Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erhangun84 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.047
Cevap
654
Favori
2.200.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21482149215021512152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben daha önce iki türlü de test ettim. Cihazı hızlı sarj etmenin yada normal şarj etmenin arasında kullanım süresi açısından hiçbir fark bulamadım. İki şekilde de telefon benzer ekran süreleri veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mikarichi kullanıcısına yanıt
    Ben 47w ile ediyorum 18w ile aynı sure

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Hocam bir gün açık bir gün kapalı olarak mı test yaptınız
    Ben özellikle bir hafta kadar açık kullanıp sonra kapatıp bir hafta kullanınca fark ediyor gibi geliyor Ama dediğim gibi oturup detaylı ölçüp biçip test etmedim o yüzden net konuşamıyorum

• mart güncellemesi güzel olmuş
    8.30 saat oldu ekran süresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balomer kullanıcısına yanıt

Hocam aralık güncellemesinden sonra güncelleme yapmadım.Sizce marta geçiş yapayım mı ? Yoksa one ui 7 yi mi bekleyeyim.

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt

memnunsanız dursun hocam başınızı ağrıtmayın

Hocam garantinin dolmasına 15 gün civarında bir şey kala batarya değişimi yaptım. Önceden güç tasarrufunda 3-4 saat ekran süresiyle akşamı zar zor görüyordum. Şu an telefonu daha sık kullanıyorum. Sahura kadar telefonu şarja takmıyorum. Çoğunlukla 6-8 saat ekran süresi ile telefonu şarja taktığımda %20-%40 arası bir şarjım oluyor. Tabi bunda temiz kurulumun da epey payı vardır. Eğer telefona pek elemmezsem yani ekran sürem çok düşükse 2 gün civarında gidiyor şarjı. Bu değerler tüne güç tasarrıfu için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 28 Mart 2025; 10:55:10 >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Tekrar tekrar diyorum sağlam bir pil ve güzel bir temiz kurulum ile Bu cihazın pili şu anda her türlü memnun eder

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam. Bir de son güncelleme ile şarj sürelerinin düştüğü söyleniyor. Demek ki daha verimli bir güncelleme gelse makine coşacak.

Hocam ben ilk fabrikasyon sürümü Android 13 ile kullandım cihazı servisten pili yenilince bir süre sonra son sürüme geçtim temiz kurulum ile Bence bariz bir fark yok

Pil sipariş ettim bu gün elime ulaşmasını bekliyorum, değişim yaptığımda öncesi ve sonrasıyla ilgili bilgi vereceğim.

Bende Samsung'un Trio sarj aleti var onun iki adet Type-C portu bir adet eski tip usb portu var o port 15w'ye kadar sarj ediyor ordan sarj edip denemiştim. Anlamlı fark olmadı.

• Şubat güncellemesini yapmadan direk mart güncellemesini yaptım bugün. Güncellemeden önce %45 olan şarj %15'e düştü. Bu güncellemede de problem var. Uzun kullanımda ne olacak bakalım.
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• Mr.Rich M kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklama için çok teşekkür ederim hocam, bu işlemi kablosuz olarak herhangi bir android box ile kullanabiliyor muyuz ? Mi stick vs gibi hocam bilginiz var mı ?

• Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

6 sunat 2023 ten beri kullanıyorum pil durumu wifi blutooth surekli açık ekran da en üst limitte garantiside bitmiş sizce nasıl

Yeni batarya ünitesi derken? Farklı bir teknolojiye mi geçildi acaba yenilerinde?

• Yaşadığım "contact storage" pil tüketim sorununu internette çok kişi yaşamış. Hiçbiri de çözüm bulamamış galiba. Ümitler one ui 7'de görünüyor

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Yok hocam standart pil değişiminden bahsetmiş arkadaş yeni pil yerine yeni batarya ünitesi demiş aynı şey yani

Servis harici orijinal bulmak zor Hocam nereden sipariş geçtin Gerçi servisten satanlar var çevrede
    En son servis parça fiyatı ile Samsung serviste değişim fiyatı arasında çok bir fark yoktu Eğer fiyat farkı azsa ben serviste değişim tavsiye ederim
    Biz değiştirdiğimiz zaman birincisi bu pil döngüsünü ve sağlığını sıfırlayamıyoruz Samsung serviste özel bir yazılımla bu sayacı sıfırlıyor İkincisi ise orijinal sıvı bandı yurt dışından geliyor ve servis dışı bulmak imkansıza yakın o yüzden orijinal sıvı bandı yerine genelde servis harici yerlerde veya Biz kendimiz mecbur b7000 silikon ile kapatıyoruz cihazı

Firma ismi vermesem daha iyi ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle yedek parça satan bir online mağazadan temin ettim. Sipariş etmeden önce firmayla görüştüm direk servisten temin edip satıyoruz dediler. Bende dediğiniz gibi b7000 silikonla birlikte sipariş geçtim. Batarya bu gün geldi bir kaç saat önce de taktım şimdi kullanıyorum, birkaç döngü sonrası durum netleşir burada da paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 21482149215021512152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.