Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erhangun84 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.047
Cevap
654
Favori
2.200.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21492150215121522153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam Umarım eski pili zorlamadan çıkartmışsınızdır
    Bakarsınız bu randıman vermez tekrar eskiyi takmak durumunda kalırsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Biliyorsunuzdur zaten, Samsung pilli el yardımı ile sökmek için bir bant eklemiş ona biraz kuvvetli asılınca çıktı. Sanmıyorum ama dediğiniz gibi olursa eskiyi çift taraflı bant ile yapıştırır devam ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 29 Mart 2025; 1:57:57 >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    aldığın internet sitesini yazarsan iyi olur. Batarya değişimini kendisi yapmak isteyenler için güzel olur. Peki bu firma yetkili servisten sıfır orijinal pil mi temin ediyor yoksa çıkma S23Ultra'dan söküp çıkartılan pillerden mi ?

Bazen o bantlar altına alkol veya Kontak sprey damlatmadan bırakmıyor kendini o yüzden söylemiştim
    Kaç TL'ye aldınız pili
    Benim çevremde de direkt servisten alıp satanlar var birebir orijinal fakat fiyatlar servis fiyatına çok yakın sıvı bant ve sayaç meselesi işin içine girince de servisle yaptırmak daha mantıklı geliyor bana
    B7000 uğraştırıyor Dikkat edilmezse illaki boşluk kalıyor taşıyor ediyor ama yapacak bir şey yok
    Maalesef sıvı bandı bulmak çok zor

1300 liraya satın aldım. Sayaç sıfırlanması benim için çok önemli değil. B7000 silikonu düzgünce boşluk olmayacak şekilde sıktım maksat kapak yerine iyice yapışsın, şahsen sıvı bandı olsun veya silikon olsun servise gitmiş hiçbir cihazın su geçirmezliğine güvenmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 29 Mart 2025; 12:33:36 >
    Serviste işçilik güzel yapılırsa hiçbir sıkıntı olmuyor hocam

23 serisinde pek görmedim fakat eski Samsung'lar biraz fazla ısınıyordu malum cihaz servise gitmese bile özellikle 2 ile 3 yılın ardından ısıdan arkadaki kapak açılıyordu yani servise gitmediği halde cihaz su geçirmezliği bırakıyordu😂

• Arkadaşlar ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Kılıf olarak spigen tavsiye ediliyor genel olarak. Dux ducis olsaydı ondan alacaktım ama kalmamış. Kılıfta spigen alacağım ama spigenin kaldırmayacağı bir ekran koruyucu var mıdır tavsiye edebileceğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 29 Mart 2025; 16:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil değişimi sonrası ilk ekran süresi.

- Karma kullanım

- Adaptif parlaklık aktif

- Adaptif Hz aktif

- Full Bluetooth aktif (Watch 6 saatim var)

- FHD+ çözünürlük

- Herhangi bir kısıtlama modu aktif değil

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Not: Cihaz hiç sıfırlanmamıştır, kutudan çıktığı haliyle kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 29 Mart 2025; 19:6:27 >
    nerden aldığınızı yazarsanız seviniriz hocam.

Yazılım olarak cihaz son sürümde mi hocam

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam. Satın aldığım bataryanın %100 orijinal olup olmadığından emin olma imkanım olmadığı için firma adı vermeyeceğim. Bulunduğum yerde servis bulunmadığı için böyle bir çözüm ürettim, olsaydı kesinlikle resmi servisten hizmet alırdım, imkanınız varsa resmi servise değişim yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 29 Mart 2025; 19:19:17 >
    Elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 29 Mart 2025; 19:18:12 >
  • S23 ultra
    2K tasarruf yok
    Sahur sonrası sabah yola çıktık full mobil veri Köye geldim yolda pek kullanmasam da şehir değişimi olduğu için kendi kendine 2 saatte %6 civarı tüketimi yaptı
    40 dakika kadar da internet paylaşımı yaptım bence gayet başarılı
    Pil yeni sayılır bir ay önce garanti dahilinde serviste değiştirildi cihaz son sürümde

Hocam hayırlı olsun. Cihazın kamera camına toz vb. kaçırmadan simetrik ve sağlıklı bir şekilde demontaj/montaj işlerini kime yaptırdınız.

Cihazı 4-5 ay sonra orj. servise verip batarya değişimi yaptırmayı düşünüyorum ama bu olay düşündürüyor.

Bir cihaza el değdiği zaman da içime sinmiyor bir türlü deli oluyorum bu huyuma.

Edit: Kendiniz değiştiğinizi belirtmişsiniz pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 30 Mart 2025; 0:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingKat

Keyfe keder gümrük sınırlamaları öncesi aldığım lüks kılıflar bunlar. Dolapta duracağına başka 23 ultraya takım olsun.

Soldaki Pitaka Magez 3 aramid fiber kılıf, köşeden darbe aldığı için hatıra saklıyorum. Satmak doğru olmaz. Sağdaki amazon de den aldığım orijinal uag monarch pro. Onu da bir dosta vereceğim kendisi de burda forumda :D

Ortadakini elden çıkarmayı düşünüyorum.

Caseborne Thinborne marka model, gerçek aramid fiber kılıftır. Youtube da detaylı yabancı videolar mevcut. Arkasındaki ise Meksika malı Tango marka paslanmaz magsafe yüzük / stanttır. O zaman aldığımda kılıf 3 bin ve tango ise 2400dü. Lüks sevenlerden isteyen olursa 2500e pazarlıksız veririm. İhtiyaç fazlası olduğundan satmaya acelem yok, isteyen olursa özelden yazsın detayları konuşuruz.

30 dolar üstü ürünler olduğundan yolcu yanında getirtmek haricinde bir seçenek yok. Dediğim gibi lüks ve pahalı ürünüler bunlar, herkese göre değil. İsteyen ilgilenen ulaşabilir.

Ürünlerin orijinalliği konusunda ise amazon sipariş bilgi detaylarını da paylaşırım.

Kenarda tozlanmaya devam etmektedir :D

• iş bilmez, kalifiyesiz bakım servislerinden dolayı sanırım hakkım olan batarya değişimini gerçekleştirmeyeceğim. Sağlam olan telefonu da bozacaklar. Değmez.

• mikarichi kullanıcısına yanıt

Bozulmaz hocam bu zamana kadar garantiden rahat 6-7 telefon pil değiştirdim sıfır sorun yaşadım.sancaktepe destek çok iyi bir konuda

• 
Sayfa: önceki 21492150215121522153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.