Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1015. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.301
Cevap
455
Favori
1.157.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı sabahlar arkadaşlar bu son güncellemeden sonra ekranda sapıtmalar başladımı titremeler falan bende çok fazla olmaya başladı sizde durum nasıl s24+

• vcihan kullanıcısına yanıt

Beta süreci bitmeden kararlı sürüm söz konusu dahi olamaz ki

• S24+ Kullanıcısıyım. Acil ihtiyaçtan ve exynos sebebiyle çekinerek almıştım. İlk 1 ay özellikle şarj süresi ve ekran parlaklık tutarlılığı sebebiyle çok kötüydü ve iade etmeyi bile düşündüm. Ancak sonra toparladı ve çok memnun kaldım. Şarj süresi hala çok ideal değil ama cihazın akıcılığı, ekran ve ses kalitesi vs çok tatmin edici geldi.

S25U geçiş için kararlıydım ama malum hem donanım hem tasarım tarafında S25U herkes gibi bende de hayal kırıklığı oldu. SPen Bluetooth skandalını falan söylemiyorum bile. Samsung kullanılmadığı için çıkarttık demiş ama kendi adıma benim Ultra bir cihaza geçiş sebeplerinden biriydi. Dolayısıyla S24U'ya geçişe niyetlendim.

Bu süreçte GSMArena sentetik testlerine baktım. Sonuçlar S24+ lehine çok ilginç. Ölçülen hemen her alanda S25+'tan önde. Sadece işlemçi performansı olarak S25'lerden fark yemiş ki çok normal. Ama bu fark benim tahmin ettiğim kadar da açık bir fark değil. S24U ile de hemen her alanda kafa kafaya. Uzatmayayım eldeki S24+ bana tekar değerli gelmeye başladı :). En azından üste 40-50 binler vermeye değecek bir durum yok sanki. Yeni Fold bekliyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thieverycorporation -- 11 Şubat 2025; 11:36:28 >

• S24 entegre gemini ile sesli asistanımız olacakmış sanırım.Bu one ui 7 ile mi gelecek? Ve seslenerek uyandırma yöntemi var mı hey siri tarzı illa bir tuşa mı basmak gerekecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trakyacus kullanıcısına yanıt

Şuan zaten Gemini kurabilirsin One UI 7 ile Samsung uygulamalarına erişim gelecek.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Şuan kurulu zaten sol alttan çekince çıkıyor gemini .Sanırım şuan sesle aktif etmek yok ome ui7 ile sesli aktivasyon gelecek mi ? Araç kullanırken iyi olurdu.

Zaten oda var....

hey google diyerek aktif edilebiliyor. ayarlarda sesli asistan seçme kısmından seçebilirsiniz - one ui 7 ile power tuşu gemini kullanacak ve samsung uygulamalarıyla da çalışabiilecek

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Haberim yoktu aktif ettim teşekkürler

• Bugün sabah S24'ümü de kargoya vererek S24 ile tüm bağlarımı koparmış oldum. S25 konusundan devam edeceğim. Herkese selamlar. Kalbini kırmış olduklarım varsa affetsin. S25 forumunda görüşürüz. Hoşçakalın

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Olur mu öyle şey. Buradaki yoldaşlar yalnız bırakılır mı hiç? Bak ben 1 hafta olacak neredeyse 25 e geçeli. Hala buradayım.

S22 S23 konularını da takip ediyorum. Bir yere bırakmayız seni🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 aylık garantili s24 256 GB üzerine 12-13 bin civari ekleyip s25 256 GB almaya deger mi sizce?

• Özgürkan911 kullanıcısına yanıt
    Değmez. 10bin altı olursa düşünülebilir.

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    S24 den S25 değişimi ile konudan giden bizden değildir

Hadi gidin şimdi sıkıyorsa 🤭

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar yarın S25+ gelecek olsada buralardayız hocam sıkıntısı olana yardım ederiz tabi yada görüş alışverişinde bulunuruz konuyu takibe devam..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Kral

Takılıyorum ben bu arada.

Konuda cihazları kullanıp genel anlamda tecrübe ve bilgi paylaşan topu topu 10-15 kişi zaten. Kimi GPS, kimi GSM, kimi kamera, kimi performans, kimi pil konusunda, kimi de diğer bir çok konuda bilgi veriyordu.

Şimdi tek tek bu kişiler S25 serisine geçince, konuda soru soran ve sürekli bazı cevapları arayan kişiler çoğalacak. Ee birde artık pil durumu ve sadece güncelleme paylaşımları yapılacak..

S25 konusunda olup orada cihazla alakalı bilgi alışverişi yapmanız kadar doğal birşey yok. 😊😊

Hepinize hayırlı olsun, sonraki seriye kadar güle güle kullanın yeni aletleri

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Vay üstadım ben de takılayım madem biraz daha :))

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Kopartma kendini buradan. Lazımsın.

• 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.