< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Bende bir tek ondan dolayı almak istemiyorum. S22 ultrada birden fazla dememiştim, çoğu etkilemişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar samsung orjinal ekran koruyucu dokunma hassasiyeti (parmak kayma hassasiyeti) nasıl? S22u da birkaç tane denedim. Parmak kayma hassasiyeti kötüydü. Ondan s22u da kullanmadım. Ekranda kılcal çizik falan hiç olmadı.
Eğer iyiyse alıp kullanacağım. Yoksa koruyucusuz kullanacağım
Lütfen birisi yazabilir mi? Cihaz değişimi ile sipariş verince önce biz elimizdeki cihazı mi gönderiyoruz? Ve faturasını da göndermek gerekir mi eski cihazın?Teşekkürler.
S22 ultradan s23 ultraya geçeceğim
Cihazınız hayırlı olsun. Ödemenin tamamını yaptınız muhtemelen. Bana izah edilen şuydu;
-Ödemenizi yapıp sipariş veriyorsunuz.
-Cihazının geliyor.
-Kurulum sonrası eski cihazınızı size verilen kargo koduyla bize yolluyorsunuz.
-İnceleme sonrası onay verirseniz ödemeniz 15 gün içerisinde yapılıyor.
-
iPhone 11 kullanırken aldığınız 20W şarj aleti %50'ye kadar şarjı 30 dakikada doldururken,
iPhone 11'i şarj ettiğiniz 20W adaptör ile iPhone 14 Pro Max'i doldurursanız yine 30 dakikada %50 şarj'a ulaşıyorsunuz.
Ayrıca Samsung'da 25W ile 45W arasında 10-15 dakika oynadığı konusunda videolar vardı. Gerisi bu yorumu okuyanların düşüncelerine kalmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet baktım şimdi kaldırmıştım ürünü aynı içerik var şu an spigen kullandığım için ekran koruyucu yedek olarak almıştım samsung'u teşekkürler bilgi için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Evet dün gece sipariş verdim, cihazı yarın gönderecektim ve kafama takılmıştı. Önce cihazın gelecek olması iyiymiş 😊
Yaklaşık 5-6 yıldır note 8 kullanıyorum. Aldığım günden şuana kadar 1 kere bile telefonumu fabrika ayarlarına döndürmedim. Mağazadan nasıl aldıysam onun üzerine eklemelerimi yapa yapa kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Yeni yeni batarya uyarısı vermeye başladı. Bir akıllı telefın içinde artık 5-6 yıl sonra çok normal bu. Note 8 öncesinde ise s serisi kullamdım, o da yaklaşık bir 4-5 sene kullanmışımdır. Onunla çok oynadım, root vs yaptım yazılımlarını kurcaladım, severim böyle şeyleri :) onda hiç bir problem yoktu daha yaşardı fakat bir sinir anında duvara fırlatmam sonucu kendisi aramızdan ayrılmak durumunda kalmıştı :) aslında hala çalışıyordu ekranı gitmişti tv ye bağlayıp tüm yedeklerimi almıştım ama ekran yenilemektese telefon değiştirmeyi tercih etmiştim.
Şimdi olay şu bence mavi seven birine, kırmızı seven biri mavi kötü kırmızı en iyi demesi gibi bir durum bu. Mavi sevenler için mavi herzaman daha iyidir kırmızı secen için ise kırmızı en iyidir. Arkadaş zevkler ve renkleri tartışmaya çalışıyor ancak bu tartışılmazı mümkün olmayan bir durum. Her iki markada her iki telefonda sevenleri için çok güzel telefonlar bence. Herkes zevkine, tercihine göre en iyisine sahip olur umarım.
Kendim için sizlerede sormak istediğim bir şey var. 1 tb tercih eden pek göremedim. Hafiza kartı bulunmaması sebepli 1tb düşünüyordum fakat neden tercih eden yok kafama takıldı brni aydınlatabilirmisiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saskia182 -- 6 Şubat 2023; 0:39:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ödemenin tamamını yaptınız dimi?
Ben şahsen 512 gb tercih ettim, 12 ramli 256 gb olsa onu seçerdim muhtemelen. Genelde telefonumda fotoğraf video tutmam, belli aralıklarla diske aktarırım. Bu sebeple yüksek kapasite beim için gereksiz oluyor. Arkadaşım var, o da tam tersi her şeyi telefonda tutuyor. 10 sene önce çektiği fotoğrafları bile yeni telefonunda.
-
Burda cihazı alanları gıpta ederek okuyorum valla. Umarım benim cihazı da yarın kargoya verirler.
Bu arada ben cihazın gelmesini beklemeden kargoya verdim, cihaz ellerine ulaştı ve beni cuma akşam arayarak sitede bana söylenen fiyatın aynısını teklif ettiler ben de onayladım.
Bunun toplam gücü 65w. Her soket 20+20+15w şeklinde yani. Tavsiye etmem. Bende almıştım farkedince iade ettim
Ben 1 tb aldım. Bulutla vs uğraşmak istemiyorum
İnternette videolar var 45w ile 25w arasında ortalama 8-10dk fark ediyor bence değmez.
Okuyan olur belki, tecrübemi aktarayım. 65w 80w vs almayın. Alcaksanızda girişlerindrn biri 45w versin. Adam 65w yazmış ama 3 girişli, hepsinin toplamı 65w veriyor. Tek girişli 45w veren almalısınız. Bende bu hataya düşüp almıştım, iade ettim.
ŞArj aleti konusunda benim emektar note 8in şarj aletini kullansam sadece şarj dolum süresi uzayacaktir. Telefona herhangibir olumsuz etkisi olmaz diye düşünüyorum. Bu konuda fikri olan varmidir
Note 8 çıkalı 10 yıl olmadıki yanlış hatırlamıyorsam 2017 kasım ayında çıktı yani ortalama 5 yıl filan oluyor.
Hayır hocam Herhangi bir sorun olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X