kısıtlama modu aktif değil

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Not: Cihaz hiç sıfırlanmamıştır, kutudan çıktığı haliyle kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 2 Nisan 2025; 19:31:3 >

• Bugüne kadar takip ettiğim hiçbir forumda konuşulan konudan şikayetçi olmamıştım, hatta bu konuda yok "server kayıt konuşmayın" bilmem ne diyenlere de çok karşı çıktım (server kayıtlı kullanmadığım halde), mesajlarım duruyor bu konuda.
    Ama arkadaş aylardır konuya giriyorum hep batarya hep batarya :)
    Maşallah kullandığımız telefonun başka hiç sorunu yok demek ki her girdiğimde sayfalarca ekran görüntüsü alınmış batarya kullanım ekranları görüyorum. Vay 5 saat ekran süresi aldım, vay 9 saat aldım, yok öncekinde 7 dk daha fazlaydı, güncelleme geldi 12 dk 27 sn ekran sürem azaldı, telefonumuzu eskitiyorlar vs vs :)
    Naçizane bir yorum yanlış anlamayın kimseyle tartışacak halim yok burada, Allah başka dert vermesin diyorum sadece :)
    İyi forumlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 2 Nisan 2025; 21:47:26 >
  • Evet ben de son zamanlarda ne zaman girsem batarya mevzusu var. Geçen haftalarda beta güncellemesi vardı ama o da batarya konusuna yenik düştü.

• djangobjk kullanıcısına yanıt

servis 8300tl fiyat veriyor sadece ekran için

batarya dahil değişim 9400tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALyCho -- 2 Nisan 2025; 23:16:45 >
  • ALyCho kullanıcısına yanıt
    Cihaz garantili değil yurtdisi fark eder mi onarım yaparlar değil mj

• djangobjk kullanıcısına yanıt
    Yaparlar. Yurtdışı da olsa ücret karşılığında onarım yapılıyor servislerde.

• ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt

Sizin batarya durumunu sorabilir miyim Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]  Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 21522153215421552156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.