Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.785
Cevap
659
Favori
2.119.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene s22 cihazlarında orijinal samsung şeffaf kılıfı kullananlar memnun mu? S23u için yurtdışından 500 tl ye getirtme imkanım var samsung 1500 e satıyor. Çabuk sararıyor mu kullanan olduysa memnun mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shop.samsung.com.tr'de tekrar stoklara girmiş, siparişi avantajix üzerinden verdim. Düşünmüyordum ama snapdragon aklımı çeldi, S21 Ultra'dan geçiş yapıyorum hayırlısı bakalım.

Normalde aklımda spigen thin fit var ama geçici olarak bunu aldım >

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]amazon
    Microsonic Samsung Galaxy S23 Ultra Kılıf Transparent Soft Şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BTPYF6L3/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 6 Şubat 2023; 10:38:58 >
  • Deprem bölgesinde olanlara ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun, gerçekten çok acı, çok zor bir gün. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere metanet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Enkaz altında olanlar sağ salim kurtulurlar inşallah.

İlgili eleman blok+şikayet.

• F@ruk F kullanıcısına yanıt

İzmir'de Samsung bayileri cihaz değişimi üzerine Buds 2 Pro ve 25W şarj adaptörü kafası hediye ediyorlardı dün. Değişim yapmazsan Watch 5 Pro artı Buds 2 Pro artı adaptör hepsi hediye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eabeloved kullanıcısına yanıt

Bunları görünce valla siparişi iptal edesim geliyor siteden alanlara sadece saati veriyor mağazadan alanlara saat + kablosuz kulaklık + şarj adaptörü veriliyor Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]  buarada geçen hafta perşembe günü sipariş verip ürünü gelen yada kargoya verilen varmı?

Hangi bayiler hocam bunlar ? Hiltown samsung bunlardan birisi mi ?

Bu arada amazonda kahverengi deri kılıf şuan TR fiyatının neredeyse üçte birine geliyor. İlgilenenler için güzel fırsat gibi.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 6 Şubat 2023; 12:53:29 >

• Dün ben de bayi ile görüştüm. Saat, kulaklık ve şarj aleti vermişler. Siteden alanları her seneki gibi öptü Samsung. Teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 6 Şubat 2023; 12:57:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Bunu galiba her bayi yapmıyor değil mi abi

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Bazı bayiler yapmış. Anladığım kadarıyla 4000 TL'ye kadar ve insiyatife göre promosyon/ iskonto yapma yetkisi verilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• Bende Perşembe günü sipariş vermştim. Yeşil 512 ultra hala onaylandı statüsünde bekliyor. Eğer izmir içinde kulaklık şarj aleti veren bayi varsa sipairşi iptal edip o bayiden almayı deneyecem. Bu konuda bilgilendirriseniz sevinirim :)

• fhr-d F kullanıcısına yanıt

Benim bulunduğum ilde mağazası yok sizin orda varsa değerlendirin derim bugün birdaha müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum bukadar uzatmaları hoş değil.

• Ben sabah müşteri hizmetleri ile görüştüğümde depremden kaynaklı sistemleri gidik olduğu için detaylı bilgi veremeyeceklerini belirttiler. iletişim bilgilerimi aldılar gün içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylediler bakalaım.

• orhanirmak kullanıcısına yanıt

Evet Hilltown'da sordum.

Dün bitmiş o kampanya sanırım hocam.az önce aradım lansmana özel olduğunu, bittiğini söyledi kampanyanın.

• orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Hocam siyah silikon var mı ben bulamadım?

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Tarihi yanlış yazmışlar.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.