< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1014. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
O zaman akşam bir beta operasyonu yapayım. Zaten 7 gelecek gibi değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gltsry06
Arkadaşlar merhaba güvendik bir esnaftan S24 siparişi verdim cihazın gelmesini bekliyoruz. Sıfır kutu, kullanılmamış olacak ama yinede cihazın resmi ve kullanılmamış olduğunu nasıl teyit edebilirm garanti sorgulama vs gibi bir sistem var mı?Sıfır kutu ne demek hocam? İmei kontrol ederek TR cihaz olup olmadığı anlaşılır ama kullanıldığını anlamanın bir yolu yok diye biliyorum. Benim takıldığım nokta sıfır kutu kısmı. Kutu mu sıfır? Kapalı kutu ilk siz mi açacaksınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihaz teslim edildiğinde samsung canlı desteğe bağlanıp imeiyi verdim. aktif edilip edilmediğini söylemişlerdi
-
2K ekran harici daha küçük pil ile aynı süreler çok iyi gerçekten 👌🏼
sd8gen3 kullanan s24lerin exynos kullananlara göre şarj konusunda yüzde10-15 daha başarılı olduğu yurt dışında defalarca anlatıldı testler yapıldı.
bunu burada yazdığımda 1-2 arkadaş bana laf etmişti
sd nin şarj konusundaki başarısını düz s25lerde görmek mümkün
-
Kimse kimseyi kandırmasın. S24 serisi SD işlemciler ile daha iyi süreler alıyordu. Kamerada bile farklılık vardı. Fakat Avrupa da alınamıyor. Ya ultra alacaksın, yada Exynos ile devam edecekti müşteriler.
Ha ben gayet memnunum şuan 24+ ile. 10k ya kadar imkan olsa belki düşünürdüm 25+ almayı ama şuan bana katacağı hiç bir şey yok değişimin. Devir ülkemizde ne yazık ki ekonomi devri. 5 seneden fazla s10+ kullanmış biri olarak daha çok uzun süre ben s24+ ile devam ederim.
Pilde azalma harici hiç bir eksikliği hissetmeyecek durumdayım. Güç tasarrufu açıkken de 2K ekran 10 saati geçiyor hala WiFi ile kullanım. Konum 7/24 açık. Karma kullanımda ise 8-9 saatleri buluyor. Her türlü yetiyor artıyor. Ne zaman ki 120 hz güç tasarrufu kapalı kullanırım o zaman 8 saat anca.
S24+'ı alalı 3 ay oluyor. S25+ geçmenin en düşük maliyeti nedir şuan? Kamu indiriminden vs bahsediliyor, kamu personeliyim.
24+ 35k ediyor s25+ da 53.5 civarı sanırım. 19bine yakın fark ödemek gerekiyor
-
Teşekkür ederim. Cihazlar arasında işlemci dışında fark göremedim. Sırf güncel kalabilmek için bu farkı vermeye değmez geldi. İlerleyen zamanlarda fark daha da kapanırsa düşünürüz artık.
Haklısınız hocam iki cihaz özellik olarak bu kadar yakınken 20 K fark ödemek hiç mantıklı iş değil. En makul fark 10 K olabilir.
-
Ekran çözünürlüğü en düşükte sanki çok çirkin görünüyor yazılar font vs
Ekran çözünürlüğü düşük değil.
Ekranı kaydırıp uzattığım için düşüyor çözünürlüğü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 10 Şubat 2025; 20:8:46 >
Wifi de gercekten şov yapmış oyle böyle değil s24 de yüzde 50 max 3.5 saat gördüm wifi de
hocam çok iyi ekran süresi gerçekten ama ben s24te sadece wifide 4.5 saat görüyordum en az
-
S24 fe ye geçeceğim icin 22 ay garantili vatandan alinma s24 plus cihazımı gaziantep içi satıyorum ilgilenen olursa 35 34 arası fiyat düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzelmiş
bize de gelmesi ümidiyle
59 B görüntüleme · 260 ifade | Huawei telefonların elden ele taşınabilen müthiş paylaşım özelliği #tanıtım | Selim Öztürkfacebook
Huawei telefonların elden ele taşınabilen müthiş paylaşım özelliği #tanıtım.https://www.facebook.com/share/r/15vvCdKX7T
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 11 Şubat 2025; 8:23:31 > -
Beta 4 gelecek hafta yayınlanacak gibi görünüyor :/
-
Kararlı sürümden haber yok mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X