< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2149. sayfa)
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir - 10 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
amazon
Spigen Samsung Galaxy S23 Ultra Kılıf Liquid Air Abyss Green - ACS05615https://www.amazon.com.tr/Spigen-Samsung-Galaxy-Ultra-Liquid/dp/B0BJS5H2Q4/ref=asc_df_B0BJS5H2Q4/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=710292230359&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=16946578628327137480&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9198902&hvtargid=pla-1980912908154&psc=1&mcid=1f687f802c1136649a35189a23d6b3c1&tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=710292230359&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=16946578628327137480&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9198902&hvtargid=pla-1980912908154&psc=1&language=tr_TR&gad_source=4Bu kılıf tam size göre hocam. 6 aydır kullanıyorum hem cihazı koruyor hemde telefonun hissiyatını da çok iyi veriyor. 399 tl ye almıştım 6 ay önce amazondan. İndirimli bulursanız kaçırmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam aynen 1 senedir tam olarak bu kılıfı kullanıyorum :))
Çok kaliteli ve güzel bir kılıf ama kardeşimin kedisi kemirdigi için ise yaramıyor artık aynısından da almak istemedim o yüzden başka bir kılıf bakıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temu üzerinden bu iki kılıfı sipariş verdim hocam. Görsellerde kılıflar güzel gözüküyor hem korumalı hemde telefonun hissiyatını vereceğine eminim. Bakmak isterseniz diye linklerini bıraktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler hocam bakayım bende
nilkin kılıflar çok iyidir kullanıyorum çok memnunum
Cihazda yüklü olan rom un hangi ülkeye ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
-
Arkadaşlar merhaba. S23 Ultra da Server kayıt sonrası güvenli klasör kullanılıyor mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanılmıyor hocam
Anladım hocam, teşekkürler. İyi olmamış maalesef.
Günaydın, buradan öğrenebilirsiniz. Ben tayland olanı kullanıyorum. Cscde THL olarak yazar
Yok artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha Şubat güncellemesinde yüklediler, 7 ye gerek yok ki
Beta 2 ye geçtim bakalım bir şey değişecek mi, hala toplamadı hatta daha kötü gibi
-
One ui 7 ile batarya süresi düşmesini normal karşılarım yeni özellikler eklenecek çünkü. Ama güvenlik güncellemeleri sonrası düşmesi kabul edilemez.
Hem android, hem de arayüz güncellemesi oluyor. Temiz kurulum yapmak lazım bence. O zaman toparlar.
Kesinlikle...
Resmi sürüm yayınlansın, vakit ayırıp yapmak lazım dediğiniz gibi.
-
Beyler, bayanlar ve movglicanlar
Şunu farkettim ki; telefonu normal olarak şarj ettiğimde- 2 saat 11dk ortalama şarj süresi - telefonun ekran süresi daha fazla oluyor. Batarya daha fazla dayanıyor. ( 15W)
Hızlı şarj ile şarj ettiğimde - 1 saat 10 dk ortalama şarj süresi - ekran süresi daha kısa oluyor. Batarya daha çabuk bitiyor. (25W)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 27 Mart 2025; 19:21:22 >
Oturup uzun uzun test yapmadım fakat bana da öyle geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X