Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2148. sayfa)

-
-
Arkadaşlar anlam veremediğim bir şekilde google kişiler arka planda sürekli senkronizasyon yapmaya çalışıyor. Bu yüzden şarj az gidiyor. Samsung müşteri hizmetleri 2 oldu cihaza bağlandı ama çözüm olmadı. Çözüm bilen varsa lütfen yazsın. Yani yazılımsal bir problem olduğu için telefonu geri iade düşünmüyorum. Ama bu problem cok canımı sıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, kulak içi kulaklık tavsiyeleriniz nelerdir?
Belki denemişsinizdir ama ayarlarda google hesaplarını seçip kişiler olan senkronizasyonu kapatın diyecektim. Muhtemelen samsung ekibi de aynını yapmıştır. Aynını yine ayarlarda samsung hesabı yedeklemeyi de kapatırsanız düzelir diye ümit ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%92 batarya ömrü kötü değil bence 2 yıl için. Hatta iyi bir seviye.
Ekran süreniz ne genel olarak?
7 saatin biraz üzerinde. Eskiden çok rahat 8 bucuk 9 saat alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 25 Mart 2025; 21:42:19 >
Benim genel ortalamam 8 saat bazen 8.5 9 saat oluyor
2 yıla göre yine iyi 7 saat performansı veriyor. Değiştirmeye gerek yok bence
Olmayan bişey var. Mesela whatsapp açtığımda da bir titreme oluyor. Eski telefondan buraya aktarım yaparken mi bisey oldu noldu çözemedim
Aniden aşırı pil tüketimi oluştu sebebini bilmiyorum güncelleme de yapmadim
Ben değiştirme taraftarıyım. 2 yıl her gün 7 - 8 saatten fazla ekran süresi vermiş, hakkıdır. Bir ara fırsat bulursam değiştireceğim.
Arkadaşlar güzel ince çok kalın olmayan kılıf önerileriniz var mıdır? Kullandığım spigen baya eskidi varsa güzel kılıf önerileriniz güzel olur.
Spigen serisi bakabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
s23 ultra beta 2 linki: http://fota-secure-dn.ospserver.net/firmware/EUX/SM-S918B/nspx/b6e0fbc77af946debaebd6b94d8293bd.bin?px-time=6818893d&px-hash=746869ed233d5b0f59f9245d24af84b7&px-wid=1380190-WSA250326094739&px-wctime=2025-03-26%2009:47:39&px-cc=EUX&px-mn=SM-S918B&px-nb=UGtezEZ854jbmFcvWGxLEA==&px-rmtime=2025-03-26%2009:48:42
-
Beta 2 için bir katkı da benden olsun.
Yapılan iyileştirme ve güncellemeler:
(Sammyfans sitesinden alıntıdır)
Samsung Galaxy S23 serisi One UI 7 Beta 2 güncellemesini alıyor. Yeni aygıt yazılımı, Galaxy S25 serisinden dört yeni özellik, bir avuç hata düzeltmesi ve en son Nisan 2025 güvenlik yamalarıyla birlikte geliyor.
Galaxy S23 ailesinin One UI 7 Beta 2'si, ZYCE ile biten PDA yapı sürümü aracılığıyla tespit edilebilir . Bu, Samsung'un son iki günde Galaxy S24 serisine, Galaxy Z Flip 6'ya ve Z Fold 6'ya sağladığı yapıya benzer bir yapıdır .
Yeni eklenen özellikler arasında Gemini Assistant'ın güç düğmesi kullanılarak çağrılabilmesi özelliği de yer alıyor . İkinci Beta'da ayrıca, kaydedilmiş konuşmaları metin formatında sunan çağrı transkripsiyon özelliği de yer alıyor.
Samsung Klavye, sohbetleri geliştirmek için AI destekli çıkartmalar ve grafiksel resimler oluşturmanıza olanak tanır. Web sayfası özeti özelliği de burada, böylece tüm makale içeriğini okumak zorunda kalmazsınız.
En son Beta'nın Ses Silgisi ve Doğal Dil Araması gibi özellikler getirmediğini belirtmekte fayda var. Görünüşe göre şirket bu iki yapay zeka destekli özelliği 2024 ve sonrasında piyasaya sürülen amiral gemisi telefonlarla sınırlı tutacak.
Yeni Özellikler
- Dijital asistanı başlatmak için yan düğmeye basın ve basılı tutun
- Çağrı kaydı özeti metne dönüştürüldü
- Kendi çıkartmalarınızı ve görsellerinizi yaratın
- Web sayfasını özetle
Hata düzeltmelerinden bahsedecek olursak, değişiklik günlüğü özellikle dört tanesinden bahsediyor ve ayrıca birçok başka iyileştirme de dahil edildi. Güncelleme, widget harflerini ve örtüşmelerini ele alıyor ve Rutinler özelliği için ekran deneyimini iyileştiriyor ve geliştiriyor.
Müzik Kontrolü kullanıcı arayüzü Canlı Bildirimler, Durum Çubuğu ve Şimdi Çubuğu'nda da yükseltiliyor. Yeni Beta ayrıca NFC etiketinin kapak kapalıyken tanınmamasına neden olan NFC ile ilgili hatayı da düzeltiyor.
Hata Düzeltmeleri
- Widget harflerini ve çakışmaları düzeltin
- Rutin yürütme sırasında görüntülemeyi iyileştirin
- Müzik Kontrol Kullanıcı Arayüzünü Geliştirin
- Kapak kapalıyken tanınmayan NFC etiketini düzeltin
- Diğer birçok iyileştirme
-
Şimdi ben kararlı sürümün üzerine direkt kurabilir miyim. Yoksa Önce beta 1, sonra beta 2'yi mi yüklemeyelim.
-
beta1 ile başlayın.
-
Arkadaşlar server kaydı yapılmış bir telefona odin ile sıfırlama yapsak herhangi bir sorun olur mu
-
Hayır herhangi bir sorun olmaz
CSC falan değiştirebiliriz değil mi hocam sorunsuz bir şekilde ?
-
Bende Google kişiler uygulaması yüklü değil sizin için de çok özel değilse uygulamayı kaldırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X