SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1056. sayfa)

-
-
Ortada yanlış olan birşey yok bende hergün kullanıyorum ve Vodafone kullanmadığım için şarjım sizin ki gibi düşmüyor .
Vodafone 'nin Sürekli olan yaşanılan şarj sorunu bu içmesi Vodafone den kaynaklı çekse de çekmese de
Bunu servise ve bilgisizliğine atmanız lazım .
Dediğiniz gibi olsaydı bende de aynı durum yaşanırdı .
Ben sadece böyle yapabilirsiniz dedim uzattığım birşey yok istediğiniz gibi de kullanabilirsiniz dedim .
Sizin bölgenizde hem operatör hemde kablosuz İnternetsiz sıkıntılı olduğundan sorun yaşanıyor .
Kablosuz aramada sesiniz HD olarak daha net duyarsınız
8 den beri iş yerinde şarjım hala aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman teşekkür edeyim ve dediğiniz gibi olsun diyeyim.
Güç modu açıkken karma kullanımda 10 saat üstü ekran alıyorum. Vodafone pili çok tüketiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecrübeli arkadaşlardan fikir edinmeye ihtiyacım var. S24 plus'ta herhangi ısınma şebeke problemi var mıdır? Telefon alacağım nasipse ya s24 plus ya s25 plus alacağım. Aradaki 10k+ fiyat farkına değecek bir durum var mı çözemedim. S24 serisi için exynos ısınıyor bataryası hızlı bitiyor demişler. Fiyat farkını veripte s25 plus'a geçeyim mi ne dersiniz?
Rica ederim
Demek ki Farklı operatör kullandığınızda 10 saat üstünün üstünden ekran alacaksınız .
-
Google play mart guncellemesi gelmis.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni tüm gün mobil veri açıkken götürüyor. Gün içinde ister oyun oynayım ister dizi youtube izleyim ister müzik izleyim oyunu abartmadığım takdirde rahatlıkla akşam 12 ye kadar şarja takmama gerek kalmıyor.
-
-
bu güncelleme otomatik mi yapılıyor nereden sorgulanıyor bana hiç denk gelmedi
-
S ve S+, ultra modelleri farketmeksizin tüm cihazlarda benzer ai özellikler mevcut. Cihazlarda mevcut özelliklerden bazıları one ui 7 güncellemesini almasıyla birlikte daha iyi hale gelebilir.
Galaxy AI özellikleri ve desteklenen modeller, farklılıklar
Her üç model de (Galaxy S23, S24, S25 serisi) aşağıdaki özellikleri destekliyor
1. Çağrı Yardımı: Canlı Çeviri olarak da adlandırılan bu özellik, siz çağrıda konuşurken gerçek zamanlı olarak kelimeleri bir dilden diğerine çevirir. Diğer kişi dilinizi anında anlayabilir ve siz de çeviriyi ekranda görebilirsiniz.
2. Yazma Yardımı: Bu araç sohbeti otomatik olarak çevirebilir ve istediğiniz tonda herhangi bir şey yazabilir. Ayrıca metni düzenleyebilir, iyileştirebilir ve kısa mesajlara yanıtlar önerebilir.
3. Tercüman: Gerçek zamanlı olarak yüz yüze görüşmeleri başka bir dile çevirir, Call Assist'e benzer ancak gerçek yaşam görüşmeleri içindir.
4. Not Yardımı: Aldığınız notları düzenlemek ve organize etmek için bunu kullanabilirsiniz. Otomatik olarak başlıklar ve listeler ekler ve notların okunmasını kolaylaştırır. Ayrıca büyük notları küçültebilir, özetleyebilir ve çevirebilirsiniz.
5. Transcript Assist : Ses Kaydedici uygulamasının bir parçasıdır. Konuşulan kelimeleri metne dönüştürmek için kullanabilirsiniz. Herhangi bir sesi yazıp yazıya döker. Tek yapmanız gereken kayıttaki sesi seçmektir.
6. Tarama Yardımı: Uzun makalelerin özetlerini sunar ve ayrıca tarama deneyiminizi geliştirmek için çeviri özellikleri de sağlar.
7. Fotoğraf Yardımı: Bu özelliği AI kullanarak fotoğrafları düzenlemek için kullanabilirsiniz. Fotoğrafları döndürebilir ve yeniden boyutlandırabilir, fotoğraflardan nesneleri kaldırabilir veya yeniden konumlandırabilirsiniz. Ayrıca farklı arka planlar da doldurabilirsiniz.
8. Çizim Yardımı: Basit bir çizim yaparsanız yazılım bunu Sketch to image kullanarak bir sanat eserine dönüştürecektir.
Aşağıdaki özellikler yalnızca Galaxy S24 ve S25 serisine özeldir
1. Fotoğraf ortam duvar kağıdı: AI'nın yardımıyla telefonunuz, konumunuza ve günün saatine göre belirlenen hava durumu efektlerine göre bir fotoğrafı canlandıracaktır. Kilit ekranınızın gerçek yaşam koşullarını yansıtmasını sağlar.
2. Sağlık Asistanı: Sağlık Asistanı, daha iyi uyku takibi ve enerji puanı analizi gibi kişiselleştirilmiş bilgiler sunar.
Aşağıdaki özellikler şimdilik Galaxy S25 serisine özeldir
1. Ses Silgisi (one ui 7 s24 gelecek): Videolardaki arka plan seslerini izole edebilir veya kaldırabilir ve sesi net hale getirebilirsiniz.
2. Now Brief: Güncel hava durumu hakkında kısa bir özet ve gün içinde neler yapabileceğinize dair genel bir özet alırsınız.
Not: Bu özelliklerden bazıları One UI 7.0'a özeldir, bu nedenle Samsung bunları gelecekte Galaxy S24 serisine ekleyebilir. Tarih 14 Mart 2025'te güncellendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 27 Mart 2025; 11:34:53 >
-
ses silgisi de s24e verildi beta6 ile. sadece nowbrief kaldı o gelmese de olur zaten. benim telefonda ilginçtir galaxy AI menüsünde sağlık asistanı görünmüyor.
-
1 yıl olacak S24 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Kullandığım en sorunsuz telefonlardan biriydi.
Şuanda alsam S25 tercih ederdim ama maddi olarak düşünce varsa S24 gayet iyi
Ayarlar/hakkinda/yazilim bilgisi/google play sistem guncellemesi adimlariyla yapabilirsin. Yapmazsan da kendi otomatik bir sure sonra yapiyor sadece yeniden baslatman gerekiyor.
Yeni güncelleme yapan arkadaşlar olumlu / olumsuz bir değişim varmı düz S24'de ??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Android sisteminin kendi dosyalar uygulaması ile Samsung'un dosyalar uygulaması farklı.
-
Samsung dosyaları kullanıyorum yıllardır.
Kaldırıp devre dışı bırakıyorum bir süre sonra geri geliyor mavi olan.
Samsung dosyalar da ağ depolaması mükemmel iş görüyor.
Android dosyaların kaldırılabiliyor olması gerekir bence.
-
Yeni güncelleme yok hocam. En son mart güvenlik güncellemesi gelmişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Listede uygulama olarak gözüküyor ama yerleşik bir birim o Dosyalar. Buraya resim yüklerken açılan ekran mesela. Sistem genelinde kullanılıyor. Kafa karıştırıcı oluyor maalesef ama android üzerine Samsung gibi diğer markalar arayüz ve bileşenlerini ekliyorlar. Bilgisayarda edge olmasa chrome'u nasıl indireceğiz gibi bi durum oluyor biraz. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X