Bu arada gecen hafta 256gb s24 1 yıl samsung garantili 27 ye aldım demiştim gerçekten tasarım olarak da poerformans olarak da çok iyi bataryayı baya geliştirmişler telefonun tepkileri çok iyi ve akıyor bunu almak için thrustmaster t300 rs direksiyonumu satmıştım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 25 Mart 2025; 12:6:50 > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1055. sayfa)

-
-
-
9000 tlye 24plusdan 25e geçilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçilmez, plus'tan plus'a olsa ben geçerdim. Plus"tan düz modele ben geçmezdim.
one ui 7 beta 6 yayınlandı.
-
sorman hata
ama plus tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 26 Mart 2025; 14:45:49 > -
yok artık daha neler
beta serisi dizi olmaya başladı
-
geçilir bence. 21 plus dan 24 e geçtim çok sürmedi boyuta alışmam. El ne kadar büyük olursa olsun tek elle kullanılmıyor plus. Büyük ekran ihtiyacı yoksa 9 bine ben geçerdim.
-
Bu da son olsun lütfen..
-
-
işini hallettin mi sorun devam ediyor mı konuda gezerken mesajını okudum
tercih edilen ne görünüyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 sene kadar önce yazmıştım bunu.
Sorun değil de, güncelleme ile olması gereken bir durumun benim için düzelmiş olması.
Cihaz uçak modunda ve WiFi araması açıkken SMS gelmiyordu bana daha önceden. S10+ kullanırken de, S24+ aldıktan 1-2 qy sonrası da.
Mesajı yazdığım zaman gelen güncelleme ile çözüldü. Meğerse farklı operatörler ile zaten kullanan varmış.
Sorun sıkıntı yok kısacası.
-
Öncelikle cevap verip yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler
Bu WiFi aramasını ne zamandır kullanıyor, biliyorsunuz bilmiyorum ama ben ilk 2013 yılında Kıbrıs'ta olduğum 3 günlük tatilde kullanmaya başladım. Nasıl çalıştığını ve ne işe yaradığını biliyorum
İş yerinde bulunduğum yerde şebeke yok ve telefon çekmiyor. Uçak modunda tutmamın sebebi bu. Aksi halde kullanmıyorumtüm görüşmelerimi şebeke üzerinden yapıyorum.
Sadece SMS olayı olmuyordu, oda çalışmaya başladı. Kullanamadığım için şaşırmıştım sadece. O günden beri de sorun yok zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dediğim ayarı yaparsanız uçak moduna almanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz diye yazmıştım .
SMS olayıda vodafone desteğinden sonra düzeldi zaten
-
Benim Gösterdiğim yeri anlamamışsınız
Ben Arama tercihini ,tercih edilen kısmını wifi yapmanızdan bahsetmiştim .
Benim dediğim gibi yaptığınızda kablosuza bağlandığınızda servis aktif olduğu için Sürekli şebeke arama ile uğraşmayacak.
Bildiğiniz ortaya çıkmış gerçekten
Karar sizin tabiki nasıl kullanmak istiyorsanız öyle kullanın
Kablo arayan varsa Belkin örgülü kablo fazlasıyla kaliteli bir kablodur tavsiye ederim, indirimdeyken alın
175 TL
amazon
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Belkin-Kablosu-Samsung-MacBook-Nintendo/dp/B085YBJT9R/ref=sr_1_5?crid=RQD5WUZY4OR4&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1 -
Resimdeki yazı tipinin adı nedir bilen var mı?
-
Roboto gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X