< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S24ULTRA -- 2 Şubat 2023; 23:40:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Modayı ben başlattım sanırım😁 bir gün oturuyordum birden aklıma geldi açtım konuyu … hayırlı akşamlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı akşamlar iyi olmuş S25 alacağım bende onun konusunda görüşmek dileğiyle 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Anker ya da Spiegen yerine bunu almak daha uygun olacak sanıyorum.
-
Tamam hocam zaten bir aldınmı bir daha alamıyorsun telefon hop zam hop vergi
İnşallah alırız o dönem imkanımız olursa tabi 👍
Açıkçası benim derdim kılıfın olup olmayacağıydı, o nedenle önde sıkıntı olmayınca uymayan arkadaki kamera kısmına yoğunlaştırdım dikkatimi.
Hatırladığım kadarıyla önün hissiyatı normal kavissiz telefonlara çok yakındı. Sağ ve soldaki boşluk yarı yarıya kapanmıştı.
Açıkçası ben S22 Ultra kavisini daha estetik buluyorum. Telefonum kavisli cam olacaksa en azından böyle olmalı diye düşündüm. Bu yenisi lafta kavis gibi geliyor bana. Tam tersini düşünen de çok insan vardır eminim.
Konudan bağımsız ayrı bir husus da zehir yeşilini alıp asker yeşili yapmışlar. Süt beyaz olmuş krema rengi. Yeni S23 renkleri yine benim açımdan hayal kırıklığı oldu. Elimdeki yeşil S22 Ultra biraz değere bindi yan yana karşılaştırınca yeni yeşille.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sabah 9da ödeme yaptım, bende bekliyorum.
Hocam ben gece aldım ama havale yaptım ödeme bugün düştü heralde bundan dolayı o zaman.
Bu arada kılıf önerisi olan var mı? Spigen almayı düşünüyorum her telefonumda spigen kullandım ama acaba Samsung’un kendi kılıfını mı alsam diyorum.
Bir de cam filmli mi gelecek acaba telefon? Eskiden öyle geliyordu ama sonra kaldırmışlardı.
Renkler s22 serisinden sonra çok kötü.
Spigen daha uygun sanki, primi kılıflar aşırı pahalı. Ekranda uyduruk bi jelatinle geliyor ekran filmi şart. Orijinal ekran filmi bir an önce satışa çıkmalı.
Bencede. Bordoyu birakip krem veya yesil alasim gelmiyor
Zaten o bordo dünya telefon tarihine geçecek güzellikte...
Konu takip
Bende var s22 ultra orjinal.. telefon gelsin 2-3 hafta içinde ankaraya geçerim.. o zaman deneyebilirim ancak.. ama olur ya.. neden olmasın ki.. aynı %99 ekran
Cihazlar hangi kargoyla yollanıyor?
İstanbul içi için soruyorum...
Kılıflar fena pahallanmış;
-
Orijinal kılıflar hepten uçmuş...
-
Birebir aynı rakamın çıkmadığı ve destek kampanyasının olmadığı teyit edildi.
-
Kamera ve yan tuşların hizası az da olsa farklı değil miydi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X