Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.930
Cevap
654
Favori
2.131.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet tamamını ödedim. 43999 TL. İnceleme sonrası benim cihaz ön teklif gibi 28000 TL ye gider umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında cihazı kendim elden satabilseydim, saat hediyeli olarak almak isterdim ama kimse de 28000 lTL vermez sanırım.

• :)) evet 6 sene olmuş yaklaşık bariz söylediğim yalan olmuş ben onu düzelteyim. Bana 10 sene oldu gibü gelmişti inanın kendi kendime güldüm şahsen. :) o dönemde ön sipariş ile samsung emaar dan almıştım. Note 8 den öncede sanıeım s4 üm vardı yablış hatırlamıyorsam onu fazla söyledim belkide. Bir kaç senedir hayatımda 1 gün 48 saat gibi geçtiğinden zannediyorum :))))

• Amerika'da ön sipariş geçeceğim. İsteyen olursa ultra modelinin 256 gb olanını 30000 TL'ye bırakacağım. Teslim tarihi 1 mart.

• MAS00N M kullanıcısına yanıt

Hocam toplam 65 w olduğunu biliyorum yanliz type c lerden biri 38 w hatta yabancı bir inceleme wideosunda görmüştüm bana yeter 30 35 w olmasi bi girişin banada en az 2 girişli lazımdı hem küçük olması hemde markayı bilmem o yüzden bunu aldim samsung un kendi cihazi 1500 tl pahalı geldi bana

• Hızlı şarj olayını kapattım. Gece yatarken takarım şarja, gece uyanınca çıkarırım.

2.gün
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 6 Şubat 2023; 0:57:32 >
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    Anladım peki o zaman. Yinede aklınızda olsun link bıraktım ben çok memnunum 3 tane aldım. İş yerine ve iki odaya

Samsung EP-T4510 EP-T4510XBEGEU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Oyun oynuyor musun hocam

• Bunun aynısını iade etmiş iseniz yanlış yapmışsınız 3 cihaz birden başladığınızda toplam 65 w verebiliyor atıyorum 1. Type c girişine tek cihaz başlandığında 3 girisin gücü oraya veriyor yani 65 w a kadar çıkıyor tek girişten oda o watlari destekleyen kablo ile ama 3 ta cihaz birden başladığınızda güç aktarımı düşüyor nette yabancı bir youtuber bu cihazi tek ölçerek test yapıyordu bende ona göre aldim

• saskia182 kullanıcısına yanıt

Bende note 4 ile başladım bu seriye sonrasında iphone 6s plus aldım en fazla 6 ay dayanabildim sonrasında note 8 aldım yanılmıyorsam 2017 aralıkta aldım şuan hala onu kullanıyorum s23 ultra gelene kadar devam.

• MAS00N M kullanıcısına yanıt

Oyun hiç oynamam.

• shop.samsung.com.tr'de stoklar tüklenmiş 512 için bakalım ne zaman gelecek. Normalde kablosuz şarj standı için verecektim fakat en olmadı artık bayiden gidip alacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 6 Şubat 2023; 1:12:33 >
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    Aynısı değildi. Ama drdiğiniz gibi ise iş görür yine

• Buda benden olsun %15'de aldım ekran görüntüsünü.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Çok yanlış.

Hızlı şarj + %85'e kadar şarj etme yeter artar bile.

Cihaz henüz yeni olduğu için 10 gün doldur-boşalt yapın ama cihazı sürekli %100'e kadar şarj etmek cihazın pil ömründen almak demektir.

• saskia182 kullanıcısına yanıt

Cihazın SD Kart desteklemiyor oluşu cihazın Wireless/Kablo ile bağlanıp PC'ye video aktarılmayacağı anlamına gelmiyor. :)

En kötü OTA kablosu ile telefonunuzu USB'ye bağlarsınız, oradan aktarım yaparsınız.

Eski bir Google hesabınız varsa Google fotoğraflar makul bir sıkıştırma ile sorunsuz ve sınırsız yedekleme yapıyor.

1TB alan kişiler genelde 4k 60fps video çekenler oluyor. Gerçi 200 megapixel kameranın yakaladığı bir fotoğraf yaklaşık 30mb boyutlarında. RAW daha yüksek olur.

Bana kalırsa 512GB çok ideal bir değer.

• Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]amazon
    SUPCASE Unicorn Beetle Pro Serisi Kılıf Samsung Galaxy S23 Ultra 5g (2023 Sürümü) için, Çift Katmanlı Sağlam Kılıf ve Destek Çubuğu Kılıf Ekran Koruyucusuz (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BP133Y6H

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]amazon
    i-Blason Armorbox Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (2023 Sürümü) için Kılıf, [Ekstra Ön Çerçeve] Tam Gövde Sağlam Destek Çubuğu Kılıf Koruyucu Tampon Kılıf Dahili Ekran Koruyuculu (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BQB8JNFB

Daha önce Supcase Unicorn Beetle Pro ya da i-Blason Armorbox kılıf kulanan oldu mu?

Spigen'i beklemek yerine sipariş vereyim diyorum.

Armorbox biraz kaba. Ama yanında ekran koruyucuyla geliyor.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Aslında daha detaylı bilgi vermeliyim fikir almak için zannediyorum. şuanda kullandığım note 8 64 gb. daha önce de 32 gb lık sd kartım vardı(şimdi 128 var). 64+32 çok hızlı doluyordu ve dışarıdayken veya acil birşeyler çekmem gerektiğinde bir kaç defa yeterli yer bulunmama problemi yaşadım, yer açmak için dışarıda ugrasmak zorunda kalıyordum. bulut kullanmayı sevmiyorum. fotograf veya videolarımın kalitesininde düşmesinden hoşlanmıyorum saklamak için. 512 nin çok rahat yeteceğinden emin olabilsem düşünmeyeceğim aslında. küçük bir kızım var ve onu sık sık video ya alıyorum. Bu hafıza probleminide kızım olduğundan beri yaşamaya başladım aslında :))

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Bende ikiside var. 8 10 dk far ediyor. Ama 25w çok ısınıyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.