< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2152. sayfa)

-
-
Merhaba. İyi bayramlar herkese.
Birkaç yere baktım ama kesin bir cevap bulamadım. Yurt dışı telefonlarda 120+120 kullanım süresi devam ediyor mu? 120'ye indirildi yazanlar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an için devam ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. İki sim için toplam 120 gün oldu ya da olacak diye okumuştum bir yerde.
Rica ederim, sanırım miracast altyapısı kullanılıyor. Kablosuz görüntü yansıtma destekleyen TV, android box gibi şeylerle kullanılıyor diye biliyorum. Benim TV akılsız ama daha önce kablosuz olarak başka yerlerde kullandım tabi.
Mi stick deneyimim olmadı yorum yapamayacağım.
Samsung Odyssey G8 akıllı monitör var bende, smartthings üzerinden veya Smart View'dan monitöre bağlanılabiliyor.
Bir de bilgisayara Samsung Flow (dosya aktarım programı) kurarsanız aynı ağ üzerinden windowsa görüntü verebiliyorsunuz monitör desteği yoksa.
Ek olarak Wi-Fi Direct ile de monitörü görüyor. Bildiğim kadarıyla chrome cast desteklemiyor. Miracast gerekli olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 30 Mart 2025; 16:46:59 >
-
Devam ediyor her sene düşürülecek muhabbeti dönüyor clickbait ve ticari olarak nemalanan tiplerin söylemlerine itibar etmeyiniz.
-
Benim yaşadığım yazılımsal problemi hiç yaşayan yok mu bu forumda? Kimse bahsetmemiş çünkü
Yok hocam Muhtemelen yazılımsal bir hata kaynaklı sıfırlama ile çözülür bence çünkü yaşayan yok burada
Hocam telefonu sıfırladım. Butun her şeyi el ile sıfırdan kurdum. WhatsApp dışında hic bir şeyi yedekten çekmedim. Ona rağmen yine oluyor. Yani sizlerde olmayıp şu yaptıklarıma rağmen bende olan şeye artık anlam verememeye başladım.
Hocam uygulamayi adb ile kaldirsaniz duzelmezmi ? Samfw tool ile kaldirabilirsiniz.
Sistem uygulaması diye geçiyorlar. Kaldırmak ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Bu ayki güncelleme gelene kadar bekleyim bakalım.
-
Aşağı yukarı benzer süreleri alıyorum. Ama ekran ful hd 60 hz bende.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Telefonuz kaç aylık?
Bence son gelen güncellemelerin bir tanesi ile cihazın yazılımı sapıttı ve sıfırlamadan düzelmiyor sıfırlayınca sorun kalmıyor ilginç bir durum var Bence böyle En azından baktığım gördüğüm kadarıyla
Son sürümdeyim ve pilden fazlasıyla memnunum
Yine bugün full mobil veri ile 5 saat 40 dakika aldım bir buçuk saat kadar internet paylaşımı yaptım makul bence
Tam hatırlamıyorum ama 1.5 yıllık falan
Pil kondisyonu gayet iyi görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X